⁀‵⁀ Ko sem te spoznala ⁀‵⁀

20. junij 2017 ob 09:43 | 211


Ljubiti je velika milost, a znati sprejeti hrepenenje je velik dar.
Spoznavanje tebe, to je bil trenutek popolnega miru, veselja in novega upanja, v čudovito ljubezen... v srcu se dogajalo, nekaj tako lepega, da niti največji poet ne zna zapisati... lebdela sem od sreče in drhteče telo ujelo je neskončne sanje.
V moji duši odprl si vrata sreče, vero, da je še vedno ljubezen. Na tej točki izginil je strah, jeza, žalost in nebo je sijalo vizijo od antičnih časov. Skoz telesno valovanje je prodiral soj luči, ki je spreminjal kri v gorečo ljubezen.
Moje želje si spoznal, zavoskal hrepenenje, to sladko strd z mehko voljnato slastjo, luč ki po žlebovih steka v življenje, to skrivno srečo, radostno... odpeljal iz ječe, v neustrašni vrtinčasti orkan... kjer pretaka se izvir življenja in telo, v višave se zdaj vzpenja.
Slišim te, kako mi govoriš: ljubezen moja. In akordi mojega srca, ti zlati obeski hrepenenja, živijo v ciklusu spevov v toplem bistvu stvari. Preobilico hrepenenja čutim, v srcu mi sonce prebiva in toplo mi je, ker te ljubim... mir vlada v našem vesolju in vse je na svojem mestu. Vse kar imam, ti podarjam in iskrenost svoje duše. LJUBIM TE ❤️❤️

by Lorianna


slika 609566

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev