Ljubezen je slepa

15. marec 2009 ob 20:16 | 265
Ljubezen je slepa
Bil je njena prva ljubezen.

Ob njem je občutila in doživela stvari, ki jih še ob nikomer ni.

Njuna ljubezenska zgodba se je začela dokaj nenavadno.

Ko ga je spoznala, je bil on že v resni zvezi.

Zaljubila sta se na prvi pogled.

Na poti do svoje sreče sta mogla premagati veliko ovir.


Njegovi starši niso želeli, da sta skupaj. Naredili so vse, da bi ju ločili… Nič ni pomagalo. Bila sta nerazdružljiva. Njuni skupni trenutki so bili polni ljubezni, sreče… Mislila sta, da bo trajalo za vedno… Vendar pa je prišel čas, ko sta se, tako kot vsi pari, prvič hudo skregala.

Tedaj ji je naredil nekaj, kar jo je zaznamovalo do konca življenja.

Pretepel jo je in si jo na silo vzel. Kljub temu, da ga je ljubila bolj kot svoje življene, se je počutila umazano, ponižano… Nekako je zbrala vse moči in naredila najhujšo stvar kar jo je lahko. Zaradi ljubezni mu je vse odpustila. Mislila je, da ne bo več.

Nekako se je tudi sama počutila krivo za to , kaj se je zgodilo. Molčala je in trpela v sebi. Misel, da se ne bo več to zgodilo in to da je vedela, da brez njega ne bo mogla več živeti, jo je gnala naprej. Vendar se je ponovilo. Naslednjič v dosti hujši obliki.

Poškodoval ji je glavo tako močno, da je izgubila zavest in je morala v bolnišnico. Pa je spet vse pozabila in se vrnila k njemu. Čez čas je ugotovila, da je tista noč, ko si jo je vzel na silo, pustila posledice…Bila je namreč noseča.

Znašla se je pred najtežjo odločitvijo v svojem življenju: ali naj splavi ali pa rodi otroka fantu,ki ga je tako močno ljubila. Na močno prigovarjanje svoje sestre se je odločila za splav. Ne bi bilo prav, da bi bil človek, ki je zagrešil tako grozne stvari, še nagrajen z nečim najbolj svetim,otrokom. Klub vsemu je še vedno vztrajala z njim,mislila je da se bo spremenil.

Pa se ni…Potem pa se je kot strela iz jasnega v njenem življenju spet pojavil nekdo, ki jo je imel že dolgo rad. Pri njemu je našla ljubezen in zbrala dovolj poguma, da je končala zvezo, ki jo je že skoraj ugnobila.

Našla je rešitelja v podobi fanta, ki jo je že nekaj let ljubil. Vendar pa je bila pri njemu zelo previdna, saj še ni in verjetno nikoli ne bo prebolela razočaranja, ki ga je doživela ob svoji prvi ljubezni…

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev