ZANIMIVE IZJAVE NA SODIŠČU

02. februar 2009 ob 12:37 | 448
Tu so navedeni stavki, ki so jih ljudje dejansko izustili na sodišču,zapisali so si jih novinarji prisotni na sodišču, ves čas podvrženi mukam,ostati resni ta čas ko so ti pogovori potekali.

Q: Kdaj je vaš rojstni dan? A: Petnajstega julija. Q: Katero leto? A: Vsako leto.

Q: Kakšno opremo ste imeli v avtomobilu, v času trčenja? A: Guccijevo trenerko in nike copate.

Q: Ta vaša bolezen: myasthenia gravis, ali vpliva na vaš spomin? A: Da. Q: Na kakšen način pa vpliva? A: Se ne spomnim. Q: Ne spomnite se. Ali nam lahko kot primer navedete katero od stvari, ki se je ne spomnite?

Q: Koliko je star vaš sin, tisti ki živi z vami? A: Enaintrideset ali petintrideset, se ne morem spomniti. Q: In koliko časa živi z vami? A: Petinštirideset let.

Q: Kaj je bila prva stvar, ki vam jo je rekel vaš mož, ko se je zbudil tisto jutro? A: Rekel je, “Kje sem, Cathy?” Q: In zakaj vas je to razburilo? A: Ker mi je ime Susan.

Q: Gospod doktor, ali ni res, da če oseba umre v spanju, tega ne ve do naslednjega jutra?

Q: Ali ste bili navzoči, ko so vas slikali?

Q: Dan spočetja vašega otroka je bil torej 8 avgust? A: Da. Q: In kaj ste na ta dan počeli?

Q: Ali vaš današnji nastop tukaj lahko pripišemo dopisu, ki smo ga poslali vašemu odvetniku ? A: Ne, tako se vedno oblečem kadar grem v službo.

Q: Vsak vaš odgovor mora biti usten, ste razumeli? Katero šolo ste obiskovali? A: Usten.

Q: Ali se spominjate, kdaj ste izvršili obdukcijo na truplu? A: Obdukcija se je začela ob 8.30. Q: Ali je bil Mr. Dennington mrtev v tem času? A: Ne, sedel je na mizi in se spraševal zakaj opravljam obdukcijo na njemu. Q: Doktor, ali ste preverili pulz preden ste začeli z obdukcijo? A: Ne. Q: Ali ste preverili krvni pritisk? A: Ne. Q: Ali ste preverili dihanje? A: Ne. Q: Ali potem takem obstaja možnost, da je bil pacient še živ, v času ko ste pričeli z obdukcijo? A: Ne. Q: In kako ste lahko v to prepričani, doktor? A: Zato, ker so bili njegovi možgani v kozarcu na moji mizi. Q: Ampak, ali obstaja možnost, da bi bil pacient kljub temu še živ? A: Da, lahko bi bil živ in bi nekje opravljal delo odvetnika.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev