HOROSKOP FEBRUAR

20. januar 2010 ob 22:30 | 1044

Oven

21.03. - 21.04.
Lifestyle: To bo tvoje leto! Če se boš posvetil/a neki zadevi, ti bo uspelo vse, kar si zamisliš. Prepoznaj priložnosti, saj boš le tako uresničil/a svoje ideje!

Družba: Dvema fantoma v družbi je všeč isto dekle. Bodi previden/previdna pri posredovanju v tej situaciji. Prispevaš lahko k ponovni harmoniji v družbi.

Ljubezen (ona): Čustva, ki se zbudijo na pomlad, so že napovedana. Venera prinaša odlično vzdušje za flirtanje. Če ti je fant všeč, poslušaj svoje srce, saj bi lahko bil tisti pravi.

Ljubezen (on): V tebi divjajo čustva, ki jih do zdaj nisi poznal, a ne dovoli, da bi te to vrglo s tira. Enostavno uživaj, saj boš v prihajajočem obdobju dobil veliko novih, razburljivih izkušenj.
Bik

21.04. - 21.05.
Lifestyle: Trenutno so tvoja čustva kaotična. Ne izgubljaj glave in raje poskusi obdržati nadzor nad situaciji, saj lahko gre hitro kaj narobe!

Družba: Majhna razhajanja v mnenjih so preprosto del prijateljstva. To naj te sploh ne skrbi. Kljub prepirom poskrbi, da bodo odnosi ostali pošteni.

Ljubezen (ona): Presenečena boš, ko te bo fant iz šole povabil na pijačo. Daj mu priložnost, tudi če misliš, da ni ravno sanjski tip, drugače lahko zamudiš nekaj izjemno lepega, saj obstaja tudi ljubezen na drugi pogled!

Ljubezen (on): Obupano iščeš veliko ljubezen, ki pa ni tako daleč stran, kot misliš. Poglej okoli sebe, pa boš kmalu našel dekle svojih sanj.Dvojčka

22.05. - 21.06.
Lifestyle: Hej, zbudi se! Je tvoje življenje trenutno dolgočasno? Se ti nič ne zdi dovolj zanimivo in razburljivo? Postani bolj aktiven/aktivna – spremeni nekaj! Ne boj se novih izzivov. Vse ti lahko uspe!

Družba: V bistvu ste odlična ekipa! Škoda, da se le redko zabavate skupaj. Dogovorite se za kakšno skupno druženje – to vam bo pomagalo, da se boste še bolj zbližali.

Ljubezen (ona): Novo leto ti veliko obljublja. Zaradi vpliva Venere se ti ne bo mogoče upreti, zato boš tudi deležna moške pozornosti. Izberi enega, a se ne igraj z njegovimi čustvi, ker to res ni pošteno.

Ljubezen (on): Res srčkano dekle flirta s tabo, ti pa je sploh ne opaziš. Malce bolje poglej in začni flirtati še ti. To je tvoja priložnost.
Rak

22.06. - 22.07.
Lifestyle: Postavi si jasne cilje za prihajajoče leto in dobro razmisli, kako jih boš uresničil/a. Če se boš malce potrudil/a, se bodo tvoje sanje uresničile. Ne bodi torej razočaran/a, če kakšne malenkosti ne bodo šle po načrtih.

Družba: Ti gredo prijatelji na živce? Ni treba, da je tako. Naredi nekaj sam/a, pa boš videl/a, kako pomembni so prijatelji.

Ljubezen (ona): Razmisli – ali je res prav, da mu ne zaupaš? Ničesar ne boš dosegla, če boš vsepovsod vohljala za njim. Če se ti nekaj zdi čudno, se pogovori s fantom, pa bosta vse uredila.

Ljubezen (on): Nisi prepričan, da si nekemu dekletu všeč. Pogovori se z njenimi prijateljicami, ki gotovo vedo več, kot bi ti dekle rado priznalo. Mogoče se bo splačalo!Lev

23.07. - 23.08.
Lifestyle: Energijo prenašaš tudi na prijatelje in pripravljen si uresničiti vse načrte. Pazi, da ne boš izgubil nadzora: najprej končaj eno zadevo in se šele potem posveti naslednji.

Družba: Kopiranje stilov v tvoji družbi. Nekdo te oponaša! Ostani cool, saj si in boš ostal/a original, ki ga je nemogoče kopirati!

Ljubezen (ona): Nek fant iz vaše družbe do tebe čuti več, kot bi želel priznati. Z malce intuicije boš kmalu izvedela, kdo bi to lahko bil. Mogoče je ravno on tvoja velika ljubezen…

Ljubezen (on): Ko jo vidiš, ti srce začne močneje biti. Do ušes si zaljubljen! Bodi potrpežljiv, ker je bo kmalu opazila…
Devica

24.8. - 22.09.
Lifestyle: Odkrito izražaš svoje mnenje, kar je dobro, dokler s takšnim obnašanjem nikogar ne prizadeneš. Pazi, saj se lahko kaj takšnega hitro zgodi.

Družba: Tekmeci v družbi lahko hitro pokvarijo vzdušje. Pusti jih, naj svoje konflikte rešujejo med sabo in ne poskušaj reševati tujih problemov, ker niso tvoja stvar!

Ljubezen (ona): Doslej si mislila, da ljubezen ni zate, a boš kmalu spremenila mnenje! Do ušes si zaljubljena, najboljše pri tem pa je, da ima tudi on tebe rad. Čestitamo!

Ljubezen (on): Prepričan si, da si našel dekle svojih sanj, neumno pa je, da ji tega ne kažeš. Zaslužila si je, da jo obravnavaš kot princeso! Pokaži ji že enkrat, kaj čutiš do nje.Tehtnica

23.9. - 23.10.
Lifestyle: Vedno se izpostavljaš tveganjem. Čeprav ti to doslej šlo od rok, se lahko v prihodnje taktika pokaže za napačno. Včasih je bolje varno igrati!

Družba: Pri vas vse super funkcionira. Čeprav se včasih ne strinjate, znate vse rešiti brez večjih prepirov. To je res super! Res bi lahko ostali prijatelji vse življenje!

Ljubezen (ona): Se spet zbujajo čustva do bivšega fanta? Razmisli, če si to zasluži, da te ne bo spet razočaral. Obstajajo še drugi fantje, ki mislijo nate.

Ljubezen (on): Leto 2010 bo zate v znamenju čustvenega kaosa. Dve dekleti te bosta čisto obnoreli, ti pa ne boš vedel, katera je prava. Vzemi si čas in dobro razmisli, če ne, se boš do onemoglosti vrtel v krogu. Odgovor bo prišel sam od sebe.
Škorpijon

24.10. - 22.11.
Lifestyle: Leto 2010 bo leto fitnesa, čeprav bi raje sedel/a doma na kavču in gledal/a televizijo. Malce fizične aktivnosti ti bo vsekakor dobro delo! Obleci si trenirko in pojdi telovadit!

Družba: Znaš varovati skrivnost, kar tvoji prijatelji res cenojo. Le ne poskušaj zlorabiti njihovega zaupanja, pa čeprav se zdi ponudba resnično privlačna!

Ljubezen (ona): Vse se začne s skrivnostnim SMS-jem. Čeprav ti skrivni oboževalec noče povedati, kdo je, boš z malce sreče kmalu sama odkrila, za koga gre. Pa še všeč ti bo…

Ljubezen (on): Nek zanimiv flirt bo prerasel v nekaj več. Čeprav si sprva ne boš znal niti predstavljati, da bi bil z njo, boš kmalu ugotovil, koliko ti pomeni.Strelec

23.11. - 21.12.
Lifestyle: Se pogosto počutiš iztrošeno in brez moči? Ne skrbi, energija se ti bo kmalu povrnila, če se boš malce umiril/a. Potem lahko ponovno začneš, poln/a novega zagona.

Družba: Super je, da se trenutno dobro počutiš, a bi lahko tvoja aktivnost prijatelje spravila ob živce. Svojo dobro voljo poskusi prenesti na druge, pa se boste skupaj odlično zabavali!

Ljubezen (ona): Zelo uspešno flirtaš! Končno te je opazil tudi fant, ki ti je všeč, zato mu lahko pokažeš, kakšna si v resnici. Navdušen bo!

Ljubezen (on): Presenečenje! Neka ljubezenska izjava te bo čisto iztirila, ker si bil prepričan, da sta samo prijatelja. Če želiš, da tako tudi ostane, ji to iskreno povej, da je ne boš prizadel!
Kozorog

22.12. - 20.01.
Lifestyle: Prihajajoče leto bo zelo razburljivo. Veliko bo izzivov na začrtani poti. Osredotoči se na tisto, kar je najpomembnejše, pa lahko dosežeš vse.

Družba: Misliš, da te prijatelji ogovarjajo za hrbtom? Če želiš vedeti, kaj si mislijo o tebi, se pogovori z njimi. Boš videl/a, da nimajo slabih namenov.

Ljubezen (ona): Leto 2010 bo zate leto flirtanja. Fantom pa vseeno daj nekaj časa. Čeprav se delajo, da so cool, so v resnici precej sramežljivi in si ne upajo kar takoj osvajati. Zato ti naredi prvi korak!

Ljubezen (on): Čaka te nova ljubezen! Pozabi na prejšnja razočaranja in poslušaj svoja čustva. Tako boš najbolje osvajal dekleta. Prava te bo našla v letu 2010!Vodnar

21.1. - 18.02.
Lifestyle: V prihajajočem obdobju velja pravilo: ostani cool, drugače bo zate preveč stresno! Na srečo pa bo to obdobje kratko, tako da se boš lahko kasneje

Družba: Kakšna neumnost – prijatelj nekaj obljubi, nato pa brez kančka sramu obljube ne izpolni. Seveda imaš razlog za jezo, a vsak lahko naredi napako. Poskusi mu odpustiti.

Ljubezen (ona): Čaka te velika ljubezen. Ne izgubljaj upanja, saj je Amor že na poti k tebi. Dobro odpri oči, saj ti bo fant tvojih sanj kmalu prečkal pot.

Ljubezen (on): V sedmih nebesih si in imaš oči samo za svoje dekle. Poskusi biti objektiven in razmisli, če je ona res prava zate. Na prijatelje boš čisto pozabil. Poskusi najti pravo ravnotežje.
Ribi

19.2. - 20.02.
Lifestyle: Čas je, da poveš, kaj misliš. Poskusi premagati sramežljivost, svoje ideje pa poskusi realizirati.

Družba: Že dolgo niste bili skupaj zunaj. Načrtuj preživljanje kakšnega večera samo s prijatelji. Če se vsi strinjate, organizirajte karaoke večer, da boste novo leto začeli dobre volje.

Ljubezen (ona): Bodi potrpežljiva, če ne gre vse po tvojih načrtih. Nek fant je preveč sramežljiv, da bi ti razkril svoja čustva. Dovoli mu, da te preseneti in se prepusti novi avanturi.

Ljubezen (on): Dvori dekletu, ki ti je všeč. Nasmej jo, podari ji rože, kuhaj zanjo ali jo povabi v kino… Gotovo ji bo všeč, tako da se ti bo trud kmalu še kako splačal.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev