Svet nasprotji - ZAKON PRIVLAČNOSTI zadnji del

01. oktober 2009 ob 15:25 | 236
Ko vas nekdo znejevoli je, to kar si lahko rečete, ali celo kar tisti osebi;
Hvala ker si v meni povzročil izbruh jasnosti v meni, katero ti ne živiš. Imam izbiro. Lahko se osredotočim na stvar, ki se mi je pravkar zgodila, ki mi je pomagala pri rasti, lahko pa se osredotočim na svojo rast. In nato povejte osebi iskreno: Najraje bi se osredotočil nate in te sovražil še bolj, to se mi zdi najbolj logično in tega sem najbolj vajen. In moram priznati, da te je veliko lažje gledati kot pa zapreti oči in se te zamišljati kod boljšo osebo ..

Toda s časoma boste spoznali, da vsi ljudje ki vam pridejo na pot , pridejo tako kot ste vedeli da bodo prišli, kot ste vedeli da bodo, da vam pomagajo rasti, da vam pomagajo k vaši večni evoluciji.
Vendar malce ironično je, se vam ne zdi, ravno tisti , ki vam najbolj pomagajo rasti, so tudi tisti, ki jih uporabljate za IZGOVOR, da se upirate rasti. To je drugi razlog zakaj se tako jezite nanje. V tem ustvarjalnem procesu se vas zares tesno držijo. Z drugimi besedami, spodbudili so vas, da ste zrasli, zdaj pa vas zbadajo in ovirajo. Rad bi vam povedal da imate nadzor nad vsem. Lahko se počutite tako kot se določite počutiti. In na to se je treba vsekakor osredotočati, vsekakor je treba gledati v smeri zaželenega...Vsekakor je treba videti skozi oči IZVORA. Treba je prečutiti pot do zaželenega. Gre za to da razumete delovanje Zakona Privlačnosti.

Vprašaje katero se vam ga zastavljam je:

SI DOVOLITE ITI V SMERI, RASTI ALI SAMEGA SEBE ZADRŽUJETE.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev