Brezpapirno računovodstvo

01. februar 2010 ob 17:15 | 215
Brezpapirno računovodstvo je po meri izdelana programska oprema za mala in srednja podjetja, podjetnika in obrtnika. Gre za združitev poslovno informacijskega sistema za poslovanje in vodenje, ter dokumentnega sistema za verodostojno, brezpapirno pravno veljavno izmenjavo vseh poslovnih dokumentov.
V računovodskem podjetju Biro BONUS smo z zunanjimi strokovnjaki na področju programske tehnologije izdelali programsko rešitev, s katero boste razbremenili delovna mesta, pridobili na času in si z elektronskim arhiviranjem dokumentov zmanjšali stroške papirja in fasciklov.
Prav tako boste posredno prihranili tudi na tiskalnikih in kartušah, ki dandanes ponekod že presegajo strošek 100eur mesečno.
Brezpapirno računovodstvo vam bo prihranilo ogromno časa, ki ga dandanes namenite iskanju, urejanju in spremljanju poslovne dokumentacije, ker vam te ne bo več potrebno odnašati v računovodski servis in ne bo vam potrebno imeti s tem nikakršnih aktivnosti in individualne časovne odgovornosti pri mesečni oddaji papirjev.
Za lažjo ponazoritev Vam lahko zagotovimo, da bo brezpapirno računovodstvo povečalo učinkovitost vseh vaših delovnih mest, ki so kakorkoli povezana z administrativnimi procesi vašega podjetja.
Najbolj pomembno pri vsem tem je, da Vam brezpapirno računovodstvo ne predstavlja nikakršnih dodatnih stroškov, saj gre zgolj za optimizacijo dela in delovnih mest kar le povečuje dobičkonosnost vašega podjetja.
Z zamenjavo klasičnega računovodskega servisa, ali posodobitvijo lastnega računovodstva z računovodskim podjetjem Biro BONUS, pridobite vso napredno programsko opremo, vključno z vsem našim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami.
Kot najbrž že veste, ali pa imate izkušnje, se pri poslovanju pojavljajo težave z najeto ali kupljeno programsko opremo. Najpogosteje se uporabniki srečujemo z nezadostno podporo in vzdrževanjem, ter posodobitvami pri nadaljnjem razvoju.
Vsem zainteresiranim podjetnikom in njihovim zaposlenim, nudimo strokovno usposabljanje in praktično testiranje na lastnih primerih, pri čemer ne potrebujete računalniških predznanj.
Oglasite se v našem podjetju in pridobite strokovna in praktična znanja, smo namreč računovodsko podjetje, ki že deseto leto zapored potrjuje in nadgrajuje kakovost dela s certifikatom standarda kakovosti ISO 9001:2008. Vaše poslovne knjige bodo brezhibne, poslovanje urejeno in pregledno, revizije, analize in poročila pa vam bodo dostopna takrat, ko jih potrebujete.
Pokličite nas, pridobili boste veliko konkurenčno prednost, odnesli Vam bomo skrbi in stroške, imamo znanje in rešitve. Smo analitiki in skrbniki večjega števila uspešnih podjetij, imamo poslovno informacijski sistem za brezpapirno poslovanje in vodenje podjetja.
Vabimo Vas k sodelovanju z najboljšimi v svoji stroki.

Napredek je v spremembah

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev