⁀‵⁀ Ni več dvoma ⁀‵⁀

15. maj 2017 ob 23:27 | 166

Z globokim vdihom očaranja občutim, da se je moja notrina zlila s teboj. V svetu prostranih vrtov ni več dvoma v mojem srcu se kaže mavrica.
Včasih bilo je težje, dokler tebe spoznalo ni srce!... bilo je napeto, nesproščeno, ker vedelo ni kam naj gre, in s kom?! Vse s svojim namenom se dogajalo... pustil si nekaj, majhnega, tako dragocenega.... besede ne zmorejo tja, kamor si prispel ti. Zdaj vem zakaj... brez vsakega napora, čez goste tančice in globoke gozdove. Zdaj mi je jasno... ti si tisto kar potrebujem, ti si človek za katerega živim. Sedaj me dopolnjuješ in tisti čas bledi... kot da sva eno bitje, za katero bijeta dve srci, dve srci prepleteni z močno vezjo, enako krvjo, isto željo in podobnim nagonom. Skupaj sva nepremagljiva, skupaj sva eno… daješ mi luč v življenju, zaradi katere se mi kri po žilah topi, prej iz trdnih delcev nemoči v moč in tekočino, ki hlapi tja kamor srce želi!
Je še kaj lepšega kot to navdušenje, čutiš me in jaz čutim tebe... vidiš me in jaz vidim tebe... slišiš me in jaz slišim tebe.Tu sem in ti si z mano.
Si kot sonce, ki sveti v temi, premaga strah in vodi stopinje ter mi lajša poti!... kot sončni vzhod, ki daje dnevu čare svoje moči! Polno energije dobim, da z mislimi k tebi hitim!
Si kot poživilo, ki spremlja me v temi, medtem ko moja duša spi! Srce pa jadra, ker tebe si želi, ob meni vse dni!... kot reka, ki teče in ne vidi ovir, zaradi katere jaz lažje živim.

by Lorianna


slika 609595

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev