TEDEN BREZPLAČNIH POGOVORJEV

25. januar 2011 ob 15:10 | 258
SOSEDTeden brezplačnih pogovorov! brezplačni pogovori, e-mail, elektronska pošta, facebook, gmail, skype

V tednu od 24.1. do 30.1. poteka pri Sosedu Teden brezplačnih pogovorov. Namen Tedna brezplačnih pogovorov je promocija orodij in vsebin, ki vam omogočajo hitrejšo, cenejšo in mobilnejšo komunikacijo. Kot se za promocijo brezplačne komunikacije spodobi, sem ob pomoči naših serviserjev pripravila nabor storitev, ki jih boste v tem tednu lahko izkoristili.Izberete lahko eno izmed spodaj naštetih storitev in serviser bo pri vas doma ali v pisarni poskrbel za:

-odprtje uporabniškega računa,

- nastavitve profila (osnovni podatki, zasebnost ipd.),

- shranjevanje strani med priljubljene ter

- trening uporabe (cca. 25min).* Redna cena: 69€
* Akcijska cena: 39€
* Cena za imetnike Sosed paketa: 29€
slika

Skype (Skajp) je program, ki omogoča klepet na daljavo preko spleta z vsemi ostalimi . Omogoča konferenčne pogovore, komunikacij preko kamere ali mikrofona in zvočnika ali pa le s pisanjem. In vse to popolnoma brezplačno. Pomembno je samo, da ima tudi druga oseba nameščen program Skype.
slika
2. ELEKTRONSKA POŠTA GMAIL

Google (Gugl) je ponudnik najbolj popularne elektronske pošte – Gmail (Gmejl ali Džimejl). Poleg brezplačnega sprejemanja in pošiljanja sporočil z naslova vaše_ime@gmail.com lahko tudi brezplačno klepetate preko kamere, mikrofona in zvočnikov z vsemi uporabniki storitve Gmail. Gmail odlikuje tudi zelo napredno iskanje med poslanimi ali prejetimi sporočili ter arhiviranje in sortiranje sporočil.
3. BREZPLAČNO POŠILJANJE SMS SPOROČIL
slika

Preko spleta lahko v Sloveniji na katero koli GSM številko pošiljate tudi brezplačna SMS sporočila. Dnevno jih lahko pošljete kar 40. Na strani Najdi.si je potrebno odpreti uporabniški račun in ga povezati z GSM številko.
4. FACEBOOK
slika

Facebook (Fejsbuk) je spletna platforma, na kateri je že preko 600.000 Slovencev. Na Facebooku lahko odprete svoj profil in dodate prijatelje. Brezplačen dostop do strani omogoča uporabnikom, da se povežejo na eno ali več omrežij (kot so npr. šola, delovno mesto ali zemljepisno območje) in tako lažje komunicirajo z ostalimi ljudmi iz istega omrežja. Na Facebooku lahko najdete sorodnike, prijatelje, izgubljene stare znance in nove zanimive ljudi.
5. E-POŠTA NA PAMETNEM TELEFONU
slika

Svojo e-pošto lahko prebirate tudi na pametnem mobilnem telefonu. Kateri telefoni to podpirajo, najboljše, da preverite na Mobitelu, Simobilu ali drugem ponudniku. Prebiranje pošte na mobilniku je zelo uporabno, ko pričakujete pomembno sporočilo, ne želite pa cel dan sedeti za računalnikom in čakati. Če imate ustrezne nastavitve, vas mobilnik opozori vsakič, ko prejmete elektronsko sporočilo, tako da ste lahko vedno na tekočem.Komunikacija preko spleta vam lahko prihrani veliko časa in sredstev, poleg tega pa omogoča veliko različnih možnosti. Priporočamo vse izmed naštetih storitev. Uporabniške račune lahko odprete sami, lahko pa se pri vas oglasi naš serviser in uredi vse formalnosti ter vam pokaže, kako se določeno komunikacijsko orodje uporablja v praksi.

Pokličite nas na 0804144 ali nam pišite na info@sosed.si!

Akcija traja le do nedelje, 30.1.2011!

SOSEDA NINA!

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev