Koliko spolnih partnerjev ste imeli? To je idealna številka!

27. januar 2015 ob 12:05 | 205
Zagotovo ste že razmišljali o tem, da ste v svojem življenju imeli premalo ali pa preveč seksualnih partnerjev. Pa ste se morda vprašali, ali sploh obstaja idealno število nekdanjih ljubimcev oziroma ljubic? Sodeč po najnovejši anketi, v kateri je sodelovalo tisoč ljudi, je odgovor pritrdilen.
Anketa, ki so jo naredili na spletni strani SeekingArrangement.com in v kateri je sodelovalo tisoč ljudi, je pokazala, da je idealno število nekdanjih ljubimcev ali ljubic 10. V raziskavi so tudi ugotovili, da so potencialni partnerji tako moške kot tudi ženske, ki so imeli v preteklosti več kot 10 seksualnih partnerjev, zavrnili, saj so bili mnenja, da je to preveč. Na drugi strani pa so ljudi, ki so imeli manj kot 10 ljubimcev, doživljali kot neizkušene. Polovica anketiranih žensk in 46 odstotkov moških je odgovorilo, da je 10 partnerjev idealna številka, 36 odstotkov žensk in 42 odstotkov moških pa je bilo mnenja, da bi se raje dobivali z osebo, ki nima zelo bogate seksualne preteklosti. Komaj 11 odstotkov žensk in 10 odstotkov moških je priznalo, da je zanje idealen partner, ki je zamenjal med 10 in 30 ljubimcev oziroma ljubimk, zgolj trije odstotki pa bi imeli ljubimce z bogatimi izkušnjami, ki so zamenjali več kot 30 seksualnih partnerjev.
Časi se spreminjajo

Zanimiva je tudi ugotovitev, da mnogi ne želijo poznati seksualne preteklosti svojih boljših polovic. Izkušnje svojih moških bi rada poznala dobra tretjina anketiranih žensk, kar 70 odstotkov moških pa je priznalo, da ne želijo o preteklosti svojih deklet in žena slišati niti besede. Ugotovitve so razkrile zanimiva dejstva o razmerjih kot tudi to, da moški veliko težje sprejemajo promiskuitetno preteklost svoje drage. "Menim, da postaja družba veliko bolj tolerantna in radovedna, ko gre za seks. Če bi podobno anketo naredili pred desetimi leti, bi moški brez dvoma od svoje ženske pričakovali, da je imela pred njimi manjše število seksualnih partnerjev, kot pa danes," je pojasnil ustanovitelj spletne strani Brandon Wade.

Ženske naj nikoli ne priznajo

"Seveda pa gentleman dame nikoli ne vpraša po številu moških, s katerimi je delila posteljo," je še dejal Wade. Nikki Howarth, ki je trenutno v razmerju z multimilijonarjem, ki ga je spoznala prek spleta, je za Daily Mail izjavila, da svojim partnerjem nikoli ne pove, koliko moških je imela v preteklosti. "Dekletom svetujem, naj tega ne razkrijejo, sploh pa ne, kadar je številka višja od deset. Večina moških bo imela zaradite tega o vas zelo slabo mnenje," je odkrito povedala.


slika 512441

Komentarji 1

če želiš komentirati, se
DonciBalonci
DonciBalonci3 leta nazaj

spolnih že....pa kaj so tudi brezspolni?

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev