NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA O PODJETJU in NAČINU TRŽENJA: HUMANITY UNITES BRILLIANCE

07. julij 2009 ob 01:38 | 241
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA O PODJETJU in NAČINU TRŽENJA:

Zakaj ste se odločili, da HUB deluje po modelu mrežnega marketinga (MLM)? Pregledali smo veliko poslovnih modelov in MLM struktura je bila najboljša izbira, ker nam omogoča, da ustvarimo največji vpliv na naše člane in svet. Našim članom dopušča, da se aktivno povezujejo med seboj in zaslužijo delež od vseh mesečnih naročnin in prodaj, ki jih ustvari podjetje. Pomaga nam, da ustvarimo transparentnost, kakršno si želimo. Želimo, da lahko vidite vpliv, ki ga izvajate v svojem življenju in v našem svetu. Ker smo naše podjetje oblikovali tako, da je ekonomski motor, ki poganja humanitarno pomoč, nam MLM struktura dovoljuje, da ustvarimo trajni krog dajanja. Natančneje, MLM struktura omogoča princip univerzalnega toka (dajanje in prejemanje), kar je glavni temelj naše misije: trajno obilje za vse.

Zakaj je MLM najboljša struktura za ustvarjanje eksponentnega dajanja? Če bi kot posameznik dajali $99 na mesec dobrodelni organizaciji po lastni izbiri, ne bi imeli možnosti, da bi vrednost teh $99 narasla. Če pa kot aktivni HUB član investirate $99 na mesec v svoj osebni razvoj, bo HUB 40% od vašega mesečnega nakupa namenil humanitarnemu področju. Potem ko pritegnete tri ljudi, da prav tako kupijo program za $99, in vsak od njih še tri (vi, +3, +9), lahko s svojo mesečno članarino naredite naslednje: Pomagate nahraniti 39 ljudi, Pomagate izobraževati 39 ljudi, Pomagate omogočiti čisto vodo za 130 ljudi, Pomagate omogočiti izobraževanje o varstvu okolja za 208 ljudi… vse to brez dodatnega truda!

Ali lahko pojasnite HUBovo vizijo, ki človeštvo premika od preživetja do trajnega obilja? Mi smo nov model za trajni posel in humanitarno dajanje. Našim članom nudimo najboljše urjenje, kar jih je moč dobiti in poslovni model (MLM), ki je zmožen ustvariti trajni finančni dotok in obilje. HUBovo humanitarno pomoč dostavljamo v obliki »popolnega paketa«, ki vključuje hrano, vodo, izobraževanje in mikroposojila. Tako ustvarjamo trajno obilje za naše prejemnike, da lahko pretrgajo verige revščine in postanejo neodvisni ter živijo v obilju. Prepričani samo, da ni dovolj »dati še eno vrečo žita«, saj to pomeni, da bo prejemnik jutri potreboval novo vrečo žita. To je neučinkovito dajanje. Mi našim prejemnikom dajemo izobraževanje, orodja, time in podporo, da bi se lahko za vedno prebili in osvobodili iz svoje trenutne situacije.

Zavedamo se, da s skupnim delom ustvarjamo združeno silo, ki prinaša ekonomski motor, ki je potreben, da bi enkrat za vselej pretrgali verige revščine in rešili najnujnejše potrebe človeštva.

E-MEIL: hub.happyway@gmail.com
tel: 040/ 847 703 - Aleš
slika
Humanity Unites Brilliance

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev