ZBIRANJE DONACIJ ZA HUMANITARNI CENTER

05. september 2010 ob 19:26 | 204
Območno združenje RK Novo mesto obnavlja objekt na Drski, kjer bo humanitarni center RK Novo mesto. V centru bodo združene naslednje dejavnosti: skladišče humanitarne pomoči, razdelilnica hrane za socialno ogrožene, garsonjera za reševanje deložacij, predavalnice in učilnice, socialna trgovina in pisarne. V humanitarnem centru se bo izvajalo različno svetovalno delo s posamezniki in skupinami na zdravstvenem in socialnem področju ter pomoč mladim in starejšim.
Obnovo Humanitarnega centra RK Novo mesto vodi gradbeni odbor, ki skrbi za pravilnost postopkov in kontrolira kakovost izvedene investicije.

Rdeči križ je nevladna, humanitarna organizacija, ki s svojo nepridobitno dejavnostjo ne ustvarja lastnih sredstev. Finančna sredstva pridobiva od občin, podjetij in posameznikov, zato se tudi za pomoč pri obnovi humanitarnega centra obračamo na vas.

Verjamemo, da je prispevek za humanitarni center RK Novo mesto tudi v skladu z družbeno odgovornostjo vašega podjetja ali vas osebno, zato vas vabimo k donatorstvu:

ZLATI DONATOR 5000 EUR
SREBRNI DONATOR 3500 EUR
BRONASTI DONATOR 1500 EUR
DONATOR 500 EUR
MALI DONATOR 100 EUR

Poleg finančnih sredstev lahko donatorji prispevajo tudi v opremi. Vrednost darovane opreme se šteje kot sorazmerno donacijo darovanim sredstvom.

Vsak izmed donatorjev bo skladno s predhodnim dogovorom dobil v humanitarnem centru na vidnem mestu ploščico (zlato, srebrno, bronasto, kovinsko) z napisom in objavo v medijih.

Prosimo, da sredstva nakažete na TRR: 0315 0100 0011 681, sklic 00-903016.

RK Slovenije
Območno združenje Novo mesto

Rozmanova ulica 30
8000 Novo mesto

slika

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev