Čustveni valovi

11. junij 2014 ob 09:12 | 109
Že kar nekaj dni zaporedoma si kar naprej vrtim tole pesem:

Niti ne vem zakaj. Se mi zdi, da mi kar dvigne razpoloženje. Odnesejo me misli, tja daleč kjer si ti. In potem me čustva zibajo na svojih valovih. Po toliko letih že kar pošteno hrepenim po poštenem moškem objemu. Da bi me stisnil k sebi, pobožal po laseh, mi v uho zašepetal, da me imaš rad. Saj ne zahtevam, da mi poveš, da me ljubiš. Dovolj bi bila tvoja bližina. Tvoj objem.
Nekaj časa sem bila kot da bi lebdela na vodi. Na mirnem morju v nekem tihem zalivu in čakala, da se prebudijo čustva. In že takoj naslednji trenutek prihrumi veter. Razburka mirno gladino. Razvname čustva in me prične premetavati.
Da bi bila jaz muza tebi. Tako kot je nekomu muza, da napiše pesem, naslika sliko, napiše roman. Da bi ti zaradi mene svojemu srce ukazal, da naj bolj potiho utripa, da bi slišal moje dihanje. Da bi si želel mirno morje, ko bi bila ob tebi.
Dovolj bi bili čustveni valovi med nama, ki bi si jih podajala in se jim predajala.
Sva dovolj močna, da nama bo to uspelo?

Komentarji 4

če želiš komentirati, se
princessss
princessss4 leta nazaj

krasna pesem....res je kar nekam odnese...in te premetava...

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Malo premetavanja ne škodi, čeprav jaz osebno ne maram, če me pravo morje premetava po pravih valovih. Bi kaj hitro dobila morsko bolezen se mi zdi. Taki čustveni valovi so pa čisto nekaj drugega ;)

Marici1603L
Marici1603L4 leta nazaj

Oooooooo, ti moja Ledenka, tale je pa za dol past... popolnoma te razumem, ne veš kako, jo tudi jaz zdaj poslušam najbrž že petič ... našponano glasovno do daske ... je pa ta izvedba nekaj posebnega ... waaaaaaaaaauuuuua .... ja, diši po morju, ljuba moja, diši po morju, diši po moškem, ki prihaja iz vode, ves moker in slan ... diši po objemu ... in tihih željah ... diši po ljubezni, hrepenenju, diši po poljubih in objemih ... takooooooooooooo doooooooobraaaaa mi je tae ... ja, človek si res zaželi tega čustvenega valovanja ... in potem tistega mirnega pljuskanja, ko se morje umirja ... Dobra je tale klapa, da o posameznikih (Đani Stipaničev in še kdo, seveda) ne izgubljam besed ...

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Ta izvedba je po moje nekaj posebneg, ker so izvajalci vložili v izvedbo posebne energije, ki se prenašajo naprej. Sem včeraj po slučaju odprla isto pesem v drugi izvedbi, pa sem takoj zaprla. Energije so tiste, ki nas privlačijo in odbijajo. In ravno tisti valovi me vedno poneso do njega in nazaj. Ne vem zakaj ampak še vedno naju vleče skupaj. Očitno morava še nekaj narediti skupaj ;) Taka valovanja pa so resnično prijetna, kot nek vrelec mladosti :) ♥

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev