Aktualno

če želiš komentirati, se
Buhteljcek
Buhteljcek3 ure nazaj

[NE ODPIRAJTE ČUDNIH .ZIP PRIPONK!] Po elektronski pošti se je začel širiti nov izsiljevalski virus TeslaCrypt 3.0., ki zaklene vse vaše dokumente in od vas zahteva 500 $ odkupnine! Ne smete zaupati niti pošti, ki izgleda, kot da ste jo prejeli od znanca. Na srečo lahko škodljive maile prepoznate - preverite na sliki.

Buhteljcek
Buhteljcek3 ure nazaj

VLADA BO DALA VSAKEMU MIGRANTU 830€/MESEČNO
Če je to resnica, potem vlado republike sprašujem naslednje.
Kje moram vložiti vlogo ali prošnjo za azil, da bom kot Slovenec imel enake pravice kot migranti?

Buhteljcek
Buhteljcek5 ur nazaj

Nalet več vozil na avtocesti pred Ljubljano. Previdno na cesti!

vremenko
vremenko10 ur nazaj

Danes bo oblačno, padavine bodo zjutraj in dopoldne od zahoda zajele večji del Slovenije. Po nižinah osrednje in jugovzhodne Slovenije bo večinoma snežilo, v vzhodni Sloveniji pa deloma deževalo deloma snežilo. Popoldne bodo padavine oslabele in ponekod prehodno ponehale. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem do okoli 9 stopinj C.
... več na vreme-si.com

Buhteljcek
Buhteljcek1 dan nazaj

Policist je s to izpovedjo o ropanju državljanov šokiral celotno Slovenijo
Na policijskih postajah so bila na oglasni deski obešena imena policistov, poimensko v obliki razpredelnic in podatkov, koliko je kakšen policist na mesec 'zaslužil'. Če si bil na spodnjem delu seznama med tistimi, ki niso prinašali nič ali malo, si imel zagovor pri šefu. Vseskozi so bile grožnje, kot v vrtcu, če ne boš priden, ne boš dobil nagrade.
Tisti, ki niso napisali dovolj kazni za prometne prekrške, označeni z rdečo barvo, kar je pomenilo slabšo oceno šefa. To je vplivalo na napredovanje in višino plače. Če nisi izpolnjeval norm, si dobil slabši razpored dela, od dela čez vikende do nočnih dežurstev.
To je bilo po vsej Sloveniji, po različnih policijskih postajah in upravah. Kasneje, ko smo se pritožili na sindikat, so ukrep z oglasnimi tablami ukinili.

V Ljubljanski Policijski postaji smo morali izpolniti normo tudi do desetih položnic na dan, pri tem, da vsaka kazen ni bila dobra, namreč kazen za varnostni pas je manj vredna kot kaj drugega. Na mesec smo morali vzeti vsaj šest izpitov zaradi alkohola. Da smo izpolnili to normo, smo v zasedi čakali pred gostilnami. Več je bilo vredno, če si prinesel deset kazni za prometne prekrške, kot če si rešil vlom v stanovanj, hišo.

Anonimni policist

Sindikat policistov je te navedbe potrdil!

branac
branac22 ur nazaj

.... c*gani so... in najboljše pri vsem tem je, da jih veliko ljudi podpira pri tem, češ, saj imajo prav... nesreče so se dogajale že ko so bile še 3 kočije v mestu, danes ko sta pa pri vsaki bajti minimalno 2 avta, pa je neumno pričakovati, da jih nebo... in vsaka nesreča jim je v pomoč oz opravičilo za njihovo ravnanje.. dejansko pa se ljudje še slabše vozijo po cestah, ker so nenehno v groznem strahu, da se nebi peljali tistih 5 km preveč in bili posledčno ob 1/3 plače..
Cilj je samo eden-in to ni izboljšanje stanja na cestah - polnjenje državne malhe.. da si gospodje lahko razdelijo..
fuj, fuj fuj banda

branac
branac22 ur nazaj

odkar vem za sebe , so lokalne ceste iste. Nobena ni razširjena itd.. avtov je pa za 500% več kot pred 20 leti.... u pm, kam pol gre ves denar? vinjete, bencin, vse se plača bolj kot po celi EU..

mi je dvignlo tlak zdaj.. grem na pivo. pa z avtom -_- .l.

vremenko
vremenko1 dan nazaj

Danes bo pretežno jasno, zjutraj bo ponekod po nižinah megla. Popoldne bodo na jugu rasla spremenljiva kopasta oblačnost, nastajale bodo plohe. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 12 stopinj C.
... več na vreme-si.com

snebetje
snebetje2 dni nazaj

Taxist
V temni noči taksi pobere osamljenega pešca. Med vožnjo molčita, potnik pa bi želel nekaj vprašati in narahlo potrka taksista po rami. Ta zakriči, izgubi oblast nad vozilom, skoraj zadene v avtobus, vendar še v zadnjem hipu obrne volan, poskoči čez visok robnik na pločnik in nazadnje le uspe ustaviti avto nekaj centimetrov pred izložbenim oknom. Trenutek tišine. Potnik se nato prestrašeno opraviči: "Nisem si mislil, da vas bo moja kretnja tako prestrašila..." Ko voznik pride k sebi, odgovori: "Pravzaprav niste vi krivi... Danes je moj prvi dan v službi taksista. Prej sem 15 let vozil mrliški avto."

vremenko
vremenko2 dni nazaj

Danes bo oblačno s padavinami. Meja sneženja se bo lahko spustila tudi do nižin. Zjutraj in dopoldne bo prehodno zapihal severni do severozahodni veter, ki bo do poldneva že večinoma oslabel. Popoldne bodo padavine slabele in zvečer ponehale. Najvišje dnevne temperature od 1 do 6, na Primorskem do 10 stopinj C.
... več na vreme-si.com

vremenko
vremenko3 dni nazaj

Danes bo pretežno oblačno, le na vzhodu bo sprva delno jasno, a se bo čez dan tudi tam postopno pooblačilo. V hribovitih krajih zahodne Slovenije bo dopoldne občasno rahlo deževalo. Padavine se bodo na zahodu popoldne krepile in se širile proti osrednji Sloveniji. Meja sneženja bo večinoma nad 1300 m nad morjem. Jugozahodnik se bo popoldne spet okrepil, ob morju pa bo pihal jugo. Najvišje dnevne t... več na vreme-si.com

vremenko
vremenko4 dni nazaj

Danes bo oblačno, predvsem v zahodni polovici Slovenije bo občasno deževalo. Meja sneženja bo med 1200 in 1500, v Zgornjesavski dolini na okrog 1000 m nad morjem. Pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo. Najvišje temperature bodo od 5 do 13 stopinj C.
... več na vreme-si.com

Buhteljcek
Buhteljcek5 dni nazaj

11.februarja je POŽREŠNI ČETRTEK, čislan med Madžari; to je dan, ko si po madžarskem ljudskem običaju lahko privoščiš vse mastne in mesne in sladke dobrote, kar jih je, kajti temu sledi post do velike noči. Po pepelnični sredi torej še en skok v razkošje kulinarike, potem pa, šmrc, v brezmesne in nemastne dneve...

simontin
simontin4 dni nazaj

Pa za Slovence? Kdaj je za nas?

Buhteljcek
Buhteljcek5 dni nazaj

Za pripravo Štefani pečenke ni potrebno veliko kulinaričnega znanja. V bistvu je to mleto meso z dodatkom začimb, nekaj kruha in z vložkom kuhanih jajc. Vendar zaradi svojega končnega izgleda, deluje prav veličastno. Štefani pečenko obožujejo mladi in stari.

gokel
gokel5 dni nazaj

kaj pa recept???

Buhteljcek
Buhteljcek3 dni nazaj

kaj pa rabiš recept @gokel?

gokel
gokel3 dni nazaj

ja seveda tudi jaz rad kuham,malo ga imam v spominu,koga je delala mama.Od tega je ze dolgo casa.Hvala ce mi ga posredujes...

AlesBrokoli
AlesBrokoli2 dni nazaj

po ošterijah kjer kuhajo malice je ponavadi na jedilniku v petek da pospravijo ostanke od celega tedna

Buhteljcek
Buhteljcek1 dan nazaj

@gokel imaš recept na pošti

vremenko
vremenko5 dni nazaj

Danes bo pretežno oblačno. V zahodni in ponekod v osrednji Sloveniji se bodo pričele pojavljati rahle padavine, največ jih bo v Posočju. Meja sneženja bo med 900 in 1300 m nad morjem. Pihal bo okrepljen jugozahodnik, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo na severozahodu okoli 5, drugod od 7 do 13 stopinj C.
... več na vreme-si.com

macica
macica5 dni nazaj

jaz pa moram, je to kaj narobe, ampak samo v oči, hmmmmmmmmmmmm...ste očitno vsi zdravi ,kot ribe.......

snebetje
snebetje5 dni nazaj

kot ribe, polni težkih kovin...:))))

Xseena
Xseena5 dni nazaj

Jaz pa dobro vidim((( zato v oči ne rabim kapljic.

simontin
simontin4 dni nazaj

Kakor kdo:P

gizmus
gizmus3 dni nazaj

a rabiš še kje kaj podmazat ?

macica
macica17 ur nazaj

zdej vse OK, hvala za spodbudo, čudoviti ste vsi.....;)))))))))

snebetje
snebetje6 dni nazaj

Si daje ženska kapljice v eno oko, pa v drugo, pa med noge...
Pa jo vpraša prijateljica:
-Zakaj pa med noge?!
-Aaaaa, tudi ona že dolgo ni nič videla ..

Temida1959
Temida19596 dni nazaj

Že oči so problem:)))))

snebetje
snebetje5 dni nazaj

:)))))))) tud kapljice ne pomagajo ?

Temida1959
Temida19595 dni nazaj

odvisno katere:))))))

snebetje
snebetje5 dni nazaj

bingeljnove, baje za ženske najbolše...:))))

DonciBalonci
DonciBalonci5 dni nazaj

Bingljevo olje, pravijo v Rušah. So pa OK tudi Hoffmanove kapljice. Seveda, če so od gospoda Hoffmana.

snebetje
snebetje5 dni nazaj

lepo razloženo DonciBalonci....

Temida1959
Temida19595 dni nazaj

'augen mast' tudi bojda pomaga:)

simontin
simontin4 dni nazaj

Ha ha dober je:P

gizmus
gizmus3 dni nazaj

kje stanuje ?

snebetje
snebetje3 dni nazaj

@gizmus, pa nimaš samo ti kapljic...:))))

Buhteljcek
Buhteljcek6 dni nazaj

Alkoholne ključavnice bodo umeščene v vozilo, voznik pa bo moral pred prižigom avtomobila pihniti v napravo.

snebetje
snebetje6 dni nazaj

bo pa še pumpa od bicikla v avtu.....:))))

gizmus
gizmus3 dni nazaj

frišn luft v spraj bombole pa bo

vremenko
vremenko6 dni nazaj

Danes bo v večjem delu Slovenije pretežno jasno. Predvsem v zahodnih, sredi dneva in popoldne pa tudi v osrednjih krajih, pa se bodo začeli nabirati oblaki. Čez dan bo v večjem delu države zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 11, na Primorskem in v vzhodnih krajih do 14 stopinj C.
... več na vreme-si.com

vremenko
vremenko7 dni nazaj

Danes bo na Primorskem pretežno jasno, drugod delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 9, na Primorskem do 15 stopinj C.
... več na vreme-si.com

Buhteljcek
Buhteljcek8 dni nazaj

Danska migrantom pobere vse, kar je vredno več kot 1300 evrov (razen predmetov sentimentalnega pomena, npr. poročnih prstanov); južno nemške države poberejo migrantom, kar je več kot 600 evrov; Švica pobere migrantom, kar je več kot 900 evrov; pri nas jim pustimo ves denar, pa tudi drugo “lastnino” (nekateri govorijo o velikih vsotah denarja, o mamilih, pa še o čem hujšem), zastonj pa jim zagotovimo prevoze, spanje, hrano, obleko in zdravniško oskrbo, pa še kaj.
Kaj smo res največji idioti v Evropi?

snebetje
snebetje7 dni nazaj

OČITNO

AlesBrokoli
AlesBrokoli7 dni nazaj

mi jim samo prikažemo kako lepo je v Evropi in da bodo vedeli kam it ko jih germani v rit sunejo

vremenko
vremenko8 dni nazaj

Danes bo sprva precej jasno, popoldne pa bo občasno več oblačnosti. Na severovzhodu bo pihal severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 8, na Primorskem do 11 stopinj C.
... več na vreme-si.com

Buhteljcek
Buhteljcek8 dni nazaj

Ogled filma toplo priporočamo vsem voznikom, ki ob parkiranju mislijo zgolj nase, najbrž pa ne bo nič narobe, če film delite tudi s svojimi prijatelji.
http://www.kamnik.info/tezave-invalidov-zaradi-brezobzirnih-voznikov/

AlesBrokoli
AlesBrokoli9 dni nazaj

na računu imam tak minus da mi bankomat namesto izpiska
robčke ven vrže

gizmus
gizmus7 dni nazaj

evo, nekaj pa je le zastonj

AlesBrokoli
AlesBrokoli7 dni nazaj

ma ni te že prej oropajo

Buhteljcek
Buhteljcek9 dni nazaj

Okoli 11:30 je bil v ljubljani ustreljen moški. Šlo naj bi za oborožen rop, je sporočila policija. Šlo naj bi za rop draguljarne, ustreljen pa naj bi bil prodajalec. Policija je območje že zaprla, storilca/storilce še iščejo.

loock007
loock0078 dni nazaj

mejčkn ga je krogla oplazila...preživu

Buhteljcek
Buhteljcek9 dni nazaj

Prihaja metež stoletja:
 v dveh dneh 1 m snega!
Snežilo bo dva dni skupaj, na Primorskem bo pihala orkanska burja. V dolinah do 70 cm snega, že na 600 metrih tudi meter in več.

loock007
loock0078 dni nazaj

ti preveč bereš pa filme gledaš...da bi ga vsaj 200cm narukal

Graziella
Graziella8 dni nazaj

Kje je ta sneg?

vremenko
vremenko9 dni nazaj

Danes bo oblačno. Padavine se bodo čez dan na zahodu krepile in do popoldneva postopno zajele vso državo. Popoldne se bo meja sneženja od severovzhoda spuščala in hladilo se bo. Zvečer ter v noči na četrtek bo snežilo v večjem delu države, le v nižjih legah Primorske bo deževalo. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna burja.
... več na vreme-si.com

dule82
dule829 dni nazaj
bojan99
bojan9910 dni nazaj

Kot izgleda si nimate med seboj kaj za povedati grem nekamdalec od vas sramote se pač ne da oprati torej z bogom nesposobnosti moj video

loock007
loock00710 dni nazaj

aDijO

dule82
dule829 dni nazaj

Upam, da se gres slovensko učiti.

simontin
simontin4 dni nazaj

@dule82 upajmo da res gre

dule82
dule824 dni nazaj

@simontin

mu avatar pove vse

Buhteljcek
Buhteljcek10 dni nazaj

Ako je svečnica zelena, bo velika noč snežena.
Ako je pretoplo svečana, bo malega travna počivala brana, ako pa je mraz, se poti obraz
Ako na svečnico burja vleče, bo dobro leto, ako pa jug, bo slabo.
Bolje volka v hlevu imeti, kot se ob toplem soncu v svečnici greti.
Če jazbec pred luknjo na soncu je zdaj, gre za štiri tedne rad nazaj.
Če je februarja pretoplo, bomo v aprilu za pečjo...
...nekaj resnic-pregovorov za Svečnico...dobro jutro, dober dan...uživaj dan!!!

Xseena
Xseena10 dni nazaj

100%je tako resnično (((so to besede iz časov naših babic in dedkov(((Lp

vremenko
vremenko10 dni nazaj

Danes bo zmerno do pretežno oblačno, več sonca bo popoldne v vzhodnih krajih. Sredi dneva in popoldne bo ponekod na zahodu občasno rosilo ali rahlo deževalo. Marsikje bo pihal zmeren zahodni do jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 14, na jugovzhodu do 16 stopinj C.
... več na vreme-si.com

damir1959
damir1959 malajka
Vse naj naj ti zelim.................
damir1959
damir1959 dartoplak
Vse najlepse ti zelim..od srca..
sevnik1950
sevnik1950 malajka
Nena vse najlepše za tvoj osebni paznik !!!!!
sevnik1950
sevnik1950 dartoplak
Vse najboljše za tvoj rojstni dan pa na zdravje in še na mnoga leta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gizmus
gizmus Ella88
:)))
princessss
princessss malajka
Vse najlepše ti voščim iz srca...lepo praznuj:)
Počutje
Ella88
Ella88
:)1 dan nazaj
wesnika18
wesnika18
Pride dan, ko sonce sije lepše kakor druge dni, ko srce v prsih bije na ves glas in sram te ni, pride dan, ko je mogoče, da se ti izpolni vse in vse se uresniči kar si zaželi srce2 dni nazaj
pool999
pool999
xxx3 dni nazaj
ilogar2
ilogar2
Utrujeno3 dni nazaj
emina56
emina56
prav prisrčne pozdrave mojim prijateljem...5 dni nazaj
Temida1959
Temida1959
Tudi kamela vidi grbo druge kamele, svoje pa ne.6 dni nazaj

Za nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev