⁀‵⁀ Ljubljeni moj ⁀‵⁀

26. maj 2017 ob 20:20 | 161


Ljubljeni moj, odkar sem tvoja so moji dnevi nanizani smehljaji in dotiki. So epizode čistega veselja in čiste sreče.... rada te imam, za nič na svetu te ne dam.
Tako enostavno te je bilo vzljubiti, tako lepo je s teboj ljubezen deliti. Res ne vem, kaj brez tebe bi počela. Odkar sem tvoja se je naredil dan, kot bi ga poljubila večerna zarja na poletni večer, ko vse obstane v pritajenem polmraku in obeta mehko, nežno noč.

Postala sem ženska, ki jo imaš rad. Dovolim si dihati kot ti in hoditi po tvojih stopinjah, ki jih prijazno puščaš naokoli, da se nikoli ne bi izgubila. Dovolim si nasloniti na tvoj smeh, ki me pomirja in opominja, da bo vedno vse v redu. Dovolim si peti najglasnejše pesmi in se pačiti kot otrok.
V mojem srcu ti edini si, moj ljubljeni... diham tvojo vsebino in jo prelijem z mojo, da uglašeno utripava pod žarometi. Ob tvojem dotiku mi drhti telo, in tvoji poljubi tako sladki so. Znaš kraljevati nad mojim srcem in znaš reči tisto, kar moram slišati. Predvsem pa me znaš ljubiti. Za vedno sem le tvoja.

by Lorianna

slika 610916

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev