Ljubosumnež, ki je dal šus Kissmyboyanassu

04. november 2008 ob 22:41 | 922
Danes se je ob približno 21.00 uri zgodila krivica na moj video.
Kaj se je zgodilo, me boste vprašali?
Neznana oseba si je drznila dati šus za fenomenalen video uporabnika kissmyboyanass.
Brez kakršnegakoli komentarja ali sporočila je oseba prbila šus! Omenjeni video je neki najboljšga kar je na strani moj video! Razumela bi če bi dobil šus video s kako govejo muzko pa kakimi kmečkimi slikcami, ne pa za res tak video, k bi mu mogl dajat stotke ne pa petke,tok je dober!
Boyan se je res potrudil in naredil odličen video, in odlično zapel zelo zahtevno pesem, sigurna sem da ne bi mogu noben na tej strani zapet nit tri tone tega kar je on. Je izjemno talentiran pevec in ste loh sam srečni da loh sploh vidte tak velik talent u tej kmečki zahojeni sloveniji.
Katastrofa res da si nekdo dovol da ga potem skensla po enem dnevu, k je človk gor. Crkne nej izmeček človeški, ko bom odkrila kdo je to bil- in brez skrbi da bom- ga bom kastrirala! nej si najde life raj nej gre delat kej, gnoj netalenteran potuhnen. povej kdo si če si upaš,kr dej, te čakam. jz sm največja fanica od njega in če si kej tazga dovolš kot si si ti- se pazi! sej ne rečm da mu kdo ne sme dat šuta,sam naj to javno pove, da ga lahko potem jaz najdem in zadavim!

Komentarji 45

če želiš komentirati, se
sonce
sonce9 let nazaj

poslušaj kaj je smayo napisal...ima prav...

seedogviolet
seedogviolet9 let nazaj

se strinjam :)

valkira
valkira9 let nazaj

moj podpis

Zasledovalec
Zasledovalec9 let nazaj

...podpis....

jurek456
jurek4569 let nazaj

brez panike ..

Nincaa
Nincaa9 let nazaj

wtf?! sploh nevem zakaj se gre...

FBI27
FBI279 let nazaj

vem da so ocene od ena do pet,samo Boyan si zasluži samo petke, zato je treba protesterat ali pa še bolje peticjo podpišemo in pošjemo na menart! kdor je z mano naj pove- organizirala bom protest pred menartom, kasneje nadaljujemo s protestom pred niko, dallasom itd. točenčas in kraj kjer se dobimo vam še sporočim,samo naj bo dovolj ueležencev. naš moto bo Boyana za predsednika!!!

branac
branac9 let nazaj

;))))))

smayo
smayo9 let nazaj

ok zdej me pa že mal skrbi da te rahlo vleče med fanatike. In za tvoje dobro upam da se hecaš s tem kar si napisala... To je subjektivno mnenje da si Boyan zasluži samo petice, ker smo vsi različni in s tem tudi okus do glasbe, stila, itd.. Resno ti svetujem da opustiš ta "protest", ker kot prvo, sem 100% prepričan da nobenga razen tebe ne bo tam, drugič pa, bi se osmešila do amena.. ljudje ne protestiramo v Sloveniji zaradi razlogov za katere bi MORALI množično protestirati (plače, inflacija, ekonomske problematike, službe..) in zato si sploh ne morem zamišljati da bi nekdo protestiral zaradi tega ker nek fant z očitnim talentom ni dobil same petice na spletnem portalu..ABSURD!! Daj organiziraj protestne shode pred vladnim parlamentom, pred državnimi uradi, pred bolnišnicami in še in še.. TO BI PODPRL, saj tu je resnična problematika.. ne pa tole lepo te prosim.. polom

denc
denc9 let nazaj

Prej bi reko FBI17 XD..

nanisimi
nanisimi9 let nazaj

FBI27
zdaj te je pa že res malo odneslo ,srčno upam ,da se šališ
ker v nasprotnem si boš naredila takšno sramoto ,da bo joj
pa saj ti je bojči sam napisal da je vse skupaj že malo smešno
sicer pa je to le moje skromno mnenje lahko pa poizkusiš
in pošlješ posnetke na založbe in počakaš mogoče pa uspe
lp bojan

HAMPOVCANS
HAMPOVCANS9 let nazaj

SMAYO SE POPOLNOMA STRINJAM S TABO.....ČEPRAV PA NE PODPIRAM "ŠUSARJE", KI SO SKRAJNO NESRAMNI IN NEUVIDEVNI....

smayo
smayo9 let nazaj

Ja folk no, dejte se pomirit.. nekomu pač ni včel al bojan al pa pesem, pa je dal enko.. Zato pa so možna ocenjevanja od ENA do pet.. Ne delajte cirkusa iz tega lepo vas prosim.. Tud meni je od HAMPOVCANS vsak video recimo tak da bi bil lahko vedno na Topu, pa od josjos, pa sonce, januar, fukish007,... in še bi lahko našteval.. A dejstvo je, da vsem ni ql kar vidijo ali slišijo in po SVOJEM MNENJU primerno tud oceno dajo... V navadi imam, da ne nasprotujem kakšnim peticijam in stavkam, pa naj bo še tako čuden razlog, a tole je res kaplja čez rob no.. Če pa hočete portal z samimi petkami pa bo moral moderator ukiniti vse odtale ocene ki so pred petico. jao

denc
denc9 let nazaj

Smayo pir mas v dobrem..spomni me..Lasko ne?..hehe..Kot si rekel ne vidim pol smisla da se ocenjujejo videji.Ko dodas videjo pac ves da tebi pase ta video in konec.Ce pa se nalagajo videji da bi meli same petice pol pa res konec.Da pa par ljudi tukaj znori zaradi enke pa samo :D..Morda je enim mojvideo vse kjer lahko dobivajo 5ke ali pohvale..verjetno ja.Ce se "mojim" videjem dodeli enka..z veseljem potegnem 3 videje z isto tematiko pa se naj ......!

Uzivajte v petkah..tudi na 4 kolesih..

White Power

metodi
metodi9 let nazaj

Obama vaju podpira!

denc
denc9 let nazaj

Tebe pa noben verjetno.

metodi
metodi9 let nazaj

Naciji ziher ne. Še posebej pubertetniški ;c) )

denc
denc9 let nazaj

Ze z tem, ko si me imenoval za nacija vidim da nimas razcisceno v sebi.Cudno mi nisi neonazi rekel..svetla tocka..bravo..

metodi
metodi9 let nazaj

sori - skine, white power pa nacije (nenatančno sicer) v isti koš mečem...

Skupni imenovlaec je pač nestrpnost do drugačnih...

FBI27
FBI279 let nazaj

meni osebno goveja muzka pač ne paše. boyan je pa zakon zato sem tudi napisala ta blog. ja sej vem da drugi tud dobivate šute po krivici. jz osebno ne bi dala šusa nobenmu brez razloga . če bi dala suš,bi zraven napisala komentar zakaj sem ga dala.lepo da se vas toliko strinja z mano v tem kok je boyan hud pevec! vse bi dala da bi ga spravla nazaj med najbolj ocenjene videje al pa kamorkol kjer bi lahko pel! on je res the best!

evastraz
evastraz9 let nazaj

JS DAM TUD ŠUS ZA ENE VIDEE, K SO PREVEČ OBRNJENI K SEXU AL PA NASILJU DRUGIM PA DAJEM 5KE ČE MI JIH POŠLEJO, ČE MI JE PA VIDEO ŠE POSEBI UPEČ DA PA TUD petko :)

oreh
oreh9 let nazaj

jebi ga eni so .....

Zasledovalec
Zasledovalec9 let nazaj

...take pič*e , bud*le,pofuk*nce,izmečke,n00b-e,kur*e bi mogel fuk*nt dol z mojvideo ,tega šuserja če bi ga u taprav lajfu vidu bi ga dobesendo UBOV!!! marš u pm tisti šuser ki bi vidu ta blog!!sry for bad words btw...

nanisimi
nanisimi9 let nazaj

ja FBI godijo se krivice pa ne samo Bojanu ampak tudi nam drugim
res pa je da zvrst glasbe ali slik ki so dodane sploh ni pomembna (Goveja muzka pa kmečke slike ) tudi v tak video je vložen trud zdaj se pa postavi v kožo enega "govejega" muzkonterja ki se je trudil z svojo pesmijo in se ga potem spljuva samo zato ker nekomu ne paše ta zvrst glasbe ??????
vesel pa sem povabila na ta blog in bom ob tej priložnosti dopisal še to
vsi naši videi ki so bili na prvih mestih daleč pred Bojanovimi so naenkrat dobili šuse in tukaj bi se lahko vprašal čemu je to tako in na koncu je naenkrat bil povsod prvi samo Bojan se že komu kaj svetlika ne namigujem na nič samo povem dejstva .

lp bojan

HAMPOVCANS
HAMPOVCANS9 let nazaj

MOJ PODPIS TUDI TU!!!

kissmyboyanass
kissmyboyanass9 let nazaj

A da sem bil povsod prvi? Ne bi rekel. Kot pomnim samo enkrat...In verjemi, da sem popolnoma zadovoljen s tem in privoščim tudi tebi, da boš prvi! Zato ti podarjam petkice! Lp, Boych.

nanisimi
nanisimi9 let nazaj

tu ne bom nikogar obtoževal samo povedal sem dejstva
mogoče me je malo zaneslo (povsod prvi) dramatiziranje včasih škodi
v glavnem bistvo je bilo dotakniti se problema
ALI NI TAKO FBI27

evastraz
evastraz9 let nazaj

ja kaj čš.. taki so kle gor. Ampak men sploh ni več pomembno a da 5 al 1 men je pomembno kok ogledov ma videopo. pa ne žal narodnozabavne muske a jasn????!!!!!!!

urnebes
urnebes9 let nazaj

showbiz je krut svet in naj se že sedaj pripravi na kritike
ko bo slaven jih bo polno in ena slaba ocena bo pi**** dim prot temu kar bo tam doživel

evastraz
evastraz9 let nazaj

TO SE PA strinjam.

kissmyboyanass
kissmyboyanass9 let nazaj

Joj joj, kako pa govorimo!:)

whisky
whisky9 let nazaj

nekdo pač uživa v deljenju cvekov in sem siguren,da sam ne zna niti videa naložit na mojvideo.......foušija in zavist nimata mej

HAMPOVCANS
HAMPOVCANS9 let nazaj

PODPIS

tintin
tintin9 let nazaj

Bistvo ocenjevanja je, da se da ocene od 1 do 5.

sonce
sonce9 let nazaj

podpis
zakaj da nekdo cvek je njegova odločitev in ve to on sam
...ali je slab spot ali je prisotna zgolj ljubosumnost ker je spot dober...

deniiis
deniiis9 let nazaj

res je...nikoli nisi vsem všeč...končno pa, tudi v šoli niste dobivali same 5-ke...ste tam tud tako sceno zarad tega delali...dejte mal odrasti že ...

stankapet
stankapet9 let nazaj

se strinjam s tabo, sonce...

stankapet
stankapet9 let nazaj

Veliko ljubosumja..

kissmyboyanass
kissmyboyanass9 let nazaj

Lol:) Ti si pa še huje kot jaz to sprejela. Saj ni trebe nobenga zadavit...Treba bi bilo izslediti kdo to počne in mu pomagati...Meni se smili, saj more biti zelo nesrečna oseba...Mogoče je osamljen in nezadovoljen, ker ni sam deležen pozornosti. Mi vsi se trudimo, da objvimo dobre videje in si sigurno ne zaslužimo šusa v zameno. Morda bi se tudi ta oseba lahko potrudila in objavila kaj dobrega...Ne pa, da samo tala šuse kar tako...Najpokaže nam kaj zna! Da vidimo kaj bo ratalo! Lp, Boych. Hvala vsem za spodbudne besede!

kissmyboyanass
kissmyboyanass9 let nazaj

Aja pa še to. Jaz sem točno vedel, da bodo take osebe se najdle, ki bojo z veseljem šuse talale. Zato sem si pa dal tak nick kot ga imam in je namenjen vsem šusarjem!:)

cristina
cristina9 let nazaj

Zelo pravična osebnost si! Hvala ti za tvojo čisto držo! Še ena lastnost več, da te lahko občudujem, ti čestitam! Ker nisi svetohlinec, ki jih je vse preveč! Tak glas in volja do napredovanja! Saj bi bila lahko RS srečna za tvoj talent in ti pomagala finančno, da bi se ustrezno šolal. Sploh ne vem čemu služijo šusi na mojvideo: tako tekmovalno, destruktivno, tako ritolizniško. Ne morem verjeti takim ukanam, takim zadajšnjim mislim! Spredaj huj, zadaj fuj!

HAMPOVCANS
HAMPOVCANS9 let nazaj

IMAŠ MOJO PODPORO V VSEM KAR JE NAPISANO

puhika
puhika9 let nazaj

Se strinjam....Boyan je odličen pevec, ki si zasluži veliko več, ampak slovenci smo navoščljivi in tudi tukaj se je to pokazalo.....

sonce
sonce9 let nazaj

eden non stop tala šuse...tudi meni...najbrž nima drugega dela...to mora bit ena nesrečna oseba...ne si gnat k srčku,ta cvekar je eno ubogo bitje...
NE SE SEKIRAT KER S TEM MU DAJETE VESELJE
NAJ VAM DOL VISI ZA CVEKARJA...VI VESTE DA DELATE DOBRO !!!
BOJAN SUPER POJE IMA PRELEP GLAS !!!

miska74
miska749 let nazaj

res je sonce !!!bojan je zelo talentiran!!!

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev