Svet nasprotji - ZAKON PRIVLAČNOSTI 2.del

15. september 2009 ob 16:46 | 376
Toda dobra novica je da izletite še eno željo za jasnost. In IZVOR v vas reče „dobra ideja“ čakali smo na to. Namenili bomo nedeljeno pozornost, tej novi razširjeni verziji tebe. Tega ne rečete vendar ne kako rečete „jaz že nebom še vedno sem jezen, to stvar bom zrušil na tla in porušil nebom se obnašal kot nekakšen Kekec, in govoril o tem kaj bi rad in zakaj bi to rad, preden to dobim.

Ko bom dobil to, bom govoril o tem, ta čas pa bom govoril o tem kako je , in še enkrat kako je , kako je in kako je… torej kar naprej govorite kako je in izstreljujete razširjene verzije sebe... Izvorni del vas še vedno uživa kot izvorna verzija vas, Zakon Privlačnosti pa privlači vse tiste stvari, ki se ujamejo z razširjeno verzijo vas.

Edina stvar, ki ne gre vštric, z vašo razširjeno verzijo vas, ste VI. Branite se ali iščete razloge za opravičilo (izgovori) ali želite imeti prav. Veste, mnogo tistega, kar govorite sebi in drugim, drži. Tista oseba se vam je res zlagala, ali je res storila kaj takega kar ni bilo najlepše. Ali pa ne izgledate tako, kot si želite izgledati, ali nimate toliko denarja kot si ga želite imeti, ali kar koli...

SE NADALJUJE...

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev