What The Fuck Are We Waiting?!

16. marec 2011 ob 23:08 | 59
Uvodno pismo
Trenutno jih štejem 29, pa se že sprašujem "wtf am I doing here?". Zato sem se odločil, da začnem pisati blog, preko njega izražati svoja mišljenja in mnenja o naši GNILI družbi, ter tudi vam obiskovalcem posredno dati možnost, da izrazite svoja.
Najprej moram opozoriti, da nimam namena diskriminirati kogarkoli v kakršnemkoli pogledu (rasa, religija,...), zato se že vnaprej opravičujem, če bi mogoče kdo od vas dobil takšen vtis. Moj bistveni namen je, kot sem že na začetku bežno omenil, razglabljati o začetkih človeštva, religij, odnosih med ljudmi, monetarnem sistemu, znanosti in kam nas je to vse skupaj pripeljalo.
Blog bom probal pisati v več delih (tematikah), ker sem v današnji družbi pač malce omejen s časom. Pa vendarle si bom poskušal za vsak del "vzeti" nekaj časa, da čim bolj nazorno predstavim svoj pogled na določeno tematiko o kateri bom pisal in upam, da si ga boste vzeli tudi vi, ter prebrali blog do konca.
Marsikdo je že rekel da sem nor, da razmišljam preveč abstraktno, da .... Tudi to je eden od razlogov, da vas vabim, da tudi vi sami pišete pripombe na moje poglede oz. predstavite svoje. Zanima me prevsem, kaj pomeni danes biti nor!!! Kakšna definicija stoji za tem?!

To je to za začetek.
Moram še v glavi popredalčkat kako pisati dalje, ker imam prepolno.
Dodajam zanimiv video v razmislek!

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev