Tiho kot miška

26. maj 2014 ob 09:35 | 219
Pa sem res v veliki dilemi. O komunikaciji med moškimi in ženskami je bilo že toliko povedanega, da že ptički pojejo - ma ne ne, tudi ptičkom se več ne da peti o tem, oni se raje ženijo in prav imajo ♥
Na nekem portalu me je pač en Jurček bral na forumu. Njegovi zapisi so mi bili vedno odbijajoči. Niti slučajno me ni zanimalo kako zgleda, še manj sem si želela komunikacije z njim. Ker pa sem lepo vzgojena O:) in prijazna, gostoljubna in še kaj, sem pač ob njegovem zasebnem sporočilu najprej malo razmišljala kaj naj odpišem. Me je srbelo, da ne bi bila več vljudna in da prebudila malo Francozinjo v sebi in ne bi odpisala.
Pa sem odpisala. In sva si pisala. No ja, ena izkušnja več, saj veste. Po parih sporočilih sva bila nekako enotnega mnenja, da si pošljeva sliki. Da bova videla kdo je na drugi strani. Že prej mi je omenil, da so mu ženske rekle, da je podoben Clooniju Georgu. Sedaj sem pa pečena, vam povem. Đorđe je meni seveda všeč in če mu je res podoben, potem bodo iskrice letele.
Malo morgen. Slika je prišla. Clooney, Kluni, Buni, ma nobene podobnosti vam povem. Pa sem bila lepo tiho in si lepo prijateljsko naprej pisala. Potem pa mi prileti sporočilo: Veš Ledena, ti pa nisi moj tip ženske.
Haloooo! Pa saj sem bila samo prijazna. A morda govorim drugi jezik kot Kluni? Pa res mi ni jasno.
Sem se mu metala pod noge? Ma nisem. Samo prijazna sem bila. Pa sem ga res pokronala. Takrat že na začetku bi morala napisati, da so mi njegovi posti na forumu tako bedni, da se mi bruha zraven. Da me je že takoj nekaj odbijalo pri njem.
Pa samo prijazna in vljudna sem bila.
Mislite, da bi bilo kaj drugače, če bi se ga otepala? Malo morgen, vam povem. Drugega sem se otepala, pa je še bolj rinil za menoj.
Se pravi kaj storiti, biti vljuden, se otepati? To ne deluje. Najbolje je biti tiho, tiho kot miška. To bo to, sem kot miška, tiha in neopazna. Morda me enkrat le klikne tisti pravi, ki je res podoben Kluniju :P O:)

Komentarji 46

če želiš komentirati, se
LzuKraduMamVske
LzuKraduMamVske4 leta nazaj

Ponekad i sopstveno ogledalo nas vara. Vidimo se tako, kako što želimo da se vidimo. Ali ako stvarnost je drugačija, moramo se malo spustiti na zemlju.

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Naravno, samo neki ne znaju da se spuste na zemlju, žive tamo gore u oblacima :D Neka jim bude sretno tamo gore, ja se bolje osečam tu dole ;)

temucin
temucin4 leta nazaj

Moraš pa priznati,da je pri obeh prišlo do zamika.Najbrž iz same prijaznosti.Blog pa je dober.

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Sem dolgo kolebala ali naj odgovorim ali ne, pa sem vseeno odgovorila. Seveda je Jurčka zanimalo med drugim, kako sem prišla do tako visoke številke prispevkov na forumu. Pozabil je pogledati, da sem na portalu prisotna že kar nekaj let in so se tudi zaradi tega nabrali prispevki :) Vsekakor zanimiva izkušnja, se z nasmeškom spomnim na vse skupaj :)

trikotnik
trikotnik4 leta nazaj

p.d.

Naya
Naya4 leta nazaj

..ej..ma mene jezik kar zelo srbi...in si ne morem pomagat, da ne bi napisala še tega ....pač mi nekaj na možagane pritiska :))...

Andrej Šifrer je pel:
"Vsak dan srečam tisoč ljudi,
mnogi med njimi so taki kot vi,
taki kot mi, a ne vsi
nekaj je lepih ljudi..."
Ta Jurček je TIPIČEN predstavnik teh lepih ljudi...sicer pa ima vsak portal možnost ignoriranja....ali blokiranja....le klik je potreben ;))...

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Ej Andrejček je imel pametne. Je pel tudi, da je vse manj dobrih gostiln in vse manj dobrih ljudi :) On že ve.
Tisti portal je majhen in se niti nisem ukvarjala toliko s tem, da bi blokirala. Se mi ne da s tem ukvarjat. Raje ignoriram in dajo mir, ali pa vztrajno pišejo naprej, jaz pa vztrajno ignoriram, ker sem tam zato, da besedne igre igram :)
Je pa zanimivo tole, kako se nekateri vidijo. Če vidim, da nekdo sebe opiše kot zanimiv, potem točno vem, da imam enega dolgočasnega na drugi strani :D
Smo že toliko časa na spletu in po portalih, da smo se nekaj naučili hehe :) ;) O:)

Naya
Naya4 leta nazaj

...drži, drži...;))....

borigi
borigi4 leta nazaj

živjo, ko si že ravno načela tole temo ti pa zaupam tole: ne vem sicer kolk je tale tvoj Jurček podoben kluniju, ampak povem ti, da jaz mu nisem nič podoben. Res pa je da se Kluni hudo trudi, da bi bil podoben meni, pa se mi zdi, da mu ne ratuje najboljš... pa še stara se... medtem ko se jaz ne, oziroma se približno tako kot vino...

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Klunijev problem, če se trudi. Najbolje je biti pač samosvoj in tisto je ključ do uspeha. Biti podoben temu in onemu, ugajati temu in onemu, ljudje pa pozabijo, da morajo biti ravno prav všeč sebi in biti zadovoljni s seboj. Jih pač odnese in mislijo, da je treba to stopnjevati do nebes in nazaj :D

borigi
borigi4 leta nazaj

haha, ja res je. in jaz se iz trga velikokrat rad ponorčujem... :)))

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Saj se jaz tudi rada pohecam, prav smilijo se mi taki. Zamisli si kakšne so to travme. Oni vsi lepi, najboljši, oh in sploh, potem pa ne bodi nikogar, ki bi mu ustrezal. Si kar težko predstavljam kakšne muke morajo biti to :P :D

borigi
borigi4 leta nazaj

ja veš, to so muke lepih ja! :)) se spomnim znanke iz kar precej let nazaj, ki je bila tako zelo lepa, da vsi ki so kdaj pogledali za njo so bili čist preveč grdi da bi jo zanimali in... ja na koncu je dobila tipčka ki sicer zgleda kar ok sam je on videt zlo nesrečna in nič več kaj lepa...

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Saj pri Jurčku je bilo tudi podobna. Sestrina kolegica je lepotica, da jo samo občuduješ, žal pa njena notranjost ni tako lepa in prijetna -.-

borigi
borigi4 leta nazaj

hahaha, zdaj pa vemo kje je Jurček ;))

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Jurček je zadnjič napisala na forumu, da ima napisano željo kakšno izbranko si želi, pa da je kozmos še vedno ni obdaril :D On pa vztrajno čaka in ga mineva potrpljenje. Pa saj te prime, da bi prosil Kozmusa da ti pomaga in da takega tipa zaluča malo naokoli, da se mu glava prelufta :P :D

Naya
Naya4 leta nazaj

heheheh...a mora biti človek komu podoben, da ti je všeč....bemu mast ....videz ...videz ...videz...kaj pa vsebina???

arja
arja4 leta nazaj

Žorž Kluni je mislu, da bo gate trgal :)))

Marici1603L
Marici1603L4 leta nazaj

hahhaa, Naya, ja fino je že, če si je človek vsaj sam sebi všeč, potem zna biti, da bo še komu, hahahhahah ... vsebina, ja, hmmmm, vsebina ... ufff, tisto tako radi spregledamo, ker smo preveč pozorni in iščemo le vpadljivo vizuelnost, hahahhah. Vsebina porebuje pa nekaj časa, da se "pokaže", tega pa si ljudje ne vzamejo dovolj ... niso pripravljeni čakati in spoznavati vsebino, največkrat ne no ... so pa seveda tudi izjeme in je vsebina vidna morda prej kot vizuelnost in podobnost s Klunijem ... in Streisendovo in Robertsovo in kaj vem s kom še ... Vetrihovo Polonco, hahahhahahahhahahahahahaha :):):)

Naya
Naya4 leta nazaj

...veš Mariči...vsebino se že spoznava preko pogovorov in čvekov tudi na netu...glede všečnosti samega sebe pa bi se dalo debatirati....heheh...tudi tu so mnenja deljena ....eno je samozavest ki tudi lahko prihaja iz vizualnosti pri nekaterih...potem je pa tu še zrelost, značaj pa še mnogo drugih lastnsti, ki pa nimajo kaj dosti veze z zunanjo podobo...in ta zna biti za marsikoga veliko bolj privlačna kot pa fensi izgled...;)...

Naya
Naya4 leta nazaj

evo, moja značajska lastnost = površnost :}}....kar se hitro, da ugotoviti, če ti je blizu pravopis...:D...

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Hja Naya veš to je tako, očitno Jurčku veliko pomeni zunanjost in se je pač opisal kot G. C. Meni je zadnjič en napisal, da naj se opišem. Pa sem se opisovala karakterno, to kar je meni najbolj pomembno.
Kolegica je zadnjič rekla, da jo je tip spraševal kakšen avto vozi. Meni je bilo kristalno jasno zakaj je tako. Zato ker je tudi njej pomembno kakšen avto tip vozi.
Meni je recimo pomembno kako tip razmišlja, kakšen je karakterno, da zna napisat par stavkov in ob tem upam, da zna uporabljat vsaj ločila :D -Amapk o tem kdaj drugič ;)

Temida1959
Temida19594 leta nazaj

Biti kot miška,tiha in neopazna:na splošno.Ne dati oz.pokazati veselja tistemu,ki ga kali.Marsikomu je bilo že dokazano,da nima prav:pa še vedno tišči glavo skozi zid.Ampak,vsakega veselja je 1x konec.Bodi taka:kot si.

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Temida saj v tem je problem, ker sem bila prijazna kot sem vedno. Ampak mi ni žal. Sem se zelo nasmejala, ko sem izvedela še celo štorijo iz ozadja, kako je osvajal kolegico od moje sestre in kako se je končalo, ti povem, da se še sedaj režim, ko se spomnim na to :D

Temida1959
Temida19594 leta nazaj

To je,če si prijazen:ne samo na področju osvajanja:tudi delovanja tu.Nekateri mislijo,da so vsemogočni.Jaz se nasmejim in to je to.Noben portal ne bo večno deloval - enako kot ljudje.Vse lepo ti želim naprej.

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Enako tudi tebi. Saj konec koncev, življenje lahko vzamemo smrtno resno, lahko pa se ob njem nasmejimo in se imemo fino. Vse lepo in prijetno tudi tebi :)

MojsterB
MojsterB4 leta nazaj

z leti se vse "zgliha" samo zbirat ne smemo preveč :P stari pregovor pravi: kdor zbira,zbirk dobi...
po drugi strani pa,vse po vrsti pa tud ni za pobrat :D

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Mah veš Mojster, pri temu Jurčku sem dobila občutek, da išče lepotico. Naj jo kar išče. Sem ravno kak dan nazaj pogledala tja na forum in je stokal, da še vedno ni našel prave :P Po moje je res preveč zbirčen. No ja, sicer pa res težko daš kako slovensko deklino zraven zloglasnega G. C. :P Najbrž bi res čudno izgledalo ;)

MojsterB
MojsterB4 leta nazaj

Bo že "fant" prišel v leta,ko bom moral pobrat vse od kraja, samo takrat ga pa nobena več marala ne bo. :)

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Po vsej verjetnosti res. Ampak sej se mi smilijo taki. A si predstavljaš, da si prepričan, da si najlepši, najboljši, pa nikakor ne moreš najti prave spremljevalke. Tole mora bit tud hudo naporno :D

z.zenska
z.zenska4 leta nazaj

Haha....arja,itak da se je treba zares naučiti tega,da med O kličemo sebe...ker JUTRI bomo morda še edino,kar bo ostalo od tistega O....:-)))

Marici1603L
Marici1603L4 leta nazaj

Iiiiiiiiiiiiiiiiiii, tale je full dobra ... itak pri meni ne bi bilo to tako "vnebovpijoča samovšečnost", ane, ker imam pač tako ime, ki ga vsi kličejo ali na pomoč ali pa ob nečem dobrem, hahahhahahhahahahhaha ☺☺☺

borigi
borigi4 leta nazaj

na zdaj sem pa še zvedel, da je @Marici1603L pravzaprav ime Joj ... ti kako so te pa klical ko si bila še micena, a si bila Jojčka? hahahaha

Marici1603L
Marici1603L4 leta nazaj

hahhaha, @borigi, Mariči sem, Mery, Mari, tudi Mec sem bila, ufff, pred davnimi časi, drugače pa ... običajni slovenski standard .... ☺☺☺

borigi
borigi4 leta nazaj

a Mec, a ja a ti si .... ;))

z.zenska
z.zenska4 leta nazaj

Haha,ledenka, dobro tole...tudi že poznano od raznih prijaznih soočenj tukaj...a svet se vrti naprej,eni so pač sami sebi dovolj, imajo pravico žaliti druge,sebe izpostavljati in se kazati v najboljši luči...drugi smo pač samo prijazni..Sto ljudi,sto čudi! Na misel mi je prišlo vprašanje,ki me je nasmejalo pred kratkim:No, niti ne vprašanje ampak odgovor. Morda bo tebe tudi,pa še koga.Deževen dan je in nasmeh še kako prav pride:-)
KAJ JE SAMOVŠEČNOST?
Da med orgazmom glasno vzklikaš SVOJE ime!

:-))))
Amen!!

arja
arja4 leta nazaj

:)) pa menda med O......ne kličete drugega imena razen svojega ????? Punce, sebe moramo najbolj ljubit :)

MojsterB
MojsterB4 leta nazaj

@arja kako že gre tisto, ljubi svojega bližnjega... in če me spomin ne vara,sem samemu sebi najbližji :)

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Hehe Zdenka, sem tudi jaz dobila na mejl tale vic in sem se pošteno nasmejala.
Arja in Mojster, ja seveda moramo imeti sebe radi, drugače nas tudi drugi ne bodo imeli ;) Samo eni enostavno prestopijo mejo in imajo sebe preveč radi. Tako kot je Zdenka rekla, na spletu najdeš marsikaj. Ampak včasih misliš, da si res že vse doživel, pa te kdo preseneti tako, da ostaneš z odrptimi usti :D

borigi
borigi4 leta nazaj

nebi vedel kako ve doživljate, jaz sem jih največkrat slišal da so klicale bog, oh BOG!... pa ne vem al so tolk verne, al so pravzaprav hotele rečt BOGI, pa jim je mal sape zmanjkal... :)))

Marici1603L
Marici1603L4 leta nazaj

Oj, Ledenka, lepo pozdravljena ... in hvala za ta simpatičen blog. Ja, jih je kar nekaj ja, ki se sami zdijo podobni prav in točno tistim, katerim želijo biti podobni ☺☺☺ In hudo me zanima, kaj taki ljudje vidijo v ogledalu, ko se vanj zazrejo ? Bi poizkusila, pa je moje ogledalo očitno eno čudno ogledalo, ker v njem ne vidim tistega, kar bi rada, hahhahaha, ampak zgolj to, kar sem prisiljena pogleda vsaj enkrat na dan ... da grem s krtačo skozi lase ... Lep dan ti želim ! Izkušnje pa so ... mozaik modrosti ♥♥♥

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Zanimivo, jaz se nikoli ne češem pred ogledalom. Se pa pogledam v ogledalo par krat na dan, s čisto vesto in si rečem: draga moja, lepa si, te smejalne gubice te delajo še bolj simpatično, kaj bova danes počeli hehe ;)
Lepo je, če smo zadovoljni s seboj, če imamo dobro mnenje o sebi. Ni pa prijetno, če tukaj prestopimo meje, eni imajo preveč dobro mnenje o sebi, takega ima tudi tale Jurček. Sem kasneje izvedela, da je osvajal kolegico od moje sestre. Prava lepotica baje in na koncu mu ni bilo jasno, ker se je vse sfižilo. Si lahko predstavljaš kako sem se rolala od smeha, ko sem to poslušala. Jaz sem mimogrede podobna Joplinki :P :D

Marici1603L
Marici1603L4 leta nazaj

Ma ne boš verjela, hahaaha, da sem si te nekje v enem približku tako tudi predstavljala ... ne vem, ali te stil pisanja približuje tej vizuelnosti ali pač kaj drugega ... zanimivo! Jaz sicer ne vem, komu sem, najraje sem pa res le sama sebi ... ☺☺☺ Hudo dobro tole ... "dobri sva, kaj bova danes delali" ... bom poizkusila tudi jaz, če ne bo šlo drugače, bom pustila ogledalo neočiščeno tudi leto dni, vse za boljše počutje ☺☺☺♥♥♥

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Ej a veš, da to sploh ni res. Baje hodi po zemlji še kar nekaj žensk, ki so ti podobne. Baje imam jaz že v naši ožji okolici kar par dvojnic hehe :D Zadnjič so me ustavile tri punčke iz OŠ Radomlje, da če me lahko nekaj vprašajo. Če učim na njihovi šoli. In smo se smejale. Ne ne, nisem prava. Pa je ena rekla, da se ji je zdelo, da ne učim, da sem bolj prijazna kot tista učiteljica.
Ena gospa me vedno zamenja za gospo, ki pridaja sveče. In vedno, ko me pocuka za rokav, ji že kar rečem, da ne prodajam sveč, da nisem tista iz Kamnika hehe :P :D
Joplinko sem pa imela na Netlogu na profilu, ammmm pa saj si gotovo videla takrat kakšno mojo sliko, tam sem jih imela kar nekaj objavljenih O:)

arja
arja4 leta nazaj

Izkušnja več, pa tudi trši hrbet je, a ne ?
Se spomnim, da se je meni en gospod predstavil kot Tuđman ( da mu je podoben menda )- jaz sem se potem njemu kot Madeleine Albright ( čeprav ji nisem nič podobna, vsaj upam, da ne :)

ledenakraljica
ledenakraljica4 leta nazaj

Hehe jaz sem baje podobna Janis Joplin :P tako rusko faco imam kot polna luna. Saj se niti ne ukvarjam preveč s tipi preko spleta. Ampak tale Jurček je sam dregnil v mene, pa sem odgovorila. Včasih je res bolje biti tiho :P

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev