Čistilke so počistile tudi igralne žetone Kraja žetonov s sesalnikom je bila nenavadna, vendar zelo izpopolnjena

29. junij 2011 ob 15:48 | 135
Čistilke so se znašle in sicer nezakonito v igralnici dodatno služile.
slika 311241

slika 311242

KRANJ – Na kranjskem sodišču se je začelo sojenje sedmim čistilkam podjetja Laser Bled, ki naj bi leta 2005 izvrševale nedovoljene rabote v igralnici Korona podjetja HIT d.d. v Kranjski Gori. Na zatožno klop so sedle Radmila Lepar, Murisa Raković, Ramiza Stupar,, vse doma na Jesenicah ali v bližnji okolici, ki naj bi se pred šestimi leti s sesalniki šle nelegalno čiščenje žetonov pod avtomati.

Kraja s sesalnikom je bila tako nenavadna in po drugi strani neverjetno izpopolnjena. Preiskovalci naj bi imeli trdne dokaze samo za tisti del žetonov, ki so ga našli v enem izmed avtomobilov snažilke. In še tega ne bi odkrili, če si eden izmed varnostnikov ne bi zadal projekta odkriti nepridiprava, ki krade v kuhinji. Detektivska akcija za odkritje zmikavta paštet in nekaj jogurtov ga je pripeljala do avtomobila čistilke.

Poklical je policiste, ki so strumno odredili odprtje avta, notri pa namesto čajne ali jetrne paštete in polnomastnega jogurta našli vrečko iz sesalnika, polno smeti in žetonov, bilo jih je približno za takratnih 240.000 tolarjev. Govorice, ki so takrat krožile po Gorenjski, so vsebovale podatek, da so se šle čistilke dodatno dejavnost že dolgo in da so menda nakradle blizu pol milijona evrov.

SLOVENSKE NOVICESLOVENSKE NOVICE

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev