Konec sveta 2012

29. november 2009 ob 21:17 | 443
Konec sveta 2012

Konec sveta 2012 ? Vsekakor verjamem, da se bo nekaj zgodilo. Podnebne spremembe, sneg v Afriki, ogromno orkanov, neviht tudi v Sloveniji, Antarktika se tali itd...
Narava nam nekako sporoča da prihajajo novi časi, nove spremembe. Narava se nam maščuje, saj smo ljudje postali precej čudaški na vseh področjih. Ne znamo več uživati življenja brez materialni dobrin, ne znamo več živeti z naravo..imeli bi vse. Ljudje smo postali kot fjakarski konji, ki se ne oziramo nikamor več. Za prijatelje in sosede nam je malo mar, ne pozdravljamo ljudi na cesti.

Verjamem, da se bo nekaj zgodilo, sicer ne v smisli, da bomo izumrli kot dinozavri. Dobili bomo lekcijo, ki nas bo izučila za nadalnje drugačno življenje. Jaz verjamem v to. Mogoče se bomo vrnili nazaj v kameno dobo ?

V koledarju Majev in napovedih bomo doživeli konec sveta leta 2012. Od lanskega novembra pa vse do danes so bile napisane že tri knjige na to temo. : odštevanje do konca sveta, nekateri dogodki klicani apokalipsa, datum, ki so ga maji označili za konec sveta pred tisoč leti.

Del leta 2012 bo mističen in poln čudes med zvezdami. Pozimi 2012 bo sonce stopilo v center mlečne ceste spet po 26.000 tisočih let. To pomeni, da bo vsa energija, ki jo bo sonce oddalo sredi mlečne ceste prišla na zemljo. Lahko samo ugibamo kako močna bo.

Smo pripravljeni?

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev