Česa se najbolj boji tvoje astrološko znamenje?

11. junij 2017 ob 08:21 | 42
Ovni se bojijo odvisnosti od drugih
Oven si vedno želi biti prvi, junak svojih bližnjih in tisti, na katerega se vsi obrnejo, zato se boji, da bo v življenju postal odvisen od drugih. Njegov velik strah tako predstavljajo bolezni, ne prenaša pa niti, da ga ljudje ne upoštevajo ali ignorirajo.

Biki se bojijo, da ne bodo imeli ljubezni in denarja
Bikom sta ljubezen in finančna stabilnost zelo pomembna, zato so njihovi največji strahovi povezani ravno s tem. Bojijo se neenakomerne ljubezni – da bodo oni tisti, ki je bolj zaljubljen in zvezi bolj predan kot partner. Strah jih je, da ne bodo imeli dovolj denarja in življenjskih sprememb, na katere ne morejo vplivati.

Dvojčki se bojijo izgube svobode
Tudi družabni dvojčki se bojijo sprememb življenjskega stila. Strah jih je, da bodo izgubili svobodo, na katero so se navadili, pa tudi, da se bodo morali sprijazniti s kruto resnico in zapustiti svoj mehurček, v katerem so si skrojili življenje po svoji meri.

Raki se bojijo, da bodo izgubili bližnje
Čustvenim in nežnim rakom je najbolj pomembna družina, zato sploh ni čudno, da jih je strah, da se bodo od nje odtujili ali jih celo za vedno izgubili. Najraje sanjarijo o srečnih trenutkih iz preteklosti, zato jih je tudi strah prihodnosti.

Levi se bojijo, da jih bo izdala ljubljena oseba
Vase zagledani levi se bojijo javnega ponižanja in izgube statusa, najbolj pa jih je strah, da jih bo razočaral, prevaral ali ignoriral nekdo, ki ga imajo radi. Z ljubeznijo je povezan tudi njihov najgloblji strah: da nikoli več ne bodo videli najbližjih.

Device se bojijo bolezni
Z redom obsedene device se bojijo soočenja z dejstvom, da niso popolne, tako kot ovnov pa je tudi njih najbolj strah bolezni. Ne želijo postati breme ljubljenih oseb, zato jih je strah, da ne bodo mogle same skrbeti zase in za svoje potrebe.

Tehtnice se bojijo, da jih bodo drugi obsojali
Previdnih tehtnic je strah neuravnoteženih ljubezenskih odnosov, najbolj pa se bojijo, da bližnji ne bi odobravali njihovih odločitev. Bojijo se konfliktov, prepirov in težav v zvezah, ki jim tako kot rakom predstavljajo zatočišče.

Škorpijoni se bojijo, da jih bo nekdo izkoristil
Čeprav jih pogosto opisujejo kot najbolj temačno astrološko znamenje, imajo tudi škorpijoni svoje strahove. Tako kot levi se tudi oni bojijo, da jih bodo izdali najbližji, pa tudi, da bodo drugi odkrili njihove slabosti in jih izkoristili proti njim. Strah jih je tudi spletkarjenja za njihovim hrbtom.

Strelci se bojijo prevelikih dolžnosti
Strelci so ljudje svobodnega duha, zato jih je najbolj strah obveznosti, pa tudi, da bodo pristali na kompromis in delali v službi, ki je ne marajo. Bojijo se načrtovanja in izgube svobode, saj to ubija njihovo ustvarjalnost, strah pa jih je tudi, da jih bo prizadela ljubljena oseba, predvsem zato, ker so miroljubni in nagnjeni k odpuščanju.

Kozorog se boji, da bo tarča posmeha
Kozorogi imajo pogosto manjvrednostni kompleks, zato jih je strah, da bodo drugi mislili, da so zgube. Strah jih je, da v svetu ne bodo pustili sledi, da se njihovo delo ne bo dotaknilo ljudi in jih premaknilo. Poleg tega se kozorogi bojijo tudi javnega ponižanja.

Vodnarji se bojijo izgube individualnosti
Vodnarje tarejo iste skrbi kot dvojčke: strah jih je, da bodo izgubili svobodo, pa tudi edinstvenost, saj si želijo izstopati iz množice. Zelo veliko energije vlagajo v odnose, pa naj gre za ljubezenske ali poslovne zveze, zato jih je strah, da jih bodo te osebe preprosto zamenjale za nekoga drugega.

Ribe se bojijo, da ne bodo našle ljubezni
Romantične in nežne ribe se bojijo zavrnitve in osamljenosti in da nikoli ne bodo našle »pravega« ali »prave«. Strah jih je, da se bi odnosu povsem predale in tega ne bi dobile nazaj, pa tudi, da ne bodo mogle pomagati ljubljenim osebam, če zbolijo.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev