Zmago Jelinčič Plemeniti -GLASUJ PROTI

17. december 2015 ob 13:33 | 175
Da preprečimo sranje, glasujmo PROTI
Kar nekaj tehtnih pomislekov se poraja vsakemu pametnemu normalnemu človeku ob vloženem zakonu, o katerem se bomo odločali na referendumu.
Prvo, kar me zanima, je, kako bomo v novem konglomeratu skupine penisov imenovali koga, pa tudi kako bomo poimenovali sorodstvene povezave? Kdo bo ata in kdo bo mama? En dan eden in drugi dan drugi? Odvisno od tega, kdo bo zgoraj in kdo spodaj? Kaj pa, če bi naredili nove pojme za te zadeve. Verjetno bi to dosti bolje šlo Toporišiču, lahko pa vseeno poskusim. V slovenščini bi lahko naredili skovanko ata + mama = atamama ali mamata, ali pa bi mamo lahko imenovali kar stric Tone. Za evropski trg, še posebej za evropsko poslanko iz kvote SD, ki se te dni na veliko ukvarja s propagiranjem slovenskega referenduma v evropskem parlamentu, za kar je volilci zagotovo niso poslali tja, pa angleška varianta. Father + mother = famother ali mafather ali enostavneje fafather.
Zagotovo je eno od vprašanj to, kako se bo ostala slovenska zakonodaja odzvala na v drugih zakonih neustreznega teksta. Kako bo na primer s stranišči, ki morajo biti v gostinskih lokalih, ko imamo zdaj strnišča za moške in stranišča za ženske. To naj bi pomenilo, da te razlike ne bodo več relevantne oziroma jih sploh ne bo smelo več biti. V stranišča bodo hodili brezspolniki ali pa bomo vsi vse vprek srali naokoli. To se sicer že dogaja na mentalnem področju, kakor kaže pa hočejo to uvesti člani ZL, SD in SMC tudi na področju higiene.
V industrijskih obratih imamo zdaj garderobe ločene, za moške in za ženske. Po novem, naprednem premisleku, ki mu pritrjuje tudi ZZB NOV (Zveza združenj borcev Narodno osvobodilne vojne) se bomo lahko preoblačili kar na hodnikih eden čez drugega, saj spol več ne bo pomemben. Po želji oziroma ideji ministrice za družino Anje Kopač Mrak iz stranke SD spola v zakoniku ne bi bilo zapisanega. Obstajali naj bi le še nekakšni zdrizasti osebki, brez identitete, po možnosti pa s čipom v telesu. Na kozlanje gre človeku, ko vidi, da razne nevladne organizacije dobivajo ogromne denarje za to, da uničujejo slovenski rod. Tako naj bi pedersko lezbična organizacija Legebitre iz proračuna dobila okoli 23 milijonov evrov. Za lačne slovenske državljane, za otroke, ki ne morejo imeti malice, ki jih zebe, pa nič! Svinjarija brez primere. In taki ljudje v veliki meri krojijo slovensko politiko, od nje dobivajo denar in poljubčke.
Svinjsko vlogo pa igrajo tudi mnogi slovenski mediji, za katere na cesti govorijo “saj so posejani s pedri, da se normalnega kar težko najde”. No, ne na cesti, ampak v lokalu Platana. Pa tudi na cesti, le besede niso tako nežno izbrane. Tudi o ljubljanskem županu se govori, da je prestopil na drugo stran, vendar pa tega jaz ne verjamem.
Naj se ti osebki ružijo doma, kot jim paše, naj pa ne mešajo zraven otrok, pa slovenskega naroda, pa tudi ne normalnih državljanov. In naj nehajo mahati z zastavami, da so na nekaj ponosni. Le na kaj? Morda na popoln razkroj vrednot pri sebi in v zahodni Evropi, ki se ji bliža enak konec kot rimskemu imperiju, ko je zapadel v enako stanje kot je danes v Evropi.
Nehajmo že z bedarijami. Slovenija je v grozoviti krizi, dajmo jo reševati. Kar pa se tiče referenduma: obvezno PROTI

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev