Kaj naj

13. januar 2010 ob 23:11 | 196
Ne vem kako naj sploh zacnem... Vem, da na zacetku, a situacija je zapletena zato bom poskusala biti cim bolj jedrnata...
Imam partnerja s katerim sva mskupaj 14 mesecev. Spoznala sem ga na neki spletni strani kot prejsnjega bivsega partnerja in kar nekaj dobrih dopisovalcev. Pri sedanjem partnerju, imenovala ga bom XS, da ne bom nenehno pisala partner, se je odvijalo vse z raketno hitrostjo. Po prvem srecanju je sledil takoj naslednji dan, nato zopet dokler nisva prisla po nekaj dneh na dvakratdnevno srecanje. Po enem tednu je bil ze celodnevni izlet. Ob koncu drugega tedna je bila ze predstavitev pri starsih. Tako pri meni kot pri njemu. Minevali so tedni. Vse je bilo super in krasno. Vsi so bili prijazni do mene, njegovi, kolegi, sorodniki. Skoraj ni bilo dneva, ko se ne bi videla vsaj za kaksno uro. Z njim sem hodila na skoraj vse njegove fure.
Do njegove prometne nesrece. Od tistega dneva, ko je prisel iz urgence, tako rekoc ziviva skupaj. Malo pri meni, malo pri njemu oz. pri starsih. Takrat je slo vse navzdol. Poleti sva imela krizo zaradi osebne zadeve, zaceli so se prepiri, pika na i je pa bila, ko sem ga nehote dobila na MSN-u, ko si je z eno pisal ''''hot'''' debate... Mu oprostim, a ga cez tri tedne zopet dobim. Zopet po nakljucju, ker sem za studij uporabljala njegov racunalnik in se je vpisal znan nick na MSN (ceprav sem jo blokirala in brisala). Kaj sem prebrala rajsi ne govorim. Ceprav mi je ze prvikrat prisegel in obljubil, da ne bo vec tega pocel. Takrat sem imela dober namen in ga zapustiti, a nisem imela moci. Hotela sem se pravilno odlocit in si ne pokvariti veseli december... Kot vidite sem se vedno z njim.
A ni vec tako kot je bilo. Zelo sem nezaupljiva, vse zelim vedeti, s kom chata, kdo ga klice. Ko gre na fakulteto sva dogoverjena da se mi javlja da je varno prispel in ko se vraca. Se vedno je prisoten tisti strah od prometne nesrece. Problem je v tem, da vem da taksna zveza nima vec prihodnosti. Ko ga ni, ga pogresam, ce se mi ne mora takoj javiti na GSM me skrbi, da se mu je kaj zgodilo. Priznam tudi da od takrat, ko sem ga dobila na ''''hot'''' pogovorih mi je po domace receno vse dol padlo in sem zopet precej na chatih. Pa tudi z enim sva precej na vezi po SMSih, s katerim sva se dobila enkrat na pijaci pred kaksnimi petimi leti, vendar v njem vidim le kolega, saj je za moje pojme predalec in prestar.
XS-a imam se vedno rada, po drugi strani pa vem, da ni prav kaj je delal in da si tega ne zasluzim. Zelim slisati vasa mnenja in se vam ze vnaprej zahvaljujem.
Naj povem le se to, da sva oba se studenta. Jaz upam, da letos diplomiram, on je 2. letnik, ceprav je eno leto starejsi od mene. In ceprav ne prizna je len in mamin sine, ceprav se je precej popravil odkar sva skupaj.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev