PRAVICA vpije po KRIVCU

30. november 2009 ob 23:18 | 1105
Bog ve, da sem želel naslednji blog spisati glede izboljšanja delovanja portala, ki bi nakako izničil nekatere anomalije, ki se dogajajo zadnje čase, ampak ker sem bil povabljen na ogled oziroma na prebiranje tega... tega... bloga, ga bom kar takoj in tukaj komentiral... vse kar je poševno je citat tega... tega... npr. bloga... poševnega ni potrebno prebirati, saj je popolnoma nepomembno...

tisti, ki me poznate že dlje časa, imate o meni svoje mnenje, za katerega sem prepričana, da je dobro, predvsem primerno mojemu članstvu in delovanju na portalu.. predvsem rezultatom mojega dela tako v videjih, slikah, kot v blogih in komentarjih..
Ok.. priznam.. tukaj sem dobil prvi napad smeha, kar sploh ni dobro, saj najverjetneje imam pljučnico (to bom izvedel jutri zjutraj točno) in sem se drgnil ... ampak od smeha... zanimivo, jaz te poznam dolgo in sploh nimam dobrega mnenja o tebi, ki pa je primerno rezultatom tvojega dela... vsaj nekaj si zadela

vse bolj dinamično in čedalje močneje prihaja do različnih zapletov na komunikacijah med člani..
niti ni zapletov pri komunikacijah.. problemi so v razumevanju drug drugega

bla, bla, bla..., torej skriti za ikonami in psevdonimi, kakor tudi iz razloga, ker se med seboj podpirajo, saj ni kontrole nad njihovimi izpadi..
no, tukaj pa se resnično strinjam... niti ne vemo koliko si stara, kako izgledaš in nad tvojimi izpadi enostavno ni kontrole.

tu ste, spoštovani tintin, naredili in delate veliko napako, ki je zopet posledična vašemu pojmovanju o kvaliteti dela na portalu..
zdravo tintin

TALE IZJAVA KI SEDAJ PRIDE SI ZASLUŽI 5*
vašega dela vas ne bom učila, ker to ni moja naloga, niti področje, vendar si dovolim reči, da slabo poznate povprečno ali povprečje starosti članov portala..
Pa to ženska... a si "blond" (nima veze z blond ljudmi in je uporabljeno le kot fraza - prispodoba)... ni tvoje področje in ne boš učila, si pa dovolj kompetentna in podučena in izobražena, da lahko soliš pamet... hja kako bodo pa vedeli kakšna je tukaj populacija, če pa niti sama nisi vpisala kolko si stara t*** *****o

prepričana sem, da je pomanjkanje kulture posameznih skupin, (članov portala) na doslej najnižji ravni in posledično je priznavanje motiviranih in sposobnih, uspešnih, povprečno starejših članov (tu mislim na starost od 35 let dalje) na doslej najnižji točki, s čimer se je še enkrat potrdilo stoletno pravilo, da kvaliteta pada na račun kvantitete (kvantiteta =količina )..
lepo prosim, da me nekdo reši muk in mi poda odgovor kaj tukaj mislila, ker jaz sem prebral 5x pa sem razumel samo bahnhof....

sprašujem se, kdo je tvorec ideje o nagrajevanju in priznanju NAJ KOMENTATORJA?
sprašujem se, zakaj ste zadevo izpeljali tako nestrokovno in neorganizirano?
sprašujem se več stvari, kar je normalno..
tako se sprašujem, v čem je razlika med menoj in recimo uporabnikom nanisimi-jem?
je to delo obeh na portalu? so to rezultati obeh na portalu?
je to njegovo sodelovanje v klepetih, kjer je možno prebrati njegovo razmišljanje?

res imaš ogromno vprašanj, ampak do odgovorov lahko prideš le če pustiš ljudem povedati svoj odgovor - si skarpirala moj namen ali naj raje skiciram?

ali imate dovolj znanja v vodstvu, da razumete, da si nekateri pač želimo, pričakujemo in zaslužimo priznanje, ki nam gre po rezultatih?
tole bom prišparal za komentar malo kasneje...

vaš žur je vaša stvar, oprostite, moje mnenje in mnenje mnogih pa je, da je to FARSA mladih, na katerih sicer naj bi svet stal in PORTAL TUDI.
vaša stvar je, kdo bo igral na ŽURU, a dopustite možnost, da tovrstna glasba ne, more biti všeč večini, odvisno, kaj pod večino štejemo?
me res zanima, v procentih koliko članov in članic je bilo na vašem žuru od vseh tistih članov in članic, ki so tu na tem portalu vpisani-prijavljeni?

ja ženska kaj pa nisi prej napisala, da si Dannyeva zvezda in prerokovalka in jasnovidka, da imaš mnenje vseh... poglej.. nauči se, da boš zmeraj pisala v svojem imenu, razen če te nekdo ne pozove, da narediš tudi v njegovem imenu...
dopuščena je bila možnost, da vsakomur ni všeč ta zvrst glasbe, zato so nekateri tudi odšli... če pa te sesnično tako zanima koliko nas je bilo.. hja.. bi pa morala tja priti...sorry..


zato sem bila toliko bolj presenečena (neugodno), ko sem si posnetek ogledala, večkrat, pa ne zato, ker bi bil dober-nasprotno..
ko boste delali tako, da vas bomo spoštovali, vas bomo spoštovali, kot moram jaz delati tako, da me drugi spoštujejo..

in vsakokrat ko si ga na novo predvajala si mislila, da zdaj pa bodo povedali tvoje ime in ne od nanisimija... :D:D:D:D

da sem NAJ KOMENTATOR ZA NAJVEČ OBJAVLJENIH KOMENTARJEV NA VIDEE, SLIKE IN BLOGE, se pravi jaz – uporabnica sponka.com
ker pa sem bila odsotna iz žura ste za moje zasluženo delo - PRIZNANJE podelili uporabniku nanisimi-ju.

bravo nanisimi.. zaslužil si si... zaslužiš si tudi ti, ampak saj veš kako je... nihče ni vedel za "nagradno igro", vsi smo vedeli za presenečenja in za vsa so bila ista pravila, če ne bi bilo nanisimija, bi pa mogoče Denis vse pobral.. kdo ve...
(saj veste kako je na nekaterih izvlačenjih nagrad.. če nisi prisoten... ne dobiš nič... na konceru Radia City vsako leto pod Pohorjem izbirajo kupon karte in če ne prideš tja v 15ih minutah dajo drugemu priložnost, ki lahko dobi AVTO - HAAALOOO - kapirate? )


tu se vprašam? imam uporabnika nanisimi-ja na moji listi prijateljev, le kako je mogel sprejeti nagrado PRIZNANJE, če ni lastnik iz tega naslova?
Upam, da ti ni direkt odgovoril, ker potem bi bil na črni listi :D

vam dragi člani in drage članke dajem v vednost; na moj odgovor, mi nič ni odgovoril. le moj zapis je nanisimi izbrisal iz svoje osebne strani.
najbolj pametna poteza, ki jo je naredil

kar si ti nanisimi mi storil kakor tudi vodilni mojvideo.com, lastnik portala tintin, nimate opravičila, ne glede na to, da ste mu dali meni namenjeno PRIZNANJE. nanisimi tega jaz nobenemu drugemu ne bi mogla storiti in sprejeti nagrado PRIZNANJE in jo vzeti za svoje. le kam je šel tvoj razum?
ženska.. koliko si stara.. daj no povej... moj pubec je imel takšne izpade, ko je bil nekje 5-6 let star...

mojvideo.com, lastnik portala tintin vzrok moje odsotnosti ni merilo, da ne bi smela prejeti za zasluženo delo tega PRIZNANJA nagrade, saj v vaših računalnikih sem zapisana – kot prva – z največ objavljenih komentarjih na videih, slikah in blogih. po teh kriterijih to nagrajevanje bi morali nasloviti v prave roke, se pravi meni – članici sponka.com..
mi je čisto vseeno kaj si bo kdo mislil o meni in ali bom banan iz portala ampak moram zapisati, da si kot kura, ki sere po dvorišču in se dere, vsi pa jo samo gledajo in se sprašujeo če se ji je spipalo....

iz moje strani gledano, postavite se na moje stališče - mojvideo.com, lastnik portala tintin storili ste mi krivico. na podlagi vašega vabila-žur ste vedeli z mojim odgovorom, da ne bom prisotna na žuru. v vabilu pod program žura ni pisalo, da bo nagrajevanje, kar bi me morali po vseh pravilih obvestiti.
ja.. tintin.. kako si pa to predstavljaš.. ti.. ti... tintin :D... zdaj bo pa šla na zvezo potrošnikov in zahtevala ustavno presojo in če ne bo uspela, bo zahtevala še referendum... to je škandal.. naklepno.. ti rečem...

nikoli nisem hlastala za nikakršno PRIZNANJE iz vaše strani. s svojim delom SEM VEDNO DOBRO VOLJO NA PORTAL PRINAŠALA. ljudi tolažila, učila, spodbujala, da so postali super člani. nikoli nisem bila negativna osebnost.. še sami ste lastnik portala tintin mi kdaj na osebni pošti dobro zapisali.
no.. tukaj sem dobil drug napad smeha...kaj sem že zapisal, da deluješ kot kura?

posledičnemu temu dogodku bom razmislila o smotrnosti nadaljnega dela na tem portalu.. volja je poleg znanja bistveni pogoj za uspešno, kvalitetno delo.. volje pa nimam več takšne, kot bi jo potrebovala.
vsak ima svojo voljo in vsak dela kot misli, da je prav.. o kvaliteti tvojih izdelkov pa raje ne bi razpravljal, ker bom dobil drisko in bom bruhal, pol pa mi bo zdravnica jutri zjutraj rekla, da imam gripo.... jaz imam samo pljučnico...

naj javnost končno izve vso resnico.
javnost že ve resnico, le ti je ne moreš sprejeti in PRAVICA je našla KRIVCA.

Dragi moji.. oprostite, da sem vam zatežil s tem komentarjem na blog naše članice Sponke.com ampak nekako nimam možnosti, da bi ji karkoli osebno komentiral od takrat, ko sem z liste prijateljev priletel na črno listo zaradi nekaj "zanjo" neprimernih ocen njenih "del"

Žalostno, da ljudje postavljajo merila, katerih se sami ne želijo držati še več pri tem uporabijo vse elemente sodobnega vojskovanja, da bi dosegli svoje... žal pa je težko premagati razum in srce.

Prosim vas, da razširite glas o tem blogu po deželi mojvideo.com, da mogoče pride tudi pred oči sponke.com in če bo "bog dal" bo pustila kak komantar na katerega ji bom lahko odgovoril, ne želim pa napadati ljudi, ki se ne morejo braniti (ker smo na črni listi) zato ima priložnost povedati kaj v svoj zagovor... res pa je... :D:D:D ... da me ne more dati 2x na črno listo :D:D:D:D


Takole.. ko se moje stanje malo popravi.. pa ne finančno ampak zdravstveno, pa vam napišem pravi blog.

Komentarji 96

če želiš komentirati, se
V---
V---8 let nazaj

Ampak kle pa sem mnenja, da to ne vodi nikamor... pa brez zamere.

zvezdica38
zvezdica388 let nazaj

JOJ JOJ ZALOSTNO KAKO IMATE MESTO DA BI SE RAZUMELI MED SABO SI PA MECETE POLENA MED NOGE

letanca
letanca8 let nazaj

Veš kaj je žalostno?... ko spoznaš, da ljudje kot je sponka lezejo drugim v rit, ob prvi priliki pa ti naredi sranje... to so takšni ljudje, ki v realnosti nimajo nobene veze z internetnim obnašanjem, saj so tukaj prijazni, veseli in kaj jaz vem kaj še, v resnici pa tako zafrustrirani in polni kompleksov, da niti ne vidijo svojih napak..

p.s.: če si bolj nova na netu, ti samo dam nasvet: pisanje z velikimi črkami se smatra kot kričanje in je eno od pravil pisanja na spletu...

nanisimi
nanisimi8 let nazaj

najbrž je slišala da si konflikten (jebote komplicirana beseda dajmo si kšno drugo zmislt) zato ti je pa od prve bolj naglas povedala :))

letanca
letanca8 let nazaj

ma ja.. pismo.. saj ne rečem da nisem, samo pri svojih letih še zmeraj odlično slišim :D

nanisimi
nanisimi8 let nazaj

hahahaa dani daj klikni njeno slikico al pa nick hahahahahahahaha

letanca
letanca8 let nazaj

a tak?... ne samo, da me mečejo na črno listo, pa nisem nikoli slišal za njih, zdaj mi že čečkajo po blogih pa niti ne obstajajo? :D:D:D:D

rokce2
rokce28 let nazaj

no lej lej..sej se bo s tega še kej dobrega izvleklo. folk se smeje, kar tak dalje.

predlagam še priznanje za:

najhujšega šaljivca
največjo "pojavo"
naj perverzneža
najkvalitetnejši dodani glasbeni program
najboljši izdelani video

ob tem se magari javim(ob upravičeni odsotnosti blasterota in vseh obstoječih klonov) za črno ovco portala. vsak si lahko zmisl kir vic na moj račun;)

hehehehehe

ludaca2007
ludaca20078 let nazaj

ihii rokce,,,faca si,,,tebe bomo izbrali za najlepsega kirurga na MV :-)

Anna45
Anna458 let nazaj

VALKI..A BO TREBA PO INŠTRUMENTE...ŠE TI KAKŠNEGA PRINESI...DA BO DUO....
PA PO RITI DOL, PA PO RITI GOR....

whisky
whisky8 let nazaj

bom jz dal svoj inštrument...pa bomo začel pr valky....pa po riti gor pa po.....:))))))

sonce
sonce8 let nazaj

letanca,jaz sem se tako nasmejalo tvojim odgovorom,da je kaj :))))
VSA ČAST ZA BLOG !!!

všeč mi je,ker si na vse njene *ugotovitve* podal svoje pravo razmišljanje, s katerim se tudi sama strinjam :)
ne nakladaš v tri krasne ampak poveš bistvo.

še enkrat: nanisimi si je to nagrado ZASLUŽIL, jeb**ti a ta žoka res ne kapira, kaj so pravi komentarji, kaj pa "vse v celoti je zajeto s pet" ????
zakaj ji gre Bojan tako v nos? bo zdaj na vrsti še deniis? jao,sponkica :((

res ne vem,kaj ji ta nagrada tolk pomeni ???
je samo *neko* priznanje, ne pa Oskar za življenjsko delo

nikoli nisem hlastala za nikakršno PRIZNANJE,je napisala sponka...ja kaj,hudič,se pa pol buniš ????

miska74
miska748 let nazaj

vsa čast letanca ,tudi z moje strani!!!

letanca
letanca8 let nazaj

hvala... s5... :D:D:D:D

gerbera
gerbera8 let nazaj

ker že zbirate zbor za podoknico se pridružim:)...posluha nimam imam pa pokorovke ,da ne bomo brez inštrumentov:)))...aja pa demenca me tud daje ,ker sem pozabila ali je nisem dala ,saj ne vem več ,kaj ...ocene in sem med "izbrisanimi".nanisimi jst bi tud eno priznanje ,seveda pa prej sendvič in pir:)))...KAR JE RS JE RES ...komentator si odličen in najbolj izviren...no moram pa tud letanci čestitat:))...tokrat..MOJ POKLON!

nanisimi
nanisimi8 let nazaj

ja muzkonterje pa rabmo :D sendvičev ni so pa kremšnite

letanca
letanca8 let nazaj

čakajte malo.. pa nismo se zmenli, da bomo meli čago - žur no... al kak že rečete tam zunaj...

Če bi jaz to vedo, bi si Heinikena dal v hladilnik ali pa vsaj Brezera :D:D:D

Jaz bi tudi... topli sendvič z dvojnim sirom...
p.s.: sem 2x preveril, da nisem slučajno napisal Hakinnena... ufff.. pol bi šele čudno zgledalo, pa družino imam :D:D:D:D

gerbera
gerbera8 let nazaj

pol pa še bolljššš,jih mam še rajš:) PPP

nanisimi
nanisimi8 let nazaj

kaj gerbera kaj maš zdaj raje Hakinena al Hainekena
za tople sendviče ne vem bojo pa kremšnite tople (z obilo salmonele) Dani ti
pa lahko pivo na pumpi kupiš :)))))

letanca
letanca8 let nazaj

ja.. je najbolj ziher :D

letanca
letanca8 let nazaj

Vsem, ki so se trudili pregledali mojo klobaso (ne navezujte prosim asociacij) se opravičuje... zmanjkale so mi celo 4 poševnice (/)... upam, da zadostuje opravičilo :D

nanisimi
nanisimi8 let nazaj

slash (/) od guns&rožce te zna preganjat :P

marko3
marko38 let nazaj

Ko prebiram vaše komentarje,sem presenečen.Čeprav ste ne pravi strani in tudi jaz sem na pravi strani,sem bil prepričan, da boste streljali z vsemi topovi.Zmota.Bolj se zabavate med seboj,kot da bi napadali sponko.com.
Da je sponka.com napisala svoj blog....malo, nespretno ni za podvomit.Vse bi bilo lahko napisano v enem daljšem odstavku.Na momente je zašla iz predmeta spora.Koga naj sedaj podpiram?Stankapet je napisala, kar je napisala.
Denis je povedal in razložil še več.Sponka.com je užaljena,opravičeno ali pa tudi,ne.
Letanca,pa je sponkin,blog razčenil,po posamesnih stavkih in odstavkih.Če bi hotel komentirat ta blog,bi seveda moral komentirat vsak zapis, ki ga je naredil Letanca.Tega pa je preveč.

letanca
letanca8 let nazaj

hm... glej.. tudi sam sem porabil uro in pol pa poglej moj zmazek... od polovice dalje vse črno.. no debelo.. no, pa ne govorim o sebi...

:D:D
Razumem, sprejmem... tak zdaj pa grem toto prekleto poševnico iskat, da bo bolj pregledno :D

nanisimi
nanisimi8 let nazaj

resno sem razmišljal če si boš upal priti pogledat tudi k nam .....
pa vidim da si našel našo lepo stran
in videl da je pri nas samo smeh in šala brez pljuvanja ....
ker tako kot sem bil v zadnjih dneh predstavljen ostalim izgledam zelo grozno


JA MORAM PRIZNATI..... ŽENO IN OTROKE IMAM ZAPRTE V KLETI :P

marko3
marko38 let nazaj

Ja,...nanisimi.Če se ti valjaš po iternetnih zaporih,zakaj pa morajo biti tvoji otroci in žena tudi zaprti in to v kleti.Takoj jih izpusti.Sm čist jezan.

dule82
dule828 let nazaj

kontrola komentarjev;)

letanca
letanca8 let nazaj

jaz kontroliram misli... ne komentarjev... ampak samo svoje... sicer zelo težko, ampak najlažje mi je na WC-ju... samo na eno stvar moram misliti.... da nem školke zgrešo... MIND CONTROL :D:D:D:D

nanisimi
nanisimi8 let nazaj

dule ne seri :P

dule82
dule828 let nazaj

KAR JE RES JE RES SPOŠTOVANI PRIJATELJ! PRIDRUČITE SE V TEDENSKEM BLOGU KAKO DO ZASLUŽENE PLAKETE!

ludaca2007
ludaca20078 let nazaj

hahahah bemo,,vsaka ti čast,,za ta blog bi pa mogo prejet PRIZNANJE :-)
..jaz sem itak htela komentirat sponkino pisanje,,pa žal me morem,,,ker sem na ČRNI LIST pr njej,,hahah
aja,,na črno me he pa ruknila,ker ji 1x nisem 5 zvezdic dala..še prej pa me je oblajala na zasebni,,kaka prjatlca sem,,hahha,,še dans si nisem opomogla od razočaranja ker sem pristala na črnem hahha
HVALA ,,nasmejal si me do solz,,to bi lahko v žepni izdaji izdal lol

ludaca2007
ludaca20078 let nazaj

aja,,pa še to,,škoda da ne morm bloga dat med priljubljene :-)

Nincaa
Nincaa8 let nazaj

ja a ti tud klavdija?! zdej me pa zanima, kdo ni :)))

nanisimi
nanisimi8 let nazaj

dobrodošla v klub ZAVRŽENIH :D

ludaca2007
ludaca20078 let nazaj

hvala za lep sprejem,,,upam da delite robčke,,ker se še zdaj jokam hihihih

sonce
sonce8 let nazaj

jaz sem tudi v tem klubu,pa prav fino se počutim :)
imam dovolj ostalih spotov za pregledat,pa čeprav mi jih tko al tako ne uspe vseh pregledat in ocenit,se nihče ne buni name..puhika mi pošilja prelepe spote in niti enkrat mi ni napisal žal besede,ker nisem vseh pregledala.

Nincaa
Nincaa8 let nazaj

guzislav, ti ti grabežljivc... ;))))))))))))))))) zanimivo, sicer obširno branje... smileeeeeeeeeeee ;)))))))
morm pa oporekat (najmanj eni) trditvi sponke, da mene ni NOBEN kle ni spodbujal, de sem postala super članica, itd...
nanisimi sej veš, čestitam vsekakor!!

aja, drugo leto bi pa jst mela ene par predlogov za samo eno priznanje... ;)

nanisimi
nanisimi8 let nazaj

ninča blog je sicer napisan FENOMENALNO ampak jaz nisem tak
da bi kradel drugim NEKAJ KAR JIM PRIPADA to je od letance maslo
čeprav ko sem ga prebral sem si rekel mah pa kaj
menjam od bloga avtorske pravice za PRIZNANJE :))

Nincaa
Nincaa8 let nazaj

joj, ne me narobe zastopt. blog je res FENOMENALNO napisan, sem povedala, de sem se nasmejala... veš, kaj sem mislna... ;))

letanca
letanca8 let nazaj

ninca... ni panike.. če bo sedaj obveljalo, da sponka dobi to nadnaravno priznanje, potem bom vztrajal pri vseh grških bogovih (no naštet jih glih nea znam), da si za naslednjo leto lahko vsak za naslednji rojstni dan portala zaželi kaj mu naj piše na priznanju :D:D:D

dule82
dule828 let nazaj

VSE ZAJETO S-PET

deniiis
deniiis8 let nazaj

dovoli, da ti mal pomagam :DDD

Grški Bogovi:AFRODITA, APOLON, ARES, ATENA, DEMETRA, DIANA, HEFAJST, HERA, HERMES, HESTEJA, POZEJDON, ZEVS

letanca
letanca8 let nazaj

hočem pogledati to povezavo, pa glej ga hudiča... kaj se mi odpre:

naslov na Siol-ovi strani in piše: "Butara: Tudi Ertl si zasluži priznanje"

aja moj ogled je bil 122.455-ti, moja ocena 5* in ocenil sem kot 293.... odličen video.. dal bi 10ko...

letanca
letanca8 let nazaj

No... moram reči, da sedaj imam pol meseca digitalno televizijo in dobil v uporabo tudi HBO in ostale kanale in v teh nekaj dnevih ko sem ležal v mukah sem si ogledal dva filma modernih pepelk...

in ko sem gledal tale filma me je en karakter vedno uhajal v ospredje, kjer sem se zelo dobro nasmejal... to sta bili razvajeni hčerkici mačehe, ki bi naredili vse, da bi dobili česar si ne zaslužita :D

najde kdo kakšno povezavo ali asociacijo?

nanisimi
nanisimi8 let nazaj

ko bom velka bom pepelka :))

matecka
matecka8 let nazaj

Gospod Letanca in gospod Nanisimi popravita krivico! Ne bi šla vidva podoknico gospodični Sponki.com zapet, pa še zraven gospoda Tintina povabta... pa ste trio Adijo... :D Najlepša nagrada sponki.com... Samo previdni pri pijači in jedači, če podoknico napovete... ker sladke besede štejejo... iskrene pa se blokirajo...
To je to... :D Srečno...

letanca
letanca8 let nazaj

Če ji grem jaz podoknico zapet z mojim glasom sedaj, bo kak sosed priletel s puško in bo hotel srake razgnat, ko pa bo pogledal ven, pa bo viel polha, pol pa bo v dilemi in naredil samomor, ker ima prisluhe in privide :D:D:D

valkira
valkira8 let nazaj

pridem zraven pa moje najljubši inštument prnesem zraven...bič ;)

miska74
miska748 let nazaj

jaz tud grem zraven;)

nanisimi
nanisimi8 let nazaj

mene ne pozabit bom žgolel kot slavuj..... Žižek
nea fuke špilat deklina tole je resno nekdo joče
mi pa se norca delamo mislim da je čas za PREVERJENO ali pa TEDNIK
pa naj zmaga pravica.... jaz grem takoj pred kamere
sponka pa dobi kostum ene velke knofle da se bo napravla v njo
ker kot vidim nima tistega da bi se pokazala :PP
joj spet sem preveč rekel za VELECENJENO DIVO PORTALA
jesss imam jo DIVASPONKA.COM kaj pa če damo še J zraven
uuuuu noro zdej šele vidm zakaj sem dobil PRIZNANJE to mi gre res dobro
od tipkovnice
vse sem spet ZAJEL sam zrak sem pozabu zajet ....

whisky
whisky8 let nazaj

kamor gre Valčy grem tud jz :))))))))ne bo se ona men begala kr z usakmu;))

valkira
valkira8 let nazaj

na našega bojana je preveč zaneslo :)))
prid srček
*in ga polije s škafom mrzle vode*
se počutiš kaj boljš? *ga ljubeznivo vpraša*

ja...šnopček...kar pridi,sej brez tebe nima itak neč smisla ;c)

nanisimi
nanisimi8 let nazaj

matr nas je že na kupu bo treba avtobus vzet :))))
dobr whisky gre itak v flašo... ker mam občutek da ko pridemo po njega
se bo kar zlil z okolico mene je itak mal več (dobr no velik več skupi)
še posebi zdej ku sem ves zatečen (ja to je pa to če te žena ZATEČE (beri za-lotti) kje tam k ni treba )a ne valči a ti tudi greješ z nami no pa saj pride še kdo....
pijačka kremšnite in kopije priznanj za vsakega udeleženca
se pravi za hrano in pijačo je poskrbljeno ostalo bomo pa
improvizirali .....

valkira
valkira8 let nazaj

jaz grem....sam hočem priznanje ;)))))))))
za najbl.....naprej se pa sam zmisl ;)))))))

nanisimi
nanisimi8 let nazaj

sej dobiš mojega z posvetilom........ veš kok bo to vredn čez neki cajta ko boš na dinos odpelala

crtomir8
crtomir88 let nazaj

ma jst bom sam žvižgo...bl slab pojem...:)))

letanca
letanca8 let nazaj

no jaz pa rad pojem.. samo posluha nimam :D

crtomir8
crtomir88 let nazaj

a ni to prbližn enako...?:D

Nezaupljiva
Nezaupljiva8 let nazaj

Na juriš, na juriš, na juriš,
krik borcev vihra skozi hoste,
sovragove vrste so goste!
Udari, navali, usekaj, izpali...:)))

KAR JE RES; JE RES!!!!!!

Nezaupljiva
Nezaupljiva8 let nazaj

Aha, pozabla sem napisat, super blog in v celoti zajeto s5!!!

letanca
letanca8 let nazaj

še dobro, da sem nanisimijev komentar najprej odpisal, ker drugače sem že mislil odspodaj napisati kaj si s tem mislila..
kot bi nekdo napisal na kratko in si zagotovil še en komentar več pod svojim izdelkom...

hvala za komentar...

miska74
miska748 let nazaj

kar je res je res:)))

buki_73
buki_738 let nazaj

Vse je v celoti zajeto ....

buki_73
buki_738 let nazaj

Hvala:-)

nanisimi
nanisimi8 let nazaj

da vam takoj neki povem vsem ki bote komentiral ta blog :)
kod mene nema trte mrte pa na vsak komentar zahvala pa zajeto pa ne zajeto
povem vsem skupi da ste fajn (ja tud uni k pluvate po men) u glavnem
če čte zahvalo vabljeni na

http://www.mojvideo.com/uporabnik/sponka.com/blog/krivica-vpije-po-pravici/6445

mislm če niste blokirani drgač pa žvižgite
hvala hvala hvala etc etc etc (pišuka a so pr etc pike vmes)

letanca
letanca8 let nazaj

ne vem če so pikice.. meni se itak je**, ko sem legastenik...
me pa jezi, ko vsak svoj blog prečitam vsaj 5x, da napake popravim, pa še vedno se najdejo... eni bi rekli, da sem jaz največja napaka... mogoče pa res...

letanca
letanca8 let nazaj

ej.. hvala... čuj.. tota .. no nekaj takega pa sem si že od nekdaj želel imeti... trola... čaki.. samo trola je ženska.. hmm... eh.. jaz pa moja slovenščina...

kje mi manjkaen / (slash)?

kajak
kajak8 let nazaj

v enem od [b]

letanca
letanca8 let nazaj

aja.. toto sraje.. ja sem opazil nekje ja.. bom popravil ja... samo sem bil že tak zmešan, da glava boli.. legastenik + ura + pljučnica + adrenalin = ogromno popravljenih napak, pa se še vedno kaka izmuzne :D

crtomir8
crtomir88 let nazaj

tudi tole se ne bere slabo,čeprav bi,glede na samopromocijo na skupnosti,lahko to pričakoval:)...JA,KAR JE RES JE RES!!!...a medalja ima VEDNO dve plati...in ta blog je druga plat medalje...

valkira
valkira8 let nazaj

ampak šajna :))) tle ni kej za rečt ;)

crtomir8
crtomir88 let nazaj

pa zlata je...:)))

valkira
valkira8 let nazaj

bejž....ka res? ;))))

crtomir8
crtomir88 let nazaj

a ne vidiš...z rumenga...:)))

valkira
valkira8 let nazaj

iijooooooooo
*in se kar ne more načudit*
ej,črti,kar ne morem verjet

crtomir8
crtomir88 let nazaj

ja,saj vem...res močn šajna,ti pa nis vajena...:)))

letanca
letanca8 let nazaj

kaj res?.. ki se šajna.. jaz sem kot sraka... (zadnjih nekaj dni namvreč).. imam glas kot kaka sraka :D

vidim.te
vidim.te8 let nazaj

Kaj tazga....................................
JA KAR JE RES JE RES..........................................
Se pohn strinjam z črtomirjem8

valkira
valkira8 let nazaj

vsako tele ima svojo vesele...vsak bik pa svoj štrik...
kura???? pppffffffffffff :)))))
aja...pozabla,a lahko komentiram? ;c)

letanca
letanca8 let nazaj

seveda valči... kar daj.. pod moj blog lahko napišeš kar češ, še več... mogoče bo m še kaj smešnega pod tvoje sporočilo napisal in ti pod mojega in znova jaz pod tvojega... pol pa bo moja žena popizdla, ker je ljubosumna :D:D:D

crtomir8
crtomir88 let nazaj

a tvoja tud?

letanca
letanca8 let nazaj

a tebi je tudi cigl na glavo vrglo?...

crtomir8
crtomir88 let nazaj

ma,padu dol...i boljima se desi...

valkira
valkira8 let nazaj

bosta pa k men uletela...mam zavetišče za mučene živalce ;)))))

crtomir8
crtomir88 let nazaj

uh,sn trofu oblaček:P...a v klošter...tist z nunami,k so zgoraj brez?...kje se je treba to prjavt?:))

arja
arja8 let nazaj

Uf,danes bo kratka noč,takole branje se pa prileže,ko pridem iz sobe,kjer je nova gripa:)))Grem še zgodovino prečekirat:)))

letanca
letanca8 let nazaj

upam, da si spala kaj več kot jaz :D

Pupyka_89
Pupyka_898 let nazaj

No ja...tle se popolnama strinjam s teboj... glede na to da sem pa tud js na črni list in pa da ne morem napisat svojega mnenja pa tle še enkrat VSE ČESTITKE nanisimi-ju za priznanje:) SIGURNO SI GA ZASLUŽIŠ BOLJ KOT PA sponka.com

letanca
letanca8 let nazaj

ah.. bogokletne besede????.. nikar... umakni svoj komentar.. aja.. ne moreš :P

kak fajn.. ker drži :D

buki_73
buki_738 let nazaj

Je s ciankolom prlimano???...:-)...al je lim od moke in vode kot pri...?:-)

nanisimi
nanisimi8 let nazaj

ok do desete vrstice sem prišel solze tečejo grem naprej brat
tole bo še zanimivo :)))

dule82
dule828 let nazaj

se mrbit za treboh držiš X:D

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev