Preprosto,ljubezen je :-))

24. marec 2012 ob 22:34 | 178
Pravzaprav ni lepšega utrinka,kot kadar na ulici srečaš starca in starko,ki se držita za roke.Neveš,kako jima je ime,kje sta se spoznala,ali sta kričala drug na drugega,vendar te globoko pretrese,ko vidiš,da imata še vedno potrebo drug drugemu čuvati dlan.O njiju nikoli ne bodo snemali filma,niti ju ne bo opevala kakšna priljubljena popevka,a zagotovo imata tudi onadva svoj mit o veliki ljubezni,svoj mit o biti skupaj,biti prijatelja,ljubimca za vedno ali preprosto ljubezen,ki se ne izraža v velikih besedah,temveč s pogledi,dotiki,hrepenenjem,občutju drug drugega,preprosti nežnosti in potrebi da sta tu skupaj zdaj in za vedno.
Človeka,ki sta si dala vse,ne samo mladost,telo,delo drug drugega ampak človeka,ki sta si dala duši,svoja upanja,hrepenenja,žalost in svojo srečo,človeka,ki sta drug drugemu znala vzbuditi najlepše in najboljše,ki sta skupaj gledala sončne vzhode in zahode in se skupaj postarala in ostarela.
In če mislimo da takih ljudi ni več,da je to le utrinek,ki smo ga uzrli v sončnem dnevu in bo vsak trenutek izginil,se motimo,še vedno so tu med nami,ljudje s čutečimi srci.
Ljubezen je tista,ki nas poganja naprej,ki nam daje upanje,nasmeh na obraz,da je vredno poiskati nekoga,tisto polovico,ki nas bo združila v eno veliko sonce,ki nam bo ogrela mrzla srca in razsvetlila ne samo naju,vse okoli nas in tisti utrinek,ki smo ga za trenutek uzrli na ulici ne bo samo preblisk nečesa lepega,toplega,bo resničen,živ,kot je lahko resnično lepo in toplo naše življenje,ko nas poboža sapica toplega vetra po obrazu!

Komentarji 6

če želiš komentirati, se
biseri
biseri5 let nazaj

...imela sem dolga leta čast opazovati takšen par...žal sta oba že pokojna. Nikoli še nisem videla takšnega razmevanja, toliko topline med zakoncema, potpežlivosti... res sta bila srečna...znala sta videti zadovoljstvo v majhnih pozornostih.
NI KAJ DODATI, LEPO SI NAPISAL...TAKŠNEGA ZAKONA SI LAHKO LE ŽELIMO.

1JUMBO
1JUMBO5 let nazaj

ja je res...hvala ti ;-))

rosaeva
rosaeva5 let nazaj

Ja res je najlepši utrinek,kadar vidiš starejši par,ki se držita za roke
ja to je res prava ljubezen....ljubezen življenja ,ki premaga vse ovire
in sta si zvesta do konca svojih dni..........vse pohvale za tako lepo
napisano blog sporočilo.

1JUMBO
1JUMBO5 let nazaj

hvala vam za komentar!

dadada123
dadada1235 let nazaj

Ljubezen je lepa tudi v starosti, bližina ljube osebe, ki ti je stala ob strani že skoraj vse življenje- to se ne da oceniti z besedami. Mislim, da moramo ceniti to kar imamo, dokler imamo.

letanca
letanca5 let nazaj

se strinjam

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev