Najbolj fašistična izjava zadnjih 25 let!

03. julij 2016 ob 07:57 | 208

Objavil/a Bozan Zabjek, dne 2016-07-02 ob 20:34:01
Miro Cerar: »Ultimati delavcev vladi in drugim so nesprejemljivi, ne bom pristal, da bi delavci vodili državna podjetja, še manj pa državo«Se je diktator razkazal v vsej svoji primitivnosti, obsedenosti s kraljevim položajem. Kako naj dovoli delavcem, da upravljajo državno, ko pa je Luka še med zadnjimi, ki jih diktator , brez pristanka ljudstva, ni prodal tujcem in bi s tem škodoval sistemski kraji? Kako naj ljudstvo upravlja z državo, če pa ni izvolilo Cerarja? Očitno so tokrat pozabili na antidepresive pred nastopom, kajti fašistična izjava v tako zlobni obliki, še ni bila izrečena s strani vladajoče elite v Sloveniji. Seveda je borba preko poštenih zahtev delavcev v Luki Koper tudi nazoren znak, da poteka v Sloveniji huda bitka za oblast, globoko za kulisami, kar je malega Cerarja že spravilo ob živce. Pokazal je ves svoj primitivizem in besedno, že dolgo pa z dejanji, krši 3. člen Ustave, ki jasno in zelo razumljivo pravi, da državo vodi ljudstvo. Njegov vesoljski egoistični in nasilni prevzem oblasti je več kot zrel tako za takojšnjo razrešitev in kazenski pregon zaradi žalitve in razvrednotenja državljanov, ter sistemske kraje ljudskega premoženja! Kdo pa je ta mali človek, ki vse svoje življenje gradi na slavi očeta in matere, ki je bil prav preko staršev pripeljan h koritu in že deset let, najmanj, dela v korist zločinske elite, še najbolj z ukinitvijo referendumov, zdaj pa še z ustoličevanjem njegovih osebnih prijateljev na pomembne funkcije. Za nagrado, ker je včasih lahko delal pri njih in se učil zlobe in zlorabe!

Komentarji 3

če želiš komentirati, se
snebetje
snebetje1 leto nazaj

včas so peke v ljubljanco namakali.....

DonciBalonci
DonciBalonci1 leto nazaj

Pa kljub temu ima v Sloveniji oblast LJUDSTVO. Če mu je prav ali ne. In ljudstvo, zlasti delavci, mu vse to, kar misli, da mu pripada, lahko spet odvzame, tako, kot mu je zelo naivno tudi dalo. Od njega pa še nismo dobili niti "konjske fige". On je pravi lik za to, da si lahko predstavljam pomen zmerljivke "kojn zahojeni". Kojn, ne konj!

AlesBrokoli
AlesBrokoli1 leto nazaj

Cmerar zadnji čas bi bil da delovni ljudje začnejo vodit to državo dokler je je še kaj ostalo . Ste pokazali da ste politiki nesposobni za to delo aja saj vi sploh neveste kaj je to delo

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev