Svinjski grip - Biznis preko mrtvih

18. maj 2009 ob 19:25 | 335
Z. Trajkovic

Šta se iza ove nove vrste mutiranog "svinjskog gripa" u suštini krije?

Vrlo je upadljivo da američka kompanija Boston (dbTechno) - Roche Holding AG koja je lansirala lek "Tamiflu" kao efikasno sredstvo protivu "ptičijeg gripa" sada već ima lek (druga varijanta "Tamiflu"-a) i protivu "svinjskog gripa". I to ne samo lek već i vakcinu.


Predstavnici Roche Holding AG su izjavili da su spremni, u saradnji sa Svetskom zdravstvenom organizacijom (UHO) da učine sve, i da mogu da obezbede dovoljno lekova i vakcina u slučaju da se pandemija "svinjskog gripa" (H1N1) počne ubrzano širiti.Sve više sumnje se pojavljuje da Roche Holding AG pre 5 godina veštači stvorio mutirani ptičiji virus koji je počeo da se prenosi na ljude. Tada je krenula pandemija "ptičijeg gripa" u Kini i proširila se na ceo svet. Ista kompanija je tada vrlo brzo (za manje od 9 meseci) "pronašla" lek "Tamiflu" koji se pokazao kao efikasna odbrana od potpuno nove vrste gripa koji je napadao ljude, i bio prenosiv sa čoveka na čoveka. Ubrzo zatim Roche je pronašao i efikasnu vakcina protivu tog novog gripa. Ne samo da je pomenuta kompanija pronašla već je i bila spremna da proizvede dovoljne količine "Tamiflu"-a kao i vakcine da pandemija suzbije.
Sad se čudnom igrom slučaja ta ista kompanija javlja kao glavni "spasitelj" od mutiranog "svinjskog gripa" koji napada ljude ali se isto kao i kod ptičijeg prenosi sa čoveka na čoveka. I opet ima sve spremno a i može da proizvede dovoljne količine kako leka tako i vakcine.Da napomenem da je kompanija Roche Holding AG u kampanji protivu ptičijeg gripa zaradila blizu 60 milijardi dolara, a najveći vlasnici te kompanije su niko drugi do dinastija Rockefeller.

Druga čudna stvar je da ti novi gripovi uvek se pojavljuju u nekim velikim zemljama čije ekonomije treba uzdrmati. Tada je Kina i Svet uništio na milijarde pilića ptica pa čak i labudove koji su doletali iz tih krajeva. Direktne šteta je procenjena na oko 200 milijardi $, indirektna zbog izgubljenih radnih sati, zaustavljanja privrede.. 600 milijardi $, a izgubljeni životi se teško mogu izraziti $

Treća čudna stvar je da se lek pronađe baš onda kada zaraza stigne do SAD i zapadnoevropskih zemalja pa je tamo smrtnost po nekoliko hiljada puta niža od epicentra zaraze.

Četvrta, ali najvažnija čudna stvar je kako to neke kompanije imaju urađena istraživanja i mogu biti spremne da skoro odmah proizvedu tako ogromne količine lekova za oboljenja koja do sada nikada nisu ni postojala. Pogotovu vakcine za koje je potrebno minimum dve godine istraživanja i ispitivanja.

Ko je ovde lud, ili se pravi lud, i nije najlogičnije objašnjenje da je Roche Holding AG prvo veštački stvorio virus, našao odgovarajući lek, jer zna kako je došlo do stvaranja mutiranog virusa, i onda ga podmetnuo Aziji ili sada Meksiku. Dokle će monstrumi poput Morganovih, Rtšildovih, Rokfelerovih. (svi su Jevreji - Hazari) uništavati ovu planetu i ljude, pokretati krize i ratove. a onda se "krivci" traže na nekom drugom mestu.

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev