Če ste zamerili, . . .

28. maj 2014 ob 09:01 | 129
… pa še odmerite, poje ena lepa narodna pesem. In tako je tudi prav. Zamere so kar velik del našega življenja. Vsak se z njimi ukvarja na svoj način. Kakor pač ve in zna. Niso prijetne. Daleč od tega. Energijo nam pijejo, delajo nam preglavice. Skratka zoprne so in neprijetne.
Par dni nazaj mi kolegica razlaga, kako ji je neka kvazi zeta healing oseba govorila, kako ji bo odstranila zamere. Ona naj samo misli na zamere, ta pa jih bo ne vem ali odpihnila ali odplaknila. O ja, po moje si me lahko predstavljate kako z izbuljenimi očmi to poslušam in gledam. Madonca saj mi lahko še kaka muha sfrči v usta, ko takole obstanem kot vkopana, začudena. Zato ker se spomnim svojih zamer. Čez kakšne vse muke sem šla, kaj sem vse doživela ob tem. Ona pa tleskne s prsti in dolgoletne zamere kar izginejo. Hm, veste kaj, mogoče bi pa lahko tako odpihnila moje odvečne kilograme :D :P
Kaj si še ne bodo spomnili ljudje -.-
Abrakadabra in že me več ni :P Če ste mi zamerili, pa vaš problem boste pa tudi še odmerili, odpustili.
Uh ja, še tole. Odpustite jim, saj ne vedo kaj delajo. Kako prazen stavek, brez vezen. Po drugi strani, pa poiskati vzrok zakaj se je tako obnašal, zakaj tako reagiral. Pa smo spet tam. Vzroki in posledice. A ni življenje en začaran krog, en vrtiljak, mi pa se vrtimo in vrtimo do onemoglosti hehe :P Hecam se. Je komu že slabo? Pa gremo še malo v drugo stran ;-) Pa bo bolje. Vse se da rešiti, če hočemo, tudi zamere O:)

Komentarji 7

če želiš komentirati, se
Temida1959
Temida19594 leta nazaj

Seveda se da.Včasih sovražimo nekoga zaradi ene same napake, ki jo stori,
čeprav imamo tisoč razlogov, zakaj bi ga lahko imeli radi.

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Ravno v tisti napaki je po moje tisti glavni vzrok. Očitno nam je tista napaka naredila veliko preveč slabih posledic in škode. Je pa precej lažje, če vemo zakaj je nekdo nekaj storil, spoznati ozadje, se pozanimati in pogledati še iz drugega zornega kota.

Vesnalana
Vesnalana4 leta nazaj

zamere najbolj skodijo tistim, ki zamerijo. Morda kdaj zamerim, a hitro odmerim, najdem razlago, najdem tudi v sebi krivdo za to, da sem dobila negativno sporočilo ... in stvar zaključim. Poskušam se nekaj iz tega naučiti. Če ugotovim, da je oseba ravnala zlonamerno, se je v loku izognem, če je sporočilo dobronamerno, pa nam lahko le koristi, če ga znamo obrniti sebi v prid.

LzuKraduMamVske
LzuKraduMamVske4 leta nazaj

Ako Ti srce dopusti, onda popusti...

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Srce dopušča, odpušča. Mislim, da je prej gospod Ego tisti krivec, ki nam ne pusti, da bi kaj odpustili. Pa trma seveda. Ali pa morda zadeva še ni dovolj dozorela, ali pa mi sami hehe :P

borigi
borigi4 leta nazaj

jaz imam super rešitev za raznorazne zamere... žemskam lahko pomagam rešiti te tegobe... občasno, ali tudi večkrat. Kolikor so mi povedali ima metoda zelo dober vpliv tudi na odvečne kilogramčke. zadevo je pač treba prečrpati ;)

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Dobro si tole povedal - prečrpati. Včasih je potrebno več truda, včasih manj, vendar se vse da, če se hoče in mislim da bi morala tukaj uporabiti, da se mora. Zamere nam ne koristijo, prej nam škodijo.

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev