TRILETNA DEKLICA Z BOLECIMI SPOMINI

26. november 2010 ob 11:37 | 178
TRILETNA DEKLICA Z BOLECIMI SPOMINI

Bila sem otrok, otrok vseselja in smeha. Potem pa se je vse spremenilo, ko so me smrti ljubljenih oseb tako zelo prizadele. Stara sem bila tri leta. Moj dedi je imel raka in je umiral.
Z družino smo vsak dan hodili k njemu, ter mu delali družbo. Dediju se je stanje vedno bolj slabšalo. Spomnim se ga samo na stolu, na sebi pa je imel cevi za urin. Njegovih besed in njegovega obraza ne poznam, se ne spomnim. Vrjetno zato, ker me je to tako pretreslo. Gledala sem njegovi smrti v oči. Storiti nisem mogla ničesar. Lahko sem samo še čakala, čakala da moj dedi pade v večni spanec. Dedi je umrl, ko sem bila jaz stara šest let.
Kmalu za tem, čez kašen mesec je zbolela še njegova mama. Tudi nje se ne spomnim. Zbolela je od žalosti, ker ji je umrl sin. In tudi takrat, ko je bila ona bolana, sem jaz spet gledala njeni smrti v oči. Vedno sem bila prisotna in gledala njune bolečine, njuno trpljenje. Spomnim se samo rešilnega avtomobila, ko so mi odpeljali dedija in mi ga nikoli več vrnili. Mislim da nisem jokala. Obstala sem zraven rešilca, nezavedajoča kaj se je zgodilo. Zdaj se vedno bojim, da bom še koga izgubila. Ali žival ali osebo, ki mi veliko pomeni. Bojim se navezati stike, ker me je strah da bo ta oseba izginila, kot je vsaka do sedaj. Vse ki imam rada in mi nekaj pomenijo jih izgubim. Za koga naj pol sploh živim? Zaradi sebe ne, živim zaradi nekoga, nečesa, ki mi nekaj pomeni, nekoga, ki mi lajša bolečino, ko mi je težko. Zaradi njih še živim in vztrajam. Ne zapustite me, vas prosim!!! Kajti pol nimam nikogar več, ki me ima resnično rad, ki me potrebuje, ki živi za mene in zaradi mene. Kajti samo še vas imam. Ne zapustite me!!! Prosim vas.

Komentarji 1

če želiš komentirati, se
Kajchi
Kajchi7 let nazaj

:( Žalostna zgodba, s katero bi se tudi sama loh poistovetila, hudo je, če se umre kdo od ljudi, sploh pa ljudi, ki so nam vse, vrjemi, to sem predobro občutila sama in sem tudi to zgodbo dala skz!

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev