Pozitivne misli

23. april 2010 ob 12:24 | 270


V življenju smo se veliko stvari naučili v šoli, veliko smo se naučili od svojih staršev in nenazadnje smo določeno znanje osvojili tudi na svojem delovnem mestu. To pomeni, da smo skozi učenje prejemali in zaznavali določene informacije, ki nam služijo za preživetje v določenem krogu ljudi. Nabrali smo si veliko statisčnih podatkov, a ob vsem tem nihče ni dal poudarek na osnovnah temelja življenja.
Nihče nas ni naučil, da je MISEL tista, ki je najpomembejša v življenju vsakega od nas. Sprejeti misli in v svoj svet in se jih nato zavedati, je največ kar lahko premoremo. Rasti in se pozitivno oblikovati je temelj za uspeh in zadovoljstvo našega obstoja.
Misel se najprej rodi na podlagi določenih izkušenj. Smisel negtivnega dogodka je izvleči pozitivno reakcijo. Tako se rodi pozitivna misel.Nekatere misli so stare že ogromno let, a še danes uporabne. Torej misel, ki je enkrat dobila svoj pomen nikoli ne zastara.
Ljudje premoremo veliko pozitivnih nasvetov in misli. Tudi knjige in internetne strani so založene z dobrimi nasveti. Kadarkoli začutimo misel, ki smo jo ob določenem trenutko zaznali, jo posrkamo vase in jo sprejmemo za svojo resnico. Zato so pozitivne misli, kakor slamice. Vsrkavamo jih vase in z njihovo pomočjo rastemo.
Berimo pozitivne misli, imejmo prijatelje, ki pozitivno razmišljajo, vzamimo si vzgled po ljudeh, ki pozitivno živijo in kaj kmalu se nam bodo v življenju dogajale lepe reči.

Ne jokaj, ker je končano, smej se, ker se je sploh zgodilo.Komentarji 4

če želiš komentirati, se
tortuga
tortuga7 let nazaj

To je pa potrebno večkrat prebrati......... in se potruditi tako tudi živeti. Pozitivno, ne pa da vedno samo jokamo za izgubljenim....

Japod
Japod7 let nazaj

Ja ti dam prav čeprav vem da se je tega zelo težko držati...jok pa tako in tako ne pomaga preveč ko nekoga ali kaj izgubiš...

tortuga
tortuga7 let nazaj

O,to pa vem prav dobro in doživljam na svoji koži......ampak boli pa boli....

Japod
Japod7 let nazaj

Ja to ti dam prav boli in to zelo,še najbolj pa boli to da niti trenutka ne popusti bolečina...glavo gor...čeprav te bodrim tudi meni ta bolečina skeli in žge

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev