⁀‵⁀ Človeški obadarji ali besedni ovaduhi ⁀‵⁀

23. september 2017 ob 13:00 | 164
slika 626793


Vsi napisani blogi na Mojvideo.com so interpretativni kazalec, za katerimi stoji nek značaj, nekdo ki ga je mogoče razumsko izmeriti in značajsko spoznati.
Beležim kar dolg seznam, da prihodom nekaterih članov se zgodilo, da postane Mojvideo.com mesto, ne po naključju, mesto arogance in z vsemi predispozicijami barbarskega jedra, kjer se uveljavljajo uničevalci pozitivnega, preoblečeni v zlagane darovalce... ker eno zlo generira drugo.
Takih članov se izogibam, ki se mi ne približajo iz človekoljubja, ampak iz lastne sebičnosti in me hočejo odvleči na vijugasta pota skozi labirinte razpravljanja, da bi lažje manipuliralI s mano in me uničilI, kajti v njih je uničevalski nagon. Ne dovolim si, da skozi svoje zlo in lastne napake bičajo in žalijo mojo osebnost. Običajno so to besedni oderuhi ali človeški obadarji, ki si na vse kriplje prizadevajo odreti dodatno vrednost drugega.
Oni so sežigalci svetlobe z zavestnim namenom, da se bodo uresničili v merjenju moči z lučanjem kamenja iz teme v prostor, kjer se svetlika majhna luč in zažigajo krila metuljem. To so strdki, ki so skupaj zlepljeni in tvorijo prostor, ki postaja duhovno izpraznjeno mesto. Proti ponotranjenim silam zla se ne morejo boriti, ker so v prisilnem razmerju s svojo nadutostjo, iracionalnostjo in topoumnostjo. Svoje žrtve prezirajo, hočejo človeka duhovno zlomiti in telesno razkosati, da postane razpadajoče truplo med šakali.
Nikoli si ne dovolim, da me njihova topoglavost zadržuje... ko vidim, da se mi približuje velik, temačen oblak, se umaknem... vključim svoje spoznavno in eksperimentalno polje videnja in čutenja, ki me obdaja, zlahka odidem in obrnem sliko na glavo, da je ne gledam več v svojem spominu. Modro je odvreči neljubo sliko v smeti in nadaljevati svoje delo. Nabrekli žolč besednega oderuha ali človeškega obadarja se bo prej ali slej razlil, vendar to ni več moj problem.

by Lorianna

Komentarji 2

če želiš komentirati, se
Garlic
Garlic4 mesece nazaj

Lepo povedano. Dodal bi le to, da so to ljuje, ki imajo o sebi zelo slabo mnenje. Svojo samoporditev iščejo v takšnih dejanjih kot jih opisuješ.
Lep sončen dan ti želim

Lorianna
Lorianna4 mesece nazaj

Hvala na komentarju... strinjam se s teboj in nič ne bom dodala.

Hvala... želim tudi tebi.

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev