kakšni ste v postelji ?

22. februar 2010 ob 17:28 | 1565
OVEN

ONA - Vedno in povsod za seks
Spolnost ovnici zelo veliko pomeni, saj zna brez zadržkov in nepotrebnega sramu pri tem zelo uživati. Tega se zelo hitro zave, zato izkoristi vsako priložnost za telesno ljubezen. Ovnica izraža svojo seksualnost po eni strani zelo preprosto in prvinsko, saj ne potrebuje zapletenih postopkov in dolge priprave, da se ogreje in pusti pripeljati do vrhunskega užitka. Po drugi strani pa je, kakor da bi izbruhnil vulkan, ker je zelo temperamentna in ne pozna zadržkov ter ovir.


ON- Pravi dar za njegovo družico
Oven je nor na spolnost in erotiko. A pri tem je bolj požrešen kot izbirčen in daje prednost količini pred kakovostjo, hitrosti pred počasnostjo ... Oven hitro prevzame dominanten položaj in gre tako kot ovnica naravnost proti vrhuncu. O sramežljivosti pri ovnu ni govora in že njegovi poljubi – je namreč prvak francoskega poljubljanja – nakazujejo dolge in vroče ure in noči.
Seks z njim je kot neurje, saj je oven glasen, hiter in oblasten.


BIK

ONA - Silno spolno poželenje
Spolna in čustvena energija sta za zelo erotično prebujeno bikico nujno povezani. Težko se spusti v telesno avanturo z nekom, do katerega ne čuti ljubezni ali vsaj velike naklonjenosti. Obdarjena je s silnim spolnim poželenjem, a je kljub temu zelo zahtevna. Zadovoljna je samo s partnerjem, ki jo dobro obvladuje in ji zna ponuditi celotno lestvico telesnih užitkov.


ON - Mojster čutnosti in naslade
Bik je najbolj čutno moško znamenje in spolnost je zanj užitek, za katerega se je vredno potruditi in si vzeti dovolj časa. Hiter seks morda včasih, toda večinoma bik z veseljem porabi kar nekaj časa, da pride do vsaj enega orgazma, še raje pa jih ima več. Je namreč zelo predan ljubimec, ki se spolnosti loti z vsemi čuti.
Pri seksu je bik videti, kakor da bi se požvižgal na žensko ob njem, tako z vsem telesom in srcem se ga loteva.

DVOJČKA

ONA - Večna pubertetnica in radovednica
Dvojčica izžareva erotični naboj skozi dialog, besedne igrice in spogledovanje in ne toliko z mesenostjo. Dejali bi lahko, da je dvojčica večna pubertetnica in jo spolnost zanima bolj zaradi radovednosti kot zaradi poželenja. Da se ogreje, potrebuje nekaj priprave, pa tudi pozneje se ji primarni gibi zdijo kar nekoliko smešni, če ne vsebujejo intelektualnega naboja.


ON - Ko seksa, veliko govori
Dvojčkov sloves dvojne osebnosti se izraža tudi pri seksu. Že ob poljubih za ogrevanje mu ne gre samo za fizični stik, ampak tudi za besednega. Ne bodite presenečeni, če med seksom svoja dejanja poudarja tudi z besedami, še več, če vam to prija, bosta skupaj dosegla najbolj vroče erotično vzdušje.
Poseben čar daje dvojčku njegova ležernost. Z njim se vam ne bo nikoli mudilo, saj daje vtis, da je samo z vami in za vas in da bo to trajalo večno.


RAK

ONA - Enkrat nenasitna, drugič nezainteresirana
Spolnost rakice se bo razcvetela šele takrat, ko se bo s svojim partnerjem ujela tudi v čustvenem smislu, ko se bo čutila ljubljeno, občudovano in varno. Rakica potrebuje veliko nežnosti in občutka varnosti, saj je njen spolni temperament drugače muhast in zelo spremenljiv. Enkrat je nenasitna, drugič pa je seks sploh ne bo zanimal.


ON - Počasen seks z veliko poljubi
Odrasel rak je kot majhen otrok, pri katerem ima njegova partnerica občutek, da bi bil še vedno rad prisesan na materine prsi. Zelo rad se nežno in počasi poljublja po vsem telesu, zaradi česar je med ženskami zelo zaželen. Je precej občutljiv in z njim je treba ravnati precej nežno.
Ženske, ki imajo raje divji seks, so ob njem lahko razočarane. A če ne prevzamejo pobude, se lahko zgodi, da sta razočarana oba.


LEV

ONA - Magnet za spolno najzahtevnejše moške
Za levinjo je seks ena najbolj izpopolnjenih oblik izražanja same sebe. Ne samo, da ne pozna zadržkov in ne tabujev, vztrajno se trudi, da je v erotičnem smislu vedno zadovolj(e)na. Zato jo imajo nekateri lahko celo za preveč spolno razvneto, celo nimfomanko, a po krivici. Levinja vsebuje veliko spolne moči, je vroča in strastna ter pravi magnet za spolno najzahtevnejše moške.


ON - Prava žival v postelji
Lev je pri seksu zares prava žival! Prav gotovo bi bil zmagovalec pokala za najdaljši seks ali za največ osvojenih »samic« v določenem času. A lev svoje silne spolne moči ne razdaja kar vsevprek! Dobi jo samo tista, ki si jo zasluži, to pa ji uspe s popolno podreditvijo in občudovanjem. Kralj živali rad vidi svojo družico, kako se trese od občudovanja in spoštovanja do njega.

DEVICA

ONA - Sprva nezaupljiva, potem …
Devica, nekoliko nezaupljiva do svojih lastnih spolnih spodbud, je nagnjena k analiziranju in razumevanju, kaj se ji dogaja, namesto da bi stremela k čistemu užitku. Ujeta je med svoje nekoliko skrite telesne potrebe in željo po tem, da obdrži nadzor, zato je večkrat videti nekoliko hladna. A s partnerjem, ob katerem se počuti čaščeno in sprejeto, se njen močni spolni naboj izraža brez predsodkov in meja.


ON- Seksa bolj s srcem kot s telesom
Za devičnika je spolnost zelo resna zadeva. Telesno se nikakor ne razdaja kar tako, ampak mora do ženske čutiti veliko naklonjenosti, če ne celo ljubezni. V telesno avanturo se devičnik spusti šele po dolgem razmisleku in šele takrat, ko so izpolnjeni vsi pogoji. Sprva je zelo zadržan, zato ga ne sodite po prvem poljubu ali seksu, saj je takrat še preveč čustveno obremenjen, da bi bil popolnoma sproščen. Seks je zanj samo pika na i globokemu čustvenemu odnosu.


TEHTNICA

ONA - Nekje na sredini med mesenostjo in duhovnostjo
Da se ogreje, potrebuje tehtnica harmonijo in ravnovesje. Vsakršna naglica, improvizacija ali nered jo v trenutku ohladijo. Njeno spolno poželenje ne pozna vzponov in padcev, ves čas je nekje na sredini, med vročino in hladom, med telesnostjo in duhom, med živalskostjo in rafiniranostjo, med nagonom in ljubezenskimi igricami. Zanjo je zelo pomembno okolje: prava svetloba, temperatura, vonji, glasbena kulisa ...


ON- Brez polovičarstva, a le z urejeno partnerico
Moški, rojen v znamenju tehtnice, se seksa loteva intenzivno, ognjevito in požrešno, brez sledu o kakšni mlačnosti ali polovičarstvu. Pri tem ne mara vsakdanje rutine, ampak se vedno trudi, da bi bil drugačen, poseben, edinstven ... Rad se poljublja, a se tega tudi hitro naveliča in se poda v naslednjo fazo. Z dušo in telesom je predan končnemu spolnemu cilju, njegova partnerica pa nikakor ne sme biti preveč sramežljiva in zadržana. Tako kot on se mora tudi ona seksa lotiti z vsemi svojimi močmi, sicer bo razočaran.

ŠKORPIJON

ONA - Prava umetnica seksa
Škorpijonka je prava umetnica seksa in skorajda ni okoliščin, ki jih ne bi hotela izkoristiti za ta svoj dar. Seveda to ne pomeni, da bo zadovoljna z vsakomer in za vsako ceno. Nasprotno, tako kot je strastna in predana seksu, tako je tudi zahtevna. Doseči hoče največ in to vključuje tudi najvišja merila pri izbiri partnerja. Avanture je navadno niti ne zanimajo, saj išče absolutno ljubezen. Ko jo najde, seksa s strastno predanostjo, rada eksperimentira in se nikoli ne naveliča.


ON - Popusti vajeti in na juriš!
Tudi škorpijon je velik umetnik seksa. Že njegovi poljubi zaslepijo vsako, ki so ji dani, in to seveda ni vsaka. Blizu sebi dovoli le tistim izbrankam, s katerimi se čuti globoko čustveno povezanega. Kajti škorpijon je zelo zahteven v spolnem smislu, saj je seks izraz velike ljubezni.
Njegova taktika pri seksu je prav gotovo popustiti vse vajeti in na juriš. Ne upošteva nobenih pravil in nasvetov, ko z vsem srcem in telesom z največjim veseljem pleza čez ovire in se pri tem zanaša samo na svoja čustva in intuicijo.


STRELEC

ONA - Divje in strastno ali sploh ne
Za strelko je seks najnaravnejša in najzabavnejša dejavnost na svetu. Ne pozna ne zavor ne predsodkov, čeprav bi po planetarni logiki nanjo lahko vplivale tudi negativne silnice. Pri seksu je zelo vitalna in zahtevna, rada prevzame pobudo, se ne obremenjuje in ne komplicira.
Zaradi njenega naravnega in spontanega odnosa do seksa je v nevarnosti, da jo tradicionalisti lahko označijo za možačo ali celo nasprotno, za zadrto tercialko, a bolj napačno to ne bi moglo biti.

ON - Vedno razburljivo na nenavadnih lokacijah
Strelec tudi pri seksu deluje po dveh osnovnih principih – rad izziva in si vedno želi kaj novega. Če to prenesemo na spolnost, dobimo strelca, ki bi najraje seksal na najbolj nenavadnih krajih in ob najbolj čudnih priložnostih. Tudi ko se malce umiri in naveliča iskanja vedno novih lokacij, bo pri samem seksu zelo inovativen in iznajdljiv.

KOZOROG

ONA- Telesno seksualna, po duši pa ne
Kozoroginja je do spolnosti nekoliko zadržana in mnogi ji zato pripisujejo sramežljivost. Pravzaprav pa vsebuje zelo veliko spolno moč in željo, zaradi česar je včasih v dvomih. Njeno telo je seksualno, duša pa ne, zato potrebuje veliko časa in nekaj izkušenj, da se nauči uživati in da se navadi na partnerja.
Ta mora biti z njo zelo nežen, potrpežljiv in ljubeč. Počutiti se mora sprejeto in oboževano, da se sploh lahko izrazi njen močni erotični naboj.

ON - Dober kozorog, star kozorog!
Po eni strani je kozorog strašansko privlačen in lahko v hipu zmeša glavo številnim ženskam, po drugi strani pa je pri seksu precej racionalen, saj se mu zdi, da je vsakršno izkazovanje čustev za moškega poniževalno.
Sprva ni ravno zadetek na loteriji, a se z leti izboljšuje. Žensko, ki ji s toplino in ljubeznijo sčasoma uspe »odmrzniti« hladnega kozoroga, izjemno spoštuje in je pripravljen zanjo narediti vse.

VODNAR

ONA - Nagnjena k perverznostim
Razmišljujoča vodnarka še zdaleč ni hladna, kot ji radi pripisujejo. Res pa je, da je takšna včasih še takrat, ko bi že vse druge ženske že hlastale za zrakom. Vodnarka hoče tudi pri seksu ohraniti intelektualno raven in vodilni položaj, zato pri njej ogrevanje traja nekoliko dlje časa. Toda ko je končno razvneta, rada eksperimentira in je nagnjena celo k perverznostim. Zaradi svoje želje po izvirnosti in preizkušanju neznanega rada izziva.


ON- Veliko grdih besed
Nepredvidljivi vodnar je lahko ali prava mora ali pa glavni zadetek na loteriji. Odvisno pač od tega, koliko muh je pripravljena prenašati njegova partnerica. Večni upornik in iskalec svobode je tak tudi pri seksu. Je popolnoma nekonvencionalen, rad se gre perverzne igrice in med seksom veliko in grdo govori.


RIBI

ONA - Seksajo šepetaje in nežno
Za ribico ima spolnost zelo različne oblike, med katerimi prevladujeta romantika in čustvenost. Le vsakdanjost in vulgarnost ne sodita sem. Težko bi rekli, da so ribice zelo seksualne ženske, čeprav bi jim delali krivico, če bi jih označili za hladne. Ribe so zelo občutljive za energijo, ki kroži med partnerjema, so eterične in tako zelo duhovne, da seksa včasih sploh ne potrebujejo, če jih zna partner »zadovoljiti« drugače.


ON - Rad posnema porniče
Ribak je zelo čustven moški in nekaterim ženskam se zdi že kar prevelik ljubitelj nežnosti in crkljanja. Vse to rad počne tudi zato, ker enako pričakuje od partnerice. Ribak ima rad erotične fantazije in spolne igrice, še raje pa se o njih pogovarja. Zagotovo je med ljubitelji erotičnih in celo pornografskih filmov veliko ribakov.

Komentarji 8

če želiš komentirati, se
V---
V---8 let nazaj

Pol sem jaz cisto nasprotje svojemu znamenju... ;>> .

Nincaa
Nincaa8 let nazaj

hehehe... tole je moj edini komentar ;)))

angel_varuh
angel_varuh8 let nazaj

zanič

valkira
valkira8 let nazaj

jap...bikica sam ja..prava :))))))

richbitch
richbitch8 let nazaj

hehe star kozorog pol itak ne more več, se prav kr pozab

jappa
jappa8 let nazaj

..ribaki že nismo taki....smo hladni,k špricer...)))))))))))

valkira
valkira8 let nazaj

razen ko ga spomnemo za leta hahahahahahaha

jappa
jappa8 let nazaj

..:)))...osedlal te bom....DDDDDD

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev