OKTOBERSKI HOROSKOP

11. oktober 2010 ob 10:06 | 607

slika

Kakšna bo vaša usoda v oktobru?

Kaj vam pripravlja mesec oktober? Se vam obeta nova ljubezenska afera, vas čakajo nove poslovne priložnosti? Preberite, kaj vam zvezde napovedujejo za prve jesenske dni.

Oven

Pred vami je zelo dinamičen mesec. Imeli boste veliko resnih pogovorov z različnimi ljudmi. Govorili boste predvsem o poslu in novih poslovnih priložnostih. Razmišljali boste o svojih ambicijah in o usklajevanju različnih strani življenja z ljudmi, ki so vam pomembni. Zavedate se, da v mora človek v določenih delih življenja dati prednost enim stvarem na račun drugih, ampak vi se vseeno trudite, da ne bi koga zanemarjali. Svetujemo vam, da daste prednost družini in službi. Vse ostalo bo namreč prišlo samo po sebi.

Ne bojte se, da bodo dragocene stvari v življenju odšle mimo vas. Ne trošite energije za nepomembne reči, ampak se osredotočite na to, kar je najpomembnejše. Ta mesec bodite pozorni v prometu, saj obstaja možnost za nezgodo.

Bik

Ta mesec boste polni energije in pozitivnega naboja, saj ste polni življenja. Ta mesec boste uživali s prijatelji, se predajali ljubezni in drugim življenjskim zadovoljstvom, ampak ne pozabite, da problemi ostajajo in da ni vse idealno. Zato vam svetujemo previdnost.

Še posebej pazite na finance, saj si lahko ustvarite precejšnje dolgove. V nekem trenutku se vam bo namreč zazdelo, da boste lahko veliko zaslužili, a ta napaka vas lahko drago stane. Zato je trenutno bolje, da reševanje materialnih vprašanj pustite za kasneje. Ta mesec začnite z redno rekreacijo.

Dvojčka

Jesen je čas za nova srečanja, druženja in dogodke. Malo ste že nestrpni, ker ste polni pričakovanja. Oktober vam bo prinesel spremembe na čustvenem področju: okolica bo pozorna na vas, ker boste duhoviti, navdahnjeni in privlačni. Vaša sposobnost, da pritegnete druge ljudi, se bo pomnožila in vi se boste tega zavedali ter to dobro izkoristili.

ZNabiti boste s seksualno energijo in vitalnostjo, hkrati pa boste vzpodbujali spore in zaostrovali odnose med ljudmi, predvsem z nasprotnim spolom. Pazite, da zaradi tega ne pokvarite svojega odnosa s partnerjem ali razderete prijateljstev. Svetujemo vam, da se izogibate sporom in popazite nase, da se ne poškodujete.


Rak

Dogodki iz preteklosti se vam vrtijo po glavi, čeprav bi raje gledali naprej. Sedaj je čas, da razmislite o prihodnosti, da ne boste ponavljali starih napak. Zanje namreč nimate ne časa ne energije. Hrabro torej stopite en korak naprej in začnite uresničevati svoje projekte, ker so vam zvezde sedaj naklonjene. Ta mesec se vam lahko obrne na boljše, zato obstaja možnost, da precej izboljšate svojo finančno situacijo. Pri tem vam bodo pomagali prijatelji in bližnji sorodniki.

Poleg vsakodnevne dinamike pa si le vzemite nekaj časa zase, da se umaknete in uživate sami s sabo v mirnem prostoru. Tako boste obdržali ravnotežje med vašo tiho in čustveno naravo ter burnimi dogodki, ki se dogajajo okrog vas.


Lev

V krogu prijateljev se že nekaj las dogajajo manjše spletke, vi pa o tem ničesar ne veste, ker se s takimi stvarmi niste nikoli ukvarjali. Sedaj bo drugače, saj boste proti svoji volji vključeni v dogodke. Ne skušajte reševati težav, ampak jih raje ignorirajte. Svetujemo vam, da se spustite na njihov nivo in spregovorite nekaj besed z ljudmi, ki se imajo za vaše prijatelje, a vas ogovarjajo za vašim hrbtom.

Oktobra se lahko zgodi, da bo vaše razmerje s partnerjem začelo škripati: na intimnem ali poslovnem vidiku. najbolje bo, da se odkrito pogovorite, saj to najbolje znate. Z zdravjem ne boste imeli večjih težav.


Devica

PSlabo razpoloženje v vašem kolektivu bo vplivalo na vaše psihično stanje. Poskusili boste pomiriti sprte strani, a vam to ne bo šlo najbolje od rok. Ne obremenjujte se s tem, ampak se raje ukvarjajte z bolj pomembnimi stvarmi v življenju. Najprej uredite svoje zasebno življenje, šele potem se ukvarjajte z drugimi.

Na čustvenem področju ste v fazi mirovanja, zato več časa posvetite partnerju. Če ste samski, pa se angažirajte in prinesite nekaj svežine v svoje ljubezensko življenje. Seks je odlična preventiva za vašo otožnost, po razumevanje in podporo pa se zatecite k družini. V zameno jim poklonite kakšno malenkost.

Tehtnica

Tehtnice, ki študirajo ali se ukvarjajo z intelektualnim delom, naj oktobra v delo vložijo veliko truda, saj se bo to v naslednjih mesecih dobro poplačalo. Ostalim tehtnicam pa se jeseni obeta daljše potovanje v tujino in spoznavanje veliko novih ljudi. V poslovnem življenju vas čaka zelo dobra priložnost, ki je nikar ne zamudite, saj vam lahko prinese napredovanje.

Oktober je v vsakem primeru ugoden za začetek novih projektov, tako na poslovnem kot na čustvenem področju. Zgodi se vam lahko celo, da boste oboje prepletli. Pojavila se bo namreč oseba, ki vas bo postavila v precejšnjo dilemo: ne boste se znali odločiti, ali vam je ta oseba zanimiva zaradi posla ali zaradi drugih svojih lastnosti.

Škorpijon

Začetek meseca vam prinaša notranjo spremembo in razrešitev zelo pomembnih vprašanj. To vam bo dalo moč, da se spustite v uresničevanje svojih zamisli in načrtov. Do sedaj vas je namreč ovirala vplivna in avtoritativna oseba, ki si ne želi vašega napredka, saj se boji vašega napredovanja.

Na čustvenem področju boste morali razčistiti neke nujne stvari, predvsem sami s sabo. Dojeli ste, da ste sami krivi, da vaše ljubezensko življenje miruje. Partner vam je postal le gola rutina, zato si boste želeli, da mu/ji pokažete, da vam v resnici pomeni več, kot kažete.


Strelec

Oktobra vas čaka kup dogodkov, ki bodo imeli dolgoročen vpliv na vaše življenje v prihodnosti. Zato se od vas zahteva, da ste pozorni in skoncentrirani ter da brzdate svojo uživaško naravo. V službi vas čakajo spremembe, predvsem pri odnosih s partnerji in sodelavci. Za začetek uredite stare dileme, da se v prihodnosti ne bi ponavljale stare napake. To ne bo enostavno, zato boste morali biti maksimalno trmasti in vztrajni. Obstaja velika verjetnost, da vam bo uspelo, zato lahko konec meseca pričakujete priložnost za finančno injekcijo. Od tega boste imeli koristi vsi tisti, ko so v težkih trenutkih ostali z vami.

Na čustvenem področju ste postali pasivni, zato se potrudite in to popravite.

Kozorog

Znašli ste se v čudni situaciji; kar naenkrat ste zasuti z delom, vsi bi radi nekaj od vas, pa ne zmorete vsega. Čas je, da si postavite prioritete, saj nikoli ne boste mogli ustreči vsem. Ker ste vajeni počasnega ritma, vam ustreza miren ritem in takrat ste najbolj uspešni. Če pa stvari začnejo hiteti kot na filmskem traku, začnete izgubljati elan in energijo. Posledica so seveda slabi rezultati.

Na vaši listi prioritet naj bo tudi druženje s prijatelji, ki ste jih zanemarili. Pokličite jih in spijte kakšno kavo z njimi. Morda vam bodo oni znali svetovati in pomagati z idejami in nasveti. Čustveno življenje je bilo v preteklem obdobju bogato in uspešno, zato se počutite izpopolnjeno. Popazite pa na svoje zdravje, še posebej na hrbtenico.

Vodnar

Oktobra bo imela glavno vlogo v vašem življenju ljubezen. Polni boste erotičnega naboja in na široko boste razdajali svoja čustva. Pri tem pa bodite previdni, saj se stvari ne bodo odvijale v pravo smer same od sebe. Obstaja verjetnost, da se vam v življenje spet prikrade oseba, ki vam je že prinesla težke čase. Pazite, da se spet ne zapletete, saj bi vas v tej zvezi čakale le napetosti in nerazumevanje.

Ker pa se ne živi samo od ljubezni, pa ne pozabite na službo in svoje delo: ker ste iznajdljivi, boste obdržali vse nitke v svojih rokah.

Ribi

Tudi ta mesec bo center vaših aktivnosti vezan na družino in delo. Družinsko srečo vam lahko skali bolezen vašega najdražjega, kar bo v vas vzbudilo zaskrbljenost in strah. Ampak ne skrbite, saj ni razloga za vznemirjenost.

Na poslovnem področju vas čaka sprejemanje dolgoročnih odločitev. Odločnost ni ravno vaša najboljša stran, ampak vseeno znate reagirati v kritični situaciji. Tako se bo zgodilo tudi sedaj. Preden pa potegnete naslednjo karto, pa dobro premislite, kakšni so vaši interesi. Drugi vas bodo namreč želeli prelisičiti in vas navesti k temu, da se odločite za nekaj, česar si ne želite. Ne dovolite, da vas vaša poslovna malodušnost zavede v napačno smer.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev