Sprehodi so vedno zanimivi

19. februar 2014 ob 08:40 | 93
Ne razumem nekaterih ljudi, ki so dolgočasni. Poleg njih lahko mirno zaspiš kot dojenček. Vsi tisti, ki mi že poznate, tudi veste, da so moji sprehodi vedno zanimivi. Kaj pa vem zakaj je tako, kot da sem magnet za dogajanje hehe :P
Lani poleti sem posvojila črnega kratkonogega mešančka - psa. Smrček mu je ime. Njegova zgodba je precej žalostna. Večkrat je bil tepen in lačen. In potem sem se mu zgodila jst :P. Kakšno oljašanje ne hehe :D In včeraj sva tako raziskovala okolico Bistrice. Tam pri mostičku sva srečala enega tipa. In sem se zaklepetala. Kaj pa drugega, čisto meni podobno. Seveda sem gobčna in ne morem biti tiho. Smrček je veselo raziskoval okolico. Ko pa se je naveličal, je postal že malce nervozen. Počasi me je vlekel stran. In sem končno popustila. Poslovila sem se od tipa in v svoji naglici sem zajela pesek. Kamenček mi je odneslo direktno v škorenj. Auččč to pa ni prijetno. Poskakovala sem po enin nogi, brcala in se jezila sama na sebe. Smrček me je seveda zvedavo gledal. Končno sem se spomnila, da je malce nižje dol klopca. Pametna ideja, ni kaj. In sem pritancala do klopce. Smrčka dala na kratko, mu povedala, da si moram sezuti škorenj, da se rešim kamenčka in naj bo priden. Malo morgen. Čim sem svojo zadnjico prislonila na ledeni marmor se je repati gospodič spravil kobacati na mene. Ojej, čisto sem pozabila. Lastnica od Smrčka mi je povedala, da je kot mali kuža vedno zlezel v naročje, ko so sedeli na klopci pred hišo. Pa smo tam. Predstavljajte si mene kako s škornjem v roki maham naokoli in se otepam črnega psa, ki mi želi skočiti v naročje. Hja, upam samo, da me ni videl kakšen dober tip. No ja, kakor koli. Kamenčka sem se rešila, uspelo mi je po vseh zapletih. Bilo mi je pa še cel dan smešno, ko sem se spomnila na ta pripetljaj.

Komentarji 16

če želiš komentirati, se
jazincuba
jazincuba4 leta nazaj

Šment.....škoda, ker me ni bilo v bližini....... O:-) Dober filmček bi bil....reklama o ,,škornji"
:D:D

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Hehe a ti bi pa kar reklamo posnela :P :D To bi bla pa res dobra slika se mi zdi O:)

jazincuba
jazincuba4 leta nazaj

Zakaj pa ne..... :p:D

LzuKraduMamVske
LzuKraduMamVske4 leta nazaj

Sve ledene kraljice ovoga sveta su ledene samo iz vani...

borigi
borigi4 leta nazaj

+5 to je prava izjava! :)

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Ti bom verjela na besedo Lzu :)

borigi
borigi4 leta nazaj

...zadnjič hodim tam za bistrico in doli na klopici zagledam kaj čudno sliko: vam povem, ena 'zmrznjenka' se otepa čudovitega črnega kužka, ki bi jo rad 'naskočil' in pomislite kar s svojim škornjem se ga je lotila, pri tem se je pa še tako zvijala.... no sem si rekel, tele se pa pazi... še bogemu kužku hoče glavico streti ;))) ...Zdaj pa vidim, da jo @Marici1603L še celo podpira pri njenih dejanjih :))

Marici1603L
Marici1603L4 leta nazaj

Hhahahahhahaaha, brcnila v temo, kot vedno,hahahhaah ... čaki no malo ... btw., a pa si ti res vse to prav videl ... oz. bolj direktno vprašanje: "A si ti tisti dober tip, za katerega skrbi ledenokraljico, da bi jo videl?" hahhahahah ?????

borigi
borigi4 leta nazaj

...hahaha ja kaj pa ti misliš? seveda sem najboljši tip! nisem pa čisto prepričan, da sem bil za pravo bistrico in opazoval ledenokraljico, to priznam. pravzaprav priznam tudi, da nisem čisto prepričan, če sem sploh kaj opazoval :)) definitivno pa je res, da sem opazil ;)

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Sem mislila, da so sprehodi nevarni, pa sem ugotovila, da je bloganje še bolj nevarno :P Te lahko kaj hitro obsodijo za kakšno dejanje, ki ga nisi storil oziroma si ga razložijo po svoje :D Definicija dobrega tipa hm, dobro vprašanje, bo treba še o tem kaj napisati hehe ;)

borigi
borigi4 leta nazaj

upam, da te moje "škrabanje" ni prevfeč presunilo, da ni povzročilo kakšen srčni zastojček... če pa slučajno je, pa le povej, pridem zmasirat ;)
tudi če rabiš pomoč pri definiciji, ti lahko priskočim na pomoč, da boš imela vzorec ;)

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Hehe moj srček kar dobro tika-taka naprej, nč bat. Bi pa prav prišla kaka druga masaža hehe ;)

borigi
borigi4 leta nazaj

...hmmm športnih poškodb pa ne masiram več ;) ...

Marici1603L
Marici1603L4 leta nazaj

Ej, če te je že opazil kakšen dober tip, potem vedi, sem skoraj prepričana, da si je to sliko tolamačil tako, kot si lahko samo želiš: "ljubezni do živali polna oseba ... imam priložnost, da se ji približam in začnem pogovor na temo ... pristop je važen in če izrazim interes do živali ... gremo lahko tudi na kavico", hahahahhahah :) Ja kam pa bi ljudje brez "domišljija" ... Jaz te vidim in slika je kar prijetna, za več kot samo bežen pogled, hahahhahhaha .):):)

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Mi je rekla lastnica Smrčka, da bo enkrat šla za menoj in da naju bo snemala. Ma kaj že vse nisva naredila hehe. Najbolj mi je všeč, ko se mi zaplete okoli kakšne smreke. Bolj mu kričim, da naj gre nazaj, bolj naprej rine in se že skoraj zadavi s fleksijem pa še kar rine. Potem popustim itak jst :P Kakšne smolaste smreke mi res ni za objemat, grem raje okoli. Ma štorije v glavnem.
PS: sem pa ravno prebrala danes, da vzdevka ne morem spremeniti, tako da bom očitno ostala ledenakraljica tukaj -.- Mah, je že zakaj dobro :P

Marici1603L
Marici1603L4 leta nazaj

Veš, je tale nick kar prijeten, nič ga ne spreminjaj ... :) Ziher je tudi to za nekaj dobro, ja :) Drugače pa si zelo lahko predstavljam dogodivščine s Smrčkom ... jih imam na pretek tudi jaz z našim Tit-om ... hahahhaha :):):)

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev