Najboljše ideje za seks v naravi!

17. april 2015 ob 08:31 | 380
Čeprav je postelja zaradi udobja in zasebnosti po mnenju številnih najbolj prikladno mesto za intimne igrice, pa se tisti, ki ste bolj avanturistične narave, kljub preizkušanju vseh položajev iz Kamasutre kaj hitro lahko naveličate zatohle spalnice. V mrzlih zimskih dneh zato za popestritev s partnerico izkoristita vse kotičke stanovanja, ker pa smo že globoko zakorakali v pomlad, imata idealno priložnost za adrenalinski seks pod svobodnim soncem.
Ste tudi vi pristaš eksperimentiranja v seksu in imate že ’poln kufer’ lastnega stanovanja, ki sta ga s partnerico med dolgo zimo za vroče igrice izkoristila po dolgem in počez? Zdaj imata idealno priložnost, da smukneta nekam v naravo in se tam prepuščata užitkom v dvoje. Če ste mislili, da se to za vas, ki ste že dobro zakorakali v trideseta, štirideseta ali več, ne spodobi oziroma je bolj primerno za srednješolce in študente, ki še nimajo svojega gnezdeca, v varno zavetje katerega bi se lahko zatekli, se motite. Poskusite, če ne drugega, boste prekinili rutino, predvsem pa se boste vsaj v mislih vrnili v tista brezskrbna leta, ko je bil seks na zadnjem sedežu avtomobila ali na wc v bližnjem ’diskaču’ nekaj vsakdanjega.Morda se vam zdi popolnoma nesmiselno, da bi seksali stoje na odmaknjeni gozdni poti, naslonjeni na deblo prastarega hrasta, kjer se sprehaja najmanj ’milijon’ različne golazni, grmičevje pa vas bo več čas zbadalo po goli koži, ko pa imate doma ogromno posteljo z najkakovostnejšo vzmetnico, za katero ste s cmokom v grlu odšteli nekaj tisočakov. Povrh vsega pa vas lahko še zaloti opravljiva soseda, ki ravno v tistem trenutku nabira spomladansko cvetje. A ne gre za udobje, temveč za občutek svobode, svež srak, čudovit razgled, tople sončne žarke ali prijeten poletni dež, za valove in peščene plaže, predvsem pa za adrenalin, ki se vama bo divje pretakal po žilah, ko bosta počela ’tiste stvari’.

Na kaj morata paziti?

Seks v naravi vsekakor ni za sramežljive, saj se, predvsem ženske, pogosto ne morejo sprostiti in se nenehno ozirajo naokoli, ali jih kdo opazuje; tudi ni za občutljive, ki jih zmoti vsaka vejica, ki jih popraska po goli koži, ali zrnca peska, ki nehote zaidejo, kamor ne bi želeli. Je pa za vse tiste željne izzivov in adrenalina ter naveličane rutine med rjuhami. Tisti, ki tovrstni seks redno prakticirate, zelo dobro veste, na kaj morate paziti in kako si ga kar najbolj olajšati; vsem drugim, ki ste na tem področju še neizkušeni, pa polagamo na srce – bodite čim manj obremenjeni. Primerno se oblecite, oblačila naj bodo takšna, ki se hitro slečejo, saj vama bodo prav prišla v primeru, če vaju kdo zaloti ali prežene. Sploh krilce je zanjo idealna izbira, saj ga lahko samo privzdignete, pod njem celo ne potrebuje spodnjic. Izberita kotiček, kjer bosta sama in je res malo ali nič možnosti za nezaželeno občinstvo (prebivalci gozda so tu izključeni), pomembno je tudi, da je obema udobno. Zagotovo si ne želite, da bi se kateri od vaju v navalu strasti skotalil po hribu ali porezal na ostrih čereh. Lahko imata s seboj tudi odejo za še večje udobje in širši spekter položajev ter kakšna higienska sredstva, kot so navadni ali vlažilni robčki. Potrebujeta pa tudi pravo mero poguma, iznajdljivosti pa tudi gibčnosti.

Seks v vodi

Naj gre za bazen, reko, jezero ali morje, seks v vodi je lahko izjemno vznemirljiv, čeprav nekateri pravijo, da ni pravega ’filinga’. A že same kapljice, ki polzijo po razgreti goli koži, so noro erotične, seks na plaži v plitki vodi, ko vama ritem dajejo valovi, pa je lahko doživetje, ki bi ga bilo greh zamuditi. Najprimernejša izbira je vsekakor morje, a izberita kakšen osamljen zalivček, daleč stran od radovednih oči, kjer imata možnost seksa na plaži, v plitki vodi ali nekoliko globlji. Pomembno je tudi, da poskrbita za varnost; kakšne skale znajo biti zelo nevarne, predvsem če sta bolj divji ’dušci’, pa tudi mivka ni najboljša izbira, saj se prime gole kože in lahko zaide v vse mogoče odprtine vajinih teles. Tudi v bazenu zna biti razburljivo, a si tam strasti raje izmenjujta v večernih uricah, ko je manj obiskovalcev in ni otrok, pa tudi mrak bo poskrbel za večjo diskretnost. Zibajta se tako, da ne bo voda špricala na vse strani in ne bosta vzbujala pozornosti.
Seks v avtu

Morda se vam zdi seks v vašem jeklenem konjičku neprimeren, ker ste ’kao’ prestari ali pa raje potrpite do cilja in si daste nato duška na kakšnem udobnejšem mestu, a zakaj ne bi takrat, ko se z boljšo polovico peljeta na morje, z zabave ali pač kamor koli oziroma od koder koli, mimogrede zavila na kakšno osamljeno cesto ali še bolje gozdno pot, ter si v avtu (ali na oziroma ob njem) privoščila enega ’na hitro’. Kot rečeno, se boste v mislih vrnili 20 let nazaj, popestrili boste dolgočasno vožnjo, potešili najpomembnejšo potrebo, srce pa vama bo od razburjenja razbijalo kot za stavo. Če ne drugega, naj vas zadovolji vsaj oralno. Ali vi njo.

Seks v gozdu

Slovenija se ne imenuje kar tako ’zelena dežela’, torej imata na voljo malo morje gozdnatih površin za seksualne radosti. Kakšen obljuden hrib, kjer v dolgih kolonah izletniki vsak dan znova osvajajo vrh, morda res ni najbolj primeren, a če zakorakata malce globlje, bodo ’zločinu’ priča zgolj gozdni prebivalci. Sploh kakšna osamljena jasa, kjer lahko položita odejo in imata celo piknik, bo idealna izbira, v gozdu pa lahko izkoristita tudi ’naravno arhitekturo’, torej si recimo pomagata z deblom, kamor se lahko upreta. Prepustita se domišljiji in strastem, ravno dreti pa se res ni treba, saj bosta preplašila živali ali celo priklicala kakšnega lovca. Ni pa odveč tudi kakšna zaščita pred klopi in drugimi žuželkami.

Morje, avto in gozd so res najbolj priljubljeni kotički, kjer si lahko privoščita seks v naravi, a še zdaleč ne edini. Bodita izvirna in raziskujta. Seksajta v parku, šotoru, na strehi bloka ali na balkonu, torej kjer koli vaju ’prime’, da le nikogar ne motita in si ne nakopljeta težav. Možje v modrem recimo niso najbolj navdušeni nad tovrstnimi podvigi, matere z otroki pa še manj.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev