OPOZORILO ZA MOBILNE TELEFONE ...!!!!!!!!

25. januar 2009 ob 11:23 | 467
Datum: 24. januar 2009 18:28
Zadeva: Uporabniki mobilnih telefonov - POZOR !!!! Pomembno obvestilo - preberitega do konca !!!
Za:
Spoštovani uporabniki mobilnih telefonov!

Dovolite, da vas opozorim na novo obliko kriminalnega dejanja, ki so se ga spomnili naši soevropski državljani.

Potek nelegalnega početja gre tako:

Uporabnik mobilnega telefona dobi v nekem trenutku na mobilnem telefonu neodgovorjeni klic. Do tega lahko pride tako, da telefon dejansko zazvoni, lahko pa tudi da ne. V glavnem uporabnik dobi neogovorjeni klic. Ko uporabnik mobilnega telefona pogleda številko klicatelja se le ta začne z +39..., +390..., +391..., + 392..., +393..., +394... in tako naprej. V dotičnem primeru, ki mi je zna je bila telefonska številka naslednja: +39.... V kolikor uporabnik ta neogovorjeni klic nemudoma izbriše, se je s tem dejanjem lepo zavaroval in storil pravilno stvar. V kolikor pa uporabnik mobilnega telefona pokliče nazaj na številko neodgovorjenega klica pa lahko postane žrtev prebrisancev. Namreč za klic na navedeno številko je lahko uporabnik mobilnega telefona ob vsaj 2.000 EUR, oz tudi več. Določene številke iz zgoraj navedenega seznama lahko povzročijo tudi to, da uporabnik mobilnega telefona, vzpostavljenega klica ne more prekiniti in so tako stroški enormni.

Glede na dejstvo, da se število uporabnikov mobilnih telefonov, ki vračajo klice na številke kot so navedene zgoraj, iz dneva v dan veča, in da s tem uporabniki mobilnih telefonov spravijo sami sebe v finančne težave in tako postanejo žrtev nepridipravov, vas opozarjam, da na navedene številke ne odgovarjate, saj ste lahko v istem trenutku tudi sami žrtev že omenjenih nepridipravov oz. po domače povedano nategovalcev.

Prav tako pa vas naprošam, da z vsebino tega elektronskega sporočila seznanite tudi svoje znance, prijatelje, kolege, sodelavce....!

V upanju na čim manj takih nevšečnosti vas lepo pozdravljamHVALA PRIJATELJU... ZA POSREDOVANO SPOROČILO.....LESA08

Komentarji 2

če želiš komentirati, se
TOSCH
TOSCH9 let nazaj

Hvala za Opozorilo.

lesa08
lesa089 let nazaj

ok ..hvala ...dobila.. pa posredovala naprej ..z željo.. da komu to koristi..lp

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev