Seksati v avtu ni vedno tako preprosto kot se sliši. Preberite nekaj uporabnih nasvetov! (+18)

15. november 2016 ob 07:22 | 224
Pri seksu v avtu moramo upoštevati kar nekaj dejavnikov. Težko se je namreč spraviti v položaj, kjer nam bo res udobno in bomo stvar opravili, kot je treba. Uspeh je močno odvisen tudi od vozila, zato boste morali sledeče napotke nekoliko prilagoditi zmogljivostim svojega avta.

Obstaja več “lokacij” v avtu, kjer lahko seksate. Preberite si naše napotke.

Seks na zadnjih sedežih avta

Tukaj je lahko tako ženska, kot moški zgoraj. Če je moški spodaj, naj leži na zadnjem sedežu, lahko pa tudi sedi. Pri tem potisnita sprednje sedeže kar se da naprej, da bosta imela več prostora in bosta pri seksu v avtu res maksimalno uživala.

Sopotnikov sedež je odličen za seks v avtu

Potisnite sedež kar se da nazaj in sedite. Partnerka vas lahko zajaha tako, da gleda proti vam, ali pa proti sprednjemu steklu in se z rokami upre ob armaturo.

Seks zunaj avtomobila

Sprednji pokrov avtomobila je izjemno priročen za vse mogoče položaje. Lahko jo obdelate medtem, ko vam da ona noge na ramena, lahko pa se ona nasloni na pokrov in jo potešite od zadaj.

Seks med vožnjo

Partnerica vas lahko oralno obdela tudi med vožnjo. Toda bodita previdna. Izogibajte se lukenj na cesti, vaše oči pa naj bodo ves čas usmerjene na cesto. Če imate občutek, da je užitek premočan in se ne morete več kontrolirati, takoj zapeljite s ceste in ustavite. Užitek ni vreden prometne nesreče.

Varnost

Pri seksu v avtu gre lahko marsikaj narobe. Poleg tega, da je stvar precej nevarna, če to počnemo med vožnjo, je pomembno tudi kje parkirate in da močno zategnete ročno zavoro.

Zakon o seksu v avtu

Večina držav na svetu prepoveduje javno razkazovanje in druge “neprimernosti”, pod katere naj bi spadal tudi seks v avtu. V nekaterih državah greste zaradi seska v avtu lahko celo v zapor.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev