⁀‵⁀ Odpuščanje ⁀‵⁀

10. avgust 2017 ob 03:41 | 127


Ko je potrebno odpustiti, odpustim, ker si zaslužim mir... to ne pomeni, da sem tako dobra... niti altruistično naravnana... tudi ne pomeni, da s tem priznavam pravilnost nekega dejanja. S tem ko odpustim, nesramna situacija je v enaki meri nedopustna kot je bila tistega dne, ko se je zgodila, a se odločim zaradi sebe in svojega notranjega miru iti preko te situacije. Nekaterih nesramnih dejanj ne bom nikoli pozabila. Ko odpustim ne pomeni, da tudi pozabim.
Obenem moj odpust ni v tem, da nekomu pomagam, da se bo spet dobro počutil... če nekomu ne morem odpustiti, mu dejansko predajam svojo moč. Odpust je v resnici osvobajanje od vplivov oseb, katere so me prizadele, in sprejmem svojo moč nazaj.
Ne dovolim, da bi marsikatera nesramna dejanja imela vpliv na moje življenje. Ne sovražim, a kdorkoli mi ne bo nikoli več tako blizu... ker nočem več onesnaževati svojega srca z žalostjo, strahom, jezo ali nezaupljivostjo... sem dovolj močna, da odpustim tudi tistim, ki jim ni žal in sprejmem opravičilo, ki ga nikoli nisem dobila. Šibki ljudje se žal nikoli ne opravičijo.
Vedno grem naprej - brez bremen in zamer... ker nočem, da me preteklost vleče navzdol in preprečuje srečo v sedanjosti in prihodnosti... živim svoje življenje kot svobodna oseba – s čudežno močjo odpuščanja.

by Lorianna


slika 621368

Komentarji 0

če želiš komentirati, se

Vpiši email osebe, ki ji želiš priporočiti ogled bloga.
stalna povezavaZa nadaljevanje se prijavi

Za prijavo uporabi Facebook

Facebook prijava

Za prijavo uporabi geslo

Samodejna prijavapozabljeno geslo včlanitev