dosje 2

25. oktober 2010 ob 15:57 | 128
Da si razjasnimo nekatere stvari. Za začetek: Jelinčič je lopov in Peče je lopov. Vendar je Jelinčič veliko večji lopov kot Peče.
Laž, nategovanje in neiskrenost si gre v politiki z roko v roki. Pri SNS je to še posebej močno. Tist, ki spremljate politiko, ste izvedeli že veliko o Jelinčičevi preteklosti, ki je polna kriminala. S tem mislim na tatvine slovenske kulturne dediščine, na poskus umora, ogrožanje varnosti in drugo. Na Jelinčiča čaka kup kazenskih ovadb in sodnih procesov, a on se jim že vrsto let vztrajno izmika. Njemu je biti poslanec idealni način, da se izogne zaporu. Od prve do zadnje slovenske vlade je dobival poslansko imuniteto in se izogibal sodnim procesom. Da je dobil poslansko imuniteto, mu jo je morala odobriti Mandatno - imunitetna komisija v Državnem zboru, v kateri imajo vedno večino poslanci vladne koalicije. Imuniteto mu je dala vlada Lojzeta Peterleta, vlada Janeza Drnovška, vlada Antona Ropa in vlada Janeza Janše. Te imunitete mu vse te vlade niso kar tako podarile, ampak je moral za njih nekaj narediti. V ključnih trenutkih jim je po domače povedano držal štango. Vseskozi je Jelinčič kritiziral vse vlade doslej, ko pa je bilo potrebno, jih je podprl. Janševi vladi trenutno kaže zelo slabo. Ankete jim kažejo najnižjo podporo v slovenski zgodovini, poleg tega pa Janšo v javnosti še vztrajno napada Sašo Peče. To seveda Janši ni všeč, zato opozori Jelinčiča, da naj Pečeta malo umiri. Jelinčič seveda zelo potrebuje Janšo in skuša vplivat na Pečeta, ta se mu upre, ker hkrati tudi začuti, da je zelo popularen in več ne čuti ponižnosti do Jelinčiča, kot jo je na začetku. Jelinčiču se začne upirati celotna poslanska skupina in ker so Jelinčiču pomembni samo lastni interesi (da ne bo šel v zapor), jim ne popusti. Stranko zapusti Peče, sledijo mu še trije poslanci. Z Jelinčičem ostane še samo Srečko Prijatelj, njegov stari pivski prijatelj s primorske.
Večina vas niti ne ve, da se zgodovina ponavlja, saj se je podobna stvar Jelinčiču že pripetila pred približno 15 leti, ko je njegovo poslansko skupino iz istih razlogov zapustila večina poslancev.
Jelinčič je znan po svojih lažeh in lažnem obtoževanju drugih, zato je takoj napadel upornike, ki so stranko zapustili, da so izdajalci in da jih celo plačujejo Hrvati.
Vedeti morate, da Jelinčič ni N od nacionalista, ampak je največji populist, kar ga je kdajkoli imela Slovenija. Skrbi samo za lastno rit in čisto nič drugega. Bistvo obstoja SNS je, da Jelinčič ne odide v zapor. Vsi, ki ga tako zelo podpirate - dobro premislite in potem bleknite naslednjo neumnost. Zase lahko rečem, da sem nacionalist, vendar v pozitivnem smislu te besede. Če pa bi me vprašali koga vam priporočam, da volite na volitvah, vam lahko rečem samo to: kogarkoli, samo Jelinčiča ne!
Za konec naj še enkrat povem: lopov je tako Jelinčič, kot Peče. Nikogar tukaj ne zagovarjam. A Jelinčič je precej precej večji lopov!
Pred leti sem dobil na email nekaj o zgodovini SNS in Jelinčiča. Ker je veliko besedila, ga bom kopiral v naslednjem sporočilu. Vse, kar tam piše je resnica. Tisti, ki politiko spremljate že dalj časa, se boste marsičesa od navedenega spomnili. Zelo žalostno! Jelinčič je daleč največja baraba na vsej slovenski politični sceni! SNS pa daleč najbolj gnila stranka, kar jih je!

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev