Naše prioritete? /TOSH z vsem spoštovanjem do tebe/

20. avgust 2011 ob 19:43 | 194
Lepo pozdravljeni!

To sem dobil po mail-u:

seveda sem si ogledal tudi ostali deli.

TOSH, vsaka ti čast!
Če bi le v naši Sloveniji naredili nekaj podobnega, sicer lani smo imeli akcijo, vendar taka akcija nebi škodila tudi letos. Bi lahko vsi skupaj očistli vsaj delček Slovenske obale, ki ni najbolj čista.

Preseneča me, da je tako majhen odziv. Ne razumem kaj je z nami in našimi vrednotami. Opazil sem blog gospoda v obeleki striptizete, ki zagovarja cerkev oz. njeno dvoličnost. Res ne razumem zakaj tako neobjektivno mnenje/ je dobilo takšen odziv, ne razumem tega predvsem zato, ker vse bolj pogosto slišimo in beremo (z dokazi!) o pedofilskih aferah, podpori Hitlerja med drugo svetovno, prikrivanje in izvajanje drugih gnusob s strani katoliške cerkve. Danes, ko tako grda resnica o dvoličnosti (celo troličinosti in več) katoliške cerkve prihaja v vednost širše javnosti, se najde nekdo, ki brani očitno dejanje /ki nikakor ni dejanje božjega človeka/ oz. človeka, ki se je zavezal služenju brezpogojni, sočutni in razumevajoči ljubezni, katera ne gleda na /obleko/ in druge atribute materialnega sveta.

V glavnem žalostno, da tisto, kar bi moglo biti v centru naše pozornosti ostaja /za odrom/, bedarije pa se podpirajo in zagovarjajo. Naša prioriteta bi mogla biti podpiranje koristnih in pozitivnih idej, jaz pa vidim skupino zdolgočasenih gospodov, ki dajejo prednost zlaganim trditvam. Žalost.

TOSH, Lep pozdrav!

/virtuala ni moj svet, sem se registriral samo zato, da izrazim nestrinjanje z določenimi izjavami, ki so se rodili na popačenem dojemanju očitnih dejstev/.

Komentarji 5

če želiš komentirati, se
letanca
letanca6 let nazaj

no, da se še javi gospod v preobleki striptizete... :D

Če pa že takšni filmčki krožijo po internetu, pa jih takoj označim kot spam, žalostno, da se prikazuje kvazi čiščenje in to še v prelepi južni sosedi.. le zakaj tega "pobiralec" ni počel v naši preljubi deželi... hmmm... zanima me tudi kako je deloval dotični v lanski akciji, saj kakšnega zanimivega reportažnega gradiva nisem uspel zaslediti.. seveda z njim v akciji...

Žalostno, da se nekateri pridružite le zato, da bi napisali takšne floskule, pa nič zato.. raje si preberite tak blog in poizkusite dojeti bistvo, saj ali ga nisi prebral ali pa ga nisi razumel.

Scream
Scream6 let nazaj

Ja sej ekologija in teologija sta zelo konkretno povezani....lepo si razpravljal

TOSCH
TOSCH6 let nazaj

Rok, hvala za Podporo. Zanimiv Projekt nanašajoč se na "Cerkev" se nahaja tudi tule:

http://www.mojvideo.com/uporabnik/cultura/blog/20-10-jul-04-akademija-mgp-dokumentarni-video/8931

dager
dager6 let nazaj

Ma je bil mogoče snemalec v obleki striptizete, kateri ni spadal v sakralni objekt ??

nanisimi
nanisimi6 let nazaj

Opazil sem blog gospoda v obeleki striptizete??? Lahko bi ga tudi prebral (če si ga že opazil) in ne klatil neumnosti v svojem blogu!

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev