KAKO VARAJO POSAMEZNA HOROSKOPSKA ZNAMENJA

29. maj 2015 ob 09:13 | 409
Ali so dvojčki nagnjeni k spogledovanju, kako lahko se biki odločijo za varanje in česa vam nikoli ne bodo odpustile device. Preberite si nekaj zanimivosti, ki jih o določeni osebi razkriva njegovo horoskopsko znamenje.

Ovni

Ko prevara oven, to hitro izvejo vsi v njegovi okolici, saj se ovni radi hvalijo s svojimi “uspehi” pri nasprotnem spolu. Oven je možat in samozavesten, aroganten pa postane, ko vidi, da vas ne bo kar tako prepričal, kako zelo neustavljivo privlačen je. Če partnerica posumi v njegovo nezvestobo, se je pripravljen kregati o tem, da ni imel namena osvajati druge, ampak je ta druga ženska osvojila njega.
Biki

Čeprav biki veljajo za ene najboljših ljubimcev med vsemi znamenji, pa so običajno zvesti, saj ne marajo spreminjati svojih navad, še manj pa ogrožati svojega čustvenega miru. Hkrati pa jih včasih želja po tem, da uživajo v vsem, kar je lepo, pripelje v situacije, ko se ne morejo upreti, toda naredili bodo vse, da vi tega ne boste nikoli izvedeli.
Dvojčki

Čeprav velja mišljenje, da so moški rojeni v znamenju dvojčkov najbolj nagnjeni k spogledovanju, pa je pogosto situacija ravno obratna. Njihova neutolažljiva želja po komunikaciji s sorodno dušo jih lahko zelo hitro spravi v tujo posteljo. Oni skok čez plot ne načrtujejo, njim se preprosto zgodi, in tako hitro kot novo priložnost zagrabijo, jih tudi mine, saj nočejo prizadeti svojega partnerja.
Raki

Če ste doma do dovolj pozorne in mu pripravljate njegove priljubljene jedi, ne glede na to, da danes zakoni in zveze razpadajo kot milni mehurčki, vam bo moški rojen v znamenju raka zvest. So pa njihova šibka točka ženske, ki potrebujejo več nežnosti, pozornosti in zaščite kot oni sami. Toda na koncu se rak vedno vrne nazaj domov.
Levi

Pozornost in laskanje, ki jih je deležen lev, mu pašejo do te mere, da se težko uprejo klicu divjine, ki ga zelo lahko prepoznajo v očeh druge ženske. Toda njegov ego in potreba, da očara ženske, imata tudi meje, saj je lev izbirčen. Ne glede na število oboževalk namero opusti, ko ugotovi, da je on plen in ne lovec.
Device

Moški rojeni v znaku device so načeloma zvesti in to pričakujejo od svoje partnerice. Toda v določenih situacijah, sploh v zrelejših letih, pa lahko hitro pozabijo na svoja načela. Svojo partnerico spoštujejo, ostale pa vidi kot trofeje, ki bi mu jih okolica zavidala.
Tehtnice

Tehtnice brez težav sedijo na dveh stolih, še posebno, če dobijo občutek, da jih ženske občudujejo. Njihovi aduti so šarm in naivni deški pristop. Tehtnice se veno diplomatsko izvlečejo iz nelagodnih situacij in dosežejo, da jim partnerice oprostijo. Navdušujejo se nad ženskami z jasnimi cilji.
Škorpijoni

Čeprav se jih drži sloves največjih zapeljivcev, le redko varajo zgolj zaradi zabave, ženska pa ga mora vedno držati v pričakovanju, v nem mora vzbujati zanimanje, tako s svojim odnosom, obnašanjem, kot seksapilom. Kar pa je najpomembneje pri škorpijonih, ki že samo s pogledom in dotikom očarajo vsako, pa je to, da vso to svojo moč zapeljevanja izgubijo, ko se resnično zaljubijo.
Strelci

Ti so na seznamu najmanj zvestih moških, verjetno zaradi nesporne priljubljenosti pri ženskah, vrline, na katero so najbolj ponosni. Zato se strelci, v okolju, kjer je moškim vse dovoljeno in oproščeno, radi pohvalijo s svojimi osvajalskimi uspehi pri nasprotnem spolu. Pa tudi potiho strelci pričakujejo, da jih bodo njihove partnerice razumele in tolerirale njihove “izlete” v tuje postelje, v zameno pa so jim pripravljeni klatiti zvezde z neba.
Kozorogi

Na seznamu najbolj zvestih moških pa so pri samem vrhu tisti rojeni v znamenju kozoroga. Partnerice izbirajo samo take, ki so primerne za zakon oziroma dolgotrajno zvezo, prezirajo nezvestobo, toda ko je zaljubljen, je sposoben nezvestobo partnerice celo tolerirati. Zanimivo v njih strast prebudijo ženske, ki so popolnoma drugačne od njih, svobodne, vesele, glasne in strastne.
Vodnarji

Prepričani so, da lahko počnejo vse kar hočejo in s komer hočejo. Če opazite spremembe v njegovem obnašanju, iz ene skrajnosti v drugo, je to znak za previdnost. Pri moških vodnarjih stvari nikoli niso tako jasno razvidne kot pri drugih znakih, vključno s prevaro.
Ribi

To, da vas je prevaral sploh ni tako pomembno kot dejstvo, da se bo na vse pretege trudil, da vas prepriča, da to ni resnica. Ribe odpuščajo nezvezstobo in to pričakujejo tudi od svojih partneric. Da to preprosto ignorirate.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev