Skupinska kupna moč – končno tudi v Sloveniji!

30. maj 2010 ob 00:10 | 256
Kmalu bo aktivirana storitev BigDeal.si – s tem bo prvič v Sloveniji v akcijo stopila skupinska kupna moč! Gre za popolnoma nov način nakupovanja in sicer po konceptu, ki je že nekaj let uveljavljen v tujini. Idejni začetnik je ameriška spletna stran Groupon, prek katere je bilo do sedaj prodanih čez 4,5 milijonov kuponov za različne storitve, privarčevano pa 195 milijonov $!!! Osupljivo, mar ne? Podobne spletne strani se rojevajo po vsem svetu kot gobe po dežju – Groupola, CityDeal, LivingSocial ter hrvaški Kolektiva.hr in KupiMe.hr so samo nekatere izmed njih.

In zakaj bi Slovenci bili prikrajšani za nekaj inovativnega, ugodnega in kakovostnega? BigDeal se je odločil, da edinstveni online koncept skupinskega nakupovanja pripelje tudi v Slovenijo in tudi slovenskim potrošnikom omogoči spletni nakup storitev uveljavljenih lokalnih ponudnikov po neverjetno ugodnih cenah!

Povsem preprosto!

In kako deluje moč skupinskega nakupovanja? Povsem preprosto, hitro in učinkovito! Na BigDeal.si vsak dan objavimo ponudbo za skupinski nakup z najmanj 50% popustom (»dil dneva«). V ponudbi navedemo ceno, prihranek in minimalno število kuponov, ki morajo biti prodani, zato da ponudba obvelja. Registrirani uporabniki strani so o ponudbi obveščeni po e-mailu, novost pa širimo tudi prek Facebooka in Twitterja.

Če ni prodanih dovolj kuponov, ponudba ne obvelja. Uporabnikom v tem primeru ne zaračunamo nič, vsa promocija pa za ponudnika ostane brezplačna. Če se za ponudbo prijavi dovolj interesentov, pa ti opravijo spletni nakup s plačilno kartico in v e-nabiralnik prejmejo kupon za izbrani izdelek/storitev, ki ga lahko do vnaprej določenega datuma uveljavijo pri ponudniku.

Profitiramo vsi!

Z vsakim nakupom prek spletne strani BigDeal.si profitiramo vsi – kupec, ki privarčuje denar in uveljavi popust, ki pri individualnem nakupu nikoli ne bi bil mogoč, ponudnik storitve, ki bo uresničil boljše prodajne rezultate, promoviral svojo ponudbo in pridobil nove stranke, in pa BigDeal, ki za svoje storitve ponudniku zaračuna provizijo.

Besede, kot so »razprodaja«, »popust«, »posebna ponudba« so zaradi različnih zlorab v očeh potrošnikov pogosto razvrednotene. Pametni potrošniki zaupajo ponudnikom in spletnim stranem, ki odkrito povedo, zakaj so cene pri njih ugodnejše. In BigDeal to je! Zato se registrirajte na BigDeal.si, o novosti obvestite čim več svojih prijateljev in nikoli več ne zamudite dobrega dila!

BigDeal.si
BigDeal na Facebooku
BigDeal na Twitterju

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev