*Vse ima svoj namen*

08. februar 2010 ob 06:47 | 236
Ne želi si bogastva ali moči, ne želi si biti bog ali boginja, dopusti, da si človek. Prepoznaj svoje slabosti in odkrij svoje čudovite strani, potem živi v veselju in ljubezni. Opravi svojo nalogo z odgovornostjo, ustvarjalno, z vso svojo modrostjo.
*Vse na tem svetu se zgodi z določenim razlogom in namenom*
,le da mi tega dostikrat ne spoznamo, ker nismo dovolj pozorni.Vsakdo,ki z njim živimo ali ga srečamo, nam prinaša sporočilo, ki ima namen, da iz nezavednega dela izbrskamo tiste notranje lastnosti, ki jih moramo uravnati.Nosijo nam namig, kako naj ravnamo, a žal to prepogosto prezremo, ker smo preveč zaverovani vase ali preponosni, da bi to priznali.Prav naši najbližji so naši najboljši učitelji, pa tudi naključni znanci, le poslušati jih moramo in nikoli pomisliti, da nas napadajo, posiljujejo ali manipulirajo z nami, ker to ni njihov namen.Le pozorni moramo biti na vsa sporočila, ki nam jih tok življenja prinaša.
*Bodite previdni kakor kače in preprosti kakor golobje!*
slika

Komentarji 1

če želiš komentirati, se
ajdamarija
ajdamarija8 let nazaj

Res lepe misli,mnogokrat prezremo meneč malenkost,kar pa se velikokrat izkaže ravno nasprotno,če bi se znali poslušati in pogovarjati bi bilo veliko manj gorja na tem svetu.

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev