Norveški lovec na marksiste o Sloveniji

27. julij 2011 ob 17:53 | 51
Breivik je letos na spletu objavil 1500 strani dolg manifesto z naslovom »Deklaracija o neodvisnosti Evrope«, v katerem je opisal svoja stališča, pa tudi priprave na napad. Besedilo je podpisano z imenom Andrew Berwick, kar naj bi bila angleška različica napadalčevega pravega imena Anders Breivik. V besedilu lovec na marksiste in borec proti multukulturalizmu nekajkrat omeni Slovenijo, povečini v svojih statistikah. Najbolj zanimiva je tista omemba, kjer jo uvrsti na lestvico najmanj nevarnih držav, kar zadeva multikulturno indoktrinacijo. Slovenija in Slovaška sta na vrhu seznama srečnih držav:

By evaluating the numbers from given countries I have been able to determine the severity level of each country when it comes to the success ratio of the Marxist/multiculturalist brainwashing campaigns. The following overview will list the least affected countries (100 will indicate; relatively unaffected) to the most affected (0). I have taken language barriers into account so the overview should be representative.

Level of multicultural indoctrination per country

Slovakia 90

Slovenia 90

Verjetno bodo ponosni tudi v SNS, ker jo je Breivik kot edino iz Slovenije uvrstil na svoj seznam desničarskih nacionalističnih strank v Evropi.

slika tabele

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev