Kakšna plenilka si?

04. september 2015 ob 15:24 | 148
Nora tigrica

Ta nevarna plenilka lovi v visoki travi. Preveč pije, jemlje preveč drog in se pretepa. Tigrica bo zasadila kremplje in svojo žrtev odvlekla v svoj stil življenja. Vpila bo na natakarje, pijančevala in se spravila na najmočnejšega moškega v baru z besedami: "Kaj gledaš, kreten!" Tak tip ženske je lahko najti, težko se ga je znebiti, lahko pa izgubite kakšen zob v barskem pretepu.

Ljubosumna pošast

Ta strastna zelenooka pošast pokaže svoje prave barve šele takrat, ko na njeno ozemlje stopi druga ženska. Kar naenkrat vas bo obtožila, da flirtate z dekletom na drugi strani bara, čeprav tiste ženske niste niti opazili, in če vam blagajničarka vrne drobiž, vas bo obtožila, da ste z njo spali. Ljubosumna pošast bo brez razloga naredila sceno na javnem mestu in zanjo bo to nekaj naravnega. Treba se je paziti njenih opravičil, ki se začnejo s telefonskim pogovorom, končajo pa v postelji.


Kanibalka, požiralka moških

Gotovo bo spretna v postelji. Te ženske so kot kameleoni. Izvedenke v spreminjanju barve. In na svoj lepljivi jezik bodo potegnile več žrtev, če jih bodo lahko. Prvi znaki, da ste naleteli na takšen tip ženske, so: - ne prihaja na zmenke. Razlog je navadno služba ali kaj podobnega, ko pa jo pokličete na delovno mesto, se ne oglasi na telefon; - ne predstavlja vas svojim prijateljem. Večina od teh so ljubimci, ki ne vedo za vas, tako kot vi ne veste zanje;- jezna je, če jo sprašujete o njenem zasebnem življenju.Zbežite čim prej in čim dlje, preden boste popolnoma izgubili glavo.


Misijonarka

Je izjemno nevarna plenilka, ki vas bo poskušala zvleči v svoj stil življenja. To je ženska, ki je našla "najboljši" način prehranjevanja, "najboljšo" religijo, pri čemer bo hotela, da to uvidite tudi vi. Misijonarka je prefinjena, vztrajna. Uporablja metode, kot so cmerjenje, moledovanje in seks. Kar naenkrat se boste iz "žurerskega" rokerja spremenili v vegetarijanca, ki redno obiskuje pilates, in niti vedeli ne boste, da se je zgodilo.

Seks z neznancem

Kača v ženski preoblekiNaslednja plenilka je kot udav. Približa se vam neslišno, zavajajoče. Začne s tem, da vam pokaže svoje lepe barve. Z vami bo flirtala, v postelji bo divja mačka in mislili si boste, da ste zadeli na lotu. Kar naenkrat pa boste ugotovili, da je nenehno okoli vas in da ne morete dihati. Njena ljubezniva narava se bo spremenila v posesivnost in kontrolo. Če jo boste s tem soočili, se bo verjetno umaknila, spet bo sladka in prijazna, a samo zato, da bo udarila ponovno, ko boste najmanj pričakovali.


Obsedenka s kontrolo

Svoje kremplje bo zasadila v vsak vidik vašega življenja in ga "raztrgala" na koščke. Dala vam bo vedeti, da je vse, kar počnete, narobe. Kmalu boste vozili tako, kot ona hoče, jedli, kar ona hoče, in nosili obleko, ki vam jo bo ona izbrala. Ko ji boste hoteli povedati, kar ji gre, bo pomigala s svojo seksi ritko in ponovno boste ujeti. Ta tip ženske začne z nasveti, kmalu pa boste ubogali njene ukaze in ji popolnoma prepustili kontrolo nad vsakim delčkom svojega življenja.


Obupana ženska

Le malo je tako nevarnih bitij, kot je obupana ženska, latinsko Feminae Desperatus. Naredila bo vse, da bo ujela moškega. In še huje je, da navadno ta tip ženske želi čim prej zanositi, da bi priklenila moškega nase. Želela bo nadzirati vsak mikrodelček razmerja. Če slišite besede "saj ne potrebujeva kondoma" ali "ne skrbi, sem na tabletkah", potem hitro pot pod noge.


Izkoriščevalska plenilka

Večina plenilk napade vas, plenilka denarja pa bo napadla vašo denarnico. Zvabila vas bo globoko na svoje področje, in ko boste enkrat tam, boste začeli plačevati. Začelo se bo s plačevanjem večerij in pijač, nadaljevalo z gorivom in telefonskim računom, končalo pa z oblekami in najemnino njenega stanovanja. Prvi zanesljivi znak, da ste padli v kremplje te plenilke, je, da boste zagledali več njenih položnic v svoji roki.

Lepotica in zver

Je nekaj najlepšega, kar ste videli v življenju. Zmešala vam bo glavo in srce. Je prava muholovka, ki s svojo lepoto vabi nedolžne žuželke nase in z njimi naredi, kar koli hoče. Ko se boste končno odločili, da jo pošljete k vragu, se bo prikazala v seksi obleki ali celo brez nje in spet se boste prilepili. Če jo boste želeli zapustiti, bo zmeraj našla način, kako vas zvabiti nazaj. Je najnevarnejši plenilec na naši lestvici, saj njena lepota svoje žrtve dobesedno spravi ob pamet.


slika 198983

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev