To je resnica o Tošetu Proeskem!

23. januar 2015 ob 08:50 | 86
Pevec Toše Proeski je svoje življenje izgubil v tragični prometni nesreči leta 2007, osem let kasneje pa je ena izmed njegovih najboljših prijateljic razkrila resnico o tem, kakšen človek je Toše v resnici bil, kot tudi o tem, da vedno več ljudi izkorišča njegovo ime za samopromocijo.

»Lahko rečem, da je bil on oseba za vse življenje. Vedno si se lahko zanesel nanj kot na prijatelja in brata. Vedno je bil iskren. Bil je optimist, vedno pozitiven, a obenem tudi čustven in močan. Tošeta nisi mogel najti živčnega, da se s kom prepira ali koga žali. Vedno je bil nasmejan in tudi kadar mu ni bilo do smeha, bi naredil vse, da so drugi dobro razpoloženi, in vsakemu je bil pripravljeni posvetiti svojo pozornost. Pogosto se je doma sproščal ob glasbi,« je za hrvaške medije razkrila Anja Mironova.

»Rad je imel opero, glasbo in filme, kar nama je bilo skupno. Veliko je gledal filme in najraje je imel zgodovinske.« V intervjuju je razkrila, da se je Toše pred smrtjo začel učiti tuje jezike in je bil najbolj navdušen nad italijanskim. Anjo pa moti dejstvo, da so po njegovi smrti mnogi začeli izkoriščati njegovo ime in ga v javnosti opisovali kot svojega prijatelja, čeprav so ga srečali le enkrat. »Ali ti ljudje nimajo nobenega spoštovanja? Toše ni bil noben svetnik, da se razumemo. Bil je sam moški, kakršnih danes ni oziroma jih je zelo malo.«


slika 512030

Toše in njegova zaročenka Andrijana Budimir.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev