Nekaj kratkega na temo beljenje zob

28. januar 2012 ob 16:11 | 262
Zagotovo je to, da si od nas želi lep in bleščeč nasmeh.
Izumili so veliko načinov, kako lahko si sami ali z zobozdravnikovm naredimo, da so naši zobje bolj beli.

Obstaja ogromno zanimivih nasvetov o tem ali je to zdravo za vašo sklenino ali ne.

Beljenje zob doma ali v salonu?

Na eni strani imamo kozmetične salone, ki nam zagotavljajo kvalitetno, hitro in akcijsko beljenje zob, na drugi strani pa imamo TV oglasna sporočila in internetne reklame za razne pripomočke, ki naj bi nam pobelile zobe kar doma v nekaj minutah.
Vedeti morate, da neverjetno beli zobje zagotovo ne izgledajo naravno, zato dvakrat premislite preden se odločite za tak poseg. Poglejte morate predvsem profesionalnost lepotne hiše ali zobne ordinacije, ki opravlja to storitev. Pozanimajte se, koliko časa traja belilni učinek in predvsem kakšno škodo lahko v najhujšem primeru to naredi vašim zobem.
Priporočljivo je, da se odločite za stomatologu, ki točno ve kaj je dobro za vaše zobe in dlesni. Nažalost pa vsak od nas ni primeren za beljenje zob.
Zobje naj bi bili čimbolj zdravi, v najslabšem primerupa se nam celo zgodi, da beljenje na naših zobeh ne bo pokazalo takšnega učinka.

Kaj pa lahko naredimo za bele zobe doma?

Poleg vseh preparatov, ki so na voljo za beljenje zob, na v različnih spletnih trgovinah, pa lahko za lep in bel nasmeh precej naredimo sami. Poleg tega, da skrbimo za pravo higieno, ki je bistvena stvar za zdrave zobe in sklenino, si lahko poskusimo pobeliti zobe doma s produkti, ki nas ne stanejo skoraj nič in so čisto naravna.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev