Energijsko prehranjevanje

27. maj 2010 ob 18:29 | 292
Do pomankanja energije lahko pride zaradi več vzrokov. Nabolj pogost vzrok je energijska blokada.
Čakra je kot lokvanj. Tako kot ima lokvanja korenine na dnu bajerja in cvet na vodni površini, tako ima čakra korenine v telesu in usta skozi katere vstpa astralna energija na površini avre. Usti in korenom pa povezuje prebavni trak čakre, v katerem se energija predela. Kdar sta obrazna in hrbtna čakra usklajeni je čakra energijsko prehodna. V nasprotnem primeru lahko pri do energijske blokade ali pa do energijskega odboja.
Najprej si oglejmo kako deluje zdrava čarka? Obrazna čakra je desnosučna to pomeni, da mora biti hrbtna levosučna. Obratnosučnost zagotavlja energijski pretok. Energija vedno vstopa pri obraznih čakrah. Usta čarke sprejemajo samo tisto astralno energijo, ki vibrira z enako frejvenoco kot čakra. Če je frekvenca nižja ali višja jo usta odbijejo. V ustih se enegija prežveči in očisti, ovečna energija se izloči v avro, nečistoče pa usta izpljujejo nazaj v astral. Tako prežvečena in očiščena energija potuje v prebavni trak kjer se še bolj predela. Energiji pa je dodana tudi infornacija kje jo telo najbolj potrebuje. Tako informirana in predelano energija potuje do korenin čakre kjer se izloči v telo.
Spolna čakra svoj energijo najprej odda v spolne ogane, od tu pa ta energija potuje do tistih oganov, ki so ovezani s spolnimi organi. Če je te egergije preveč jo hrbtana čakra posrka in po obratni poti odda nazaj v avro od tu pa se izloči v astra. Tako je tudi z trebušno, srčno, grleno in čelno čakro.
Če sta čakri enakosučni pride do energetkega zastoja ali do energijske blokade. Energija sicer vstopa v usta čakre, ker pa ni pravega vleka ali prave "pebave" energija ne more potovati.
Pri zasuku pa pride do odboja energije. takrat se obrazna čakra prevzame lastnosti hrbte čakre, hrbtna čakra pa prevzame lastnosti obrazne čarke. Delovanje čakre je v tem primeru popolnoma prekinjeno in onemogočeneo.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev