Rakavih obolenj

22. februar 2014 ob 19:06 | 184
Kalijev askorbat pri rakavih obolenjih
19.11.2013 11:58:28

Kalijev askorbat z ribozo pri rakavih obolenjih
Alja Dimic, prehranska terapevtka, Center Holistic

Vse pogosteje slišimo, da je ta ali oni zbolel ali umrl za rakom, in samo upamo lahko, da se to nam ne bo zgodilo. Kaj pravzaprav je kalijev askorbat z ribozo? Dr. Gianfranco Valse Pantelini ga je odkril po naključju. Bolniku v terminalni stopnji raka želodca je svetoval, naj proti bolečinam pije sodo bikarbono z limono in sladkorjem. Leto dni pozneje je istega bolnika srečal popolnoma ozdravelega. Ugotovil je, da bolnik po pomoti ni jemal sode bikarbone, temveč kalijev askorbat. To je dr. Pantelini poskusil tudi pri drugih rakavih bolnikih in na različnih kongresih predstavljal izjemne rezultate. Edini učinek, ki ga je dosegel, pa je bila izključitev iz zdravniške zbornice. Kdo bi imel interes uvesti kalijev askorbat kot zdravilo? Stane le nekaj deset evrov mesečno. Kalijev askorbat je derivat C-vitamina, močan antioksidant in nima stranskih učinkov. Klinični rezultati kažejo, da se pri 17 od 20 bolnikov simptomi ne izražajo več tako močno oziroma se umaknejo vse do popolne ozdravitve. Celica postane odporna na napad tumorja. Ne obstaja tveganje predoziranja z vitaminom C, saj organizem sam izloči višek. Kalijev askorbat z ribozo pomaga pri ponovnem uravnoteženju mehanizmov, ki vodijo v degenerativne procese, in tudi krepitvi imunskega sistema. Prisotnost riboze povečuje učinkovitost spojine zaradi svoje potencialne katalitične aktivnosti. Ker nima stranskih učinkov, je njegovo jemanje lahko časovno neomejeno. Dejstva kažejo, da se z jemanjem kalijevega askobata z ribozo tumor razvija počasneje, nazaduje ali se ustavi. V primeru začetnih tumorjev pa ni bilo malo primerov, ki so pripeljali do popolne ozdravitve.

Raziskave s kalijevim askorbatom z ribozo so opravili Mednarodna fundacija Valse Pantellini skupaj z ministrstvom za javno zdravje, Univerza v Parmi in Zavod za Mutagenezo in diferenciacijo CNR v Pisi.

ZANIMIVO

Kalijev askorbat z ribozo se priporoča pri mnogih zdravstvenih težavah, kot so: povišana telesna temperatura, slabši imunski sistem, rak, aids, multipla skleroza, vnetje oči in očesne veznice, artritis, nevritis, revmatizem, medrebrna nevralgija, bolečine na splošno, revmatoidni artritis, psoriatični artritis, artritis, artroza, nevralgija, gingivitis, zobobol, zobni karies, kandidoza, analne razpoke, stomatitis, vaginitis, mastitis, maternični miomi, ciste na jajčnikih, trombocitoza, luskavica, herpes simpleks, ekcemi, kašelj, prehladi in sinusitis, laringitis, faringitis, traheitis, boleče grlo, gripa, emfizem, bronhitis, pljučnica, tonzilitis, astma, adenoiditis, nefritis, cistitis.

Treba je poudariti, da s tem člankom ne mislimo v nobenem primeru nadomestiti uradne medicine in da ni namenjen zdravljenu bolezni. Je zgolj informativne narave, saj je glede na veliko pričevanj in dokazov o izjemni učinkovitosti kalijevega askorbata naša dolžnost, o tem obvestiti čim več ljudi.
1 / 3
2 / 3

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev