Naši psihiatri

13. maj 2010 ob 10:19 | 973
Pri brskanju po netu, sem danes slučajno naletel na pisanje anonimnega pisca, ki je napisal v Dnevniku 13. 03. 2010 sledeče:

Slovenski javnosti je potrebno sporočiti, da si takozvani psihiatri lastijo monopol nad človeškim razumom.
Tudi takozvani sodni izvedenci in sodne izvedenke si v bistvu protipravno lastijo monopol nad človeškim razumom.

Če bi tudi za takozvane psihiatre obravnavali z istimi merili, kot oni merijo oz. obravnavajo druge ljudi (takoimenovane stranke na sodiščih, takoimenovane bolnike in podobno ), bi slovenski takoimenovani psihiatri ali izvedenci morali sedeti v zaporih oziroma v svojih lastnih zločinskih institiucijah, v kateri služijo na najbolj podel način svoj kruh, morali bi biti namreč sankcionirani ! Psihiatri so namreč orodje pravosodne politike, ki izhaja iz pravosodne oziroma politične ideologije, ki se velikokrat skriva pod plaščem takoimenovane stroke, ki je prazna beseda, kajti stroke ni in je ne bo. V Sloveniji nepravilno in samovoljno ter protipravno "stroko" zamenjujejo za poklic, za ceh, za stan. Stroka je sinonim za poklic. Poznan pa je fahidiotizem, zločinski fahidiotizem posameznih poklicev - "strok".

Pshiatrične stroke ni in je nikoli ne bo. Gre za psihiatrično ideologijo, dogmo in religijo: Dokaz: kriva podtikanja zločinskih psihiatrov v vlogi zdravnika ali izvedenca, ugotovitve Janeza Ruglja v njegovi knjigi Dramatična pot, spoznanja profesorja Thomasza Szasza, pa doktorja Williamsa, Basaglie, Lainga, Moora, spoznanja Scientologov, pa še poglejte spletno stran Say No To Psychiatry, pa boste ugorovili zločinski duh, zločinsko stanje DUHA zločinskih psihiatrov !

Janez Rugelj v svoji knjigi razkrinkuje hudodelstvo Slavka Ziherla, gospe Žmuc Martine Tomori, Miklavža Kušeja, in drugih norih zločinskih psihiatrov ...

Gre za zlorabe bolnega duha psihiatrov v koristoljubniške, politične in druge namene...

Gospod Ziherl pravi, da sodišče odredi izvedenca, kar pa ni čisto res, saj izvedenca odredi navadna človeška oseba, ki služi vsakdanji kruh na sodišču.

V bistvu je članek gospoda Ziherla zavajajoč.

Poleg dosedanjih pojasnil, naj še povemo, da se psihiatrični kruhoborci sami javijo, da jih ministrstvo za pravosodje uvrsti na seznam sodnih izvedencev.

Takozvana psihiatrija je zločinska institucija, s pomočjo katere politika, država, sodišče spravi človeka v podrejen položaj, v odvisen položaj. Psihiatrija je bistvu zločinsko orodje v "moderni sužnjelastniški dobi".

Suženj - gospodar;
tlačan - zemljiški gospod, fevdalec;
mezdni delavec - lastnik proizvajalnih sredstev, izkoriščevalec;
človek brez potrebnih informacij - nori zločinski psihiater, samozvani gospodar in monopolist nad razumom.

Hvala za pozornost.

To je potrilo moje mnenje, da nek psihiater, četudi je prof, dr itd..ne more v enkratnem srečanju s človekom, ki traja kakšno urico, podati psihiatrično izvedensko mnenje o duševnem stanju obravnavanega. Eno takšno skrpucalo, sem imel priložnost tudi sam videti. Menim da gre res zgolj za zaslužkarstvo naših dohtarjev, ki nimajo trohice vesti.

Komentarji 1

če želiš komentirati, se
Hipokracija
Hipokracija4 leta nazaj

Eden takih, zgoraj opisanih je Trunkl Robert iz Kopra, "izvedenec" psihiatrične stroke...
Njegov izdelek, v katerem je zavestno pisal laži in potvarjal dejstva sem videl na lastne oči.
Sicer človek predava na neki turistični šoli kako zavajati turiste, v prostem času je pa "izvedenec". Čez njegovo mnenje se nimaš kam pritožiti, ker je ves sistem naravnan (beri: on dela kot je sistem naravnan:) kot on; od ministrstva, ki naj bi ga nadziralo do sodišča!
Trunkl in podobni izvajajo genocid nad otroki in odraslimi!!!

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev